Ja sam poslednjih par puta kupio My Shaldan Lime konzervu i odlicna je. Kupim na MOL pumi kad sipam gorivo. Ne mirise jako, prijatan je, svez i neutrlaan miris.
Videh pre neki dan na OMV pumpi neku njihovu "jelkicu", po ceni od 95 dinara. Ajde da uštedim i da probam. Ima više mirisa, ja odabrao miris narandže.
Nemoj da se neko zajebe pa da kupi to.
Izgleda kvalitetnije upakovano od Wunder-Baum, ali je teže za otvaranje i nema opciju da se gore otvori malo nego je otvoriš celu. Da bar miriše na narandžu pa i da oprostim, ali miris je neki skroz bezveze i čudan onako. Završiće u gepeku, a kupujem WB koliko već danas.
kod napisao:Ja sam poslednjih par puta kupio My Shaldan Lime konzervu i odlicna je. Kupim na MOL pumi kad sipam gorivo. Ne mirise jako, prijatan je, svez i neutrlaan miris.
To je to...
Ubedljivo najprijatniji miris u kolima
ja nikad nisam mogao da spislim te jelkice i mirise po kolima, pa ne smrdi mi auto da moram to da stavljam
imam druga sa kojim izbegavam da se vozim jer je kod njega u autu kao u parfimeriji, ima bar 5 jelkica
Meni je ta Areon mnogo jaka. Od te vanile je znala cesto glava da me zaboli.
Uzeo neku zelenu Wunder (planinska svezina) - ODVRATNA, ne uzimajte. Lavander je ipak najprijatniji, i samo njega jurim sad.