Zvao za ovog BMW3 E90. Prvi vlasnik, tvrde da je auto u besprekornom stanju, sto i izgleda na slikama.
Na pitanje "da li je bilo farbarskih-limarskih radova" dobijam na svakom mestu isti odgovor - "mi nemamo zapisnik o tome".
O E90 ne znam nista osim kako izgleda. Ovaj motor bi trebalo da je ok za mene i moj stil voznje?
Posto nisam u toku sa cenama BMW3, koja je realna cena za ovu ^ trojku?
Pricao sam sa covekom koji je direktor prodaje polovnih vozila u Delti [i za ^ e90 i Civica uopste], kaze da je korigovana cena za Civica limuzinu, sada je 8000e https://www.polovniautomobili.com/oglas ... _18_sedan/ Pre neki dan je bila 8500 ili 8800e, ne mogu da se setim tacno.
U sredu u 10:30h idem da vidim cokoladnog Civica.
Poslednja izmena od steva_anya u 03 Mar 2014, 17:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Mislim da je ova jetta pun pogodak, ako se mozes toliko ispruziti, svez model, stedljiv motor (po spiritmonitoru realna potrosnja od 4-6l), jos godinu dana pod garancijom, solidna oprema, prostran, a opet kompaktan.
Meni licno jako lep i skladan auto i nema ih puno kao npr. golfova ili oktavija.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Auuu pored BMW-a i Jette ja ne bih ni gledao civic, ALI ako se tebi samo civic svidja kao sto se meni svojevremeno svidjao MERCEDES, uzmi hondu. Bices srecan covek.
Nigde veze, auto je pod garancijom, a i ako ima neku fabricku gresku bice mu besplatno otklonjen kvar ako je auto redovno servisiran u ovlascenom, cak cela VAG grupa ima odlican "goodwill" u slucaju veceg kvara nakon isteka garancije gde nude ogroman popust na radove (neretko preko 50%, nekad samo ruke naplate) i pritom daju garanciju na zamenjene delove.
Pa i taj svemirac kojeg toliko hvalite nije bez problema, evo sa engleskog sajta.
Recalls
Early 2006 TSB to replace rear shocks on early production as and when adequate supplies of replacement shocks came through.
02-10-2006: Ref : R/2006/154 3036 Civics built 02/05/2006 to 28/06/2006 recalled because engine may cut out or fail to start. Caused by water residue from tank testing procedure being left on the fuel pump wiring connector block. Can result in electrolytic corrosion of the connector terminals which may then break, thus interrupting the electrical supply to the fuel pump, with subsequent loss of fuel pressure. Check for corrosion and or water on the fuel pump connector block. Should this situation be found, the fuel pump assembly will be replaced.
December 2007: Recall over parking brake because the spring in the lever mechanism has been fitted the wrong way round. Meantime drivers advised to apply the brake WITHOUT pressing in the ratchet button.
16-5-2008: 30 Civic 1.8 Si engines were assembled with the wrong exhaust rocker arm shaft due to a mistake on the engine assembly line. This exhaust rocker arm shaft does not properly align with the oil supply holes in the cylinder head.
Service Bulletin will be issued on 16-5-2008 to support this campaign. The Service Bulletin will detail a complete cylinder head replacement. A customer letter will be mailed to each owner on 19-6-2008 and a phone call will also be made to each customer.
Znaci korozija pumpe u rezervoaru, serija sa pogresno namontiranim rucnim kocnicama, serija pogresno sastavljanih motora na traci, vidi se da nije pravi japanac (posto su ga englezi tako sastavljali).
A peh se svakome moze dogoditi.
p.s. to su samo zvanicni fabricki recallovi, a ima jos prituzbi.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji