Fotografija
Re: Fotografija
Fotkao svoju prvu naslovnu i dobio Best Edit u konkurenciji 37 medjunarodnih izdanja.

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
cestitke Cozmo, svaka cast 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Svaka cast 
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Hvala
Ko ima mogucnosti, neka pogleda dokumentarnu reportazu Nevena Grujica iz Varanasija u Indiji sa vrlo zanimljivim (njegovim) fotografijama.

Ko ima mogucnosti, neka pogleda dokumentarnu reportazu Nevena Grujica iz Varanasija u Indiji sa vrlo zanimljivim (njegovim) fotografijama.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Da pojasnim foru sa secerom. Za avgust je to glavna tema svih izdanja. Neko stavi americku (ameri su imali mafin a dali su secernu vunu kao drugi izbor), neko moze da stavi i neku drugu temu (tipa lavovi ili Maje i slicno), a mi odlucili da lokalizujemo temu sa secerom - jednostavno su kocke secera kod nas neki sinononim za secer i upotrebu istog (kafa, poklon, imate u svakoj kuci maltene). Best Edit se dobija za najbolju lokalizaciju naslovne strane od svih izdanja. Zanimljivo je da ameri znaju za "popularnost" secernih kocki s kafom na ovim prostorima.
Naravno tema je o stetnosti istog.
Naravno tema je o stetnosti istog.
Ne bih da budem crna ovca, ali 'slabo' mi je ovo za jednu naslovnicu. Mozda sam i precenio NG kao casopis
Mislim secer je secer, nema tu mnogo varijacija na temu, ali mozda je moglo bar malo mastovitije. Pogotovo mi se plava pozadina ne dopada.
Mozda ovako nesto samo sa secerom u kasicici

Ili ovako

Mozda ovako nesto samo sa secerom u kasicici

Ili ovako

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ovo sto si ti okacio sa stocka ne sme nikako da bude fotka za NG, mislim taj fazon. Sto jednostavnije, znaci minimalisticki, samo skljoc. Recimo, ameri imaju crveni mafin na plavoj pozadini i to je to. Retko kad se namestaju slike za naslovnu - me znam da li ste videli ali jedina "namestena" naslovna je sa Dzejms Kameronom, montaza i pozirano (pa su morali da stave kako je snimano).Scuderia napisao:Ne bih da budem crna ovca, ali 'slabo' mi je ovo za jednu naslovnicu. Mozda sam i precenio NG kao casopisMislim secer je secer, nema tu mnogo varijacija na temu, ali mozda je moglo bar malo mastovitije. Pogotovo mi se plava pozadina ne dopada.
A verovali ili ne NAJSLABIJE se prodaje NG kada su zivotinje i biljni svet na naslovnoj strani. Recimo kad vide svemir na naslovnoj, manje se isto kupuje, bez obzira na teme unutra. Niko ne ume to da objasni. Prosli put smo stavili bebu s plavom kosom i dobro se prodalo. Hit.
I da dodam da je ovo tek drugi put za 7 godina da Srbija dobije Best Edit (najbolja naslovnica od medjunarodnih izdanja)... prva je bila Beogradska mumija.