Vanredna situacija - poplave 2014/2016
Re: Vanredna situacija - poplave 2014
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Upravo i to tipa 200m od TENT-a Bila to simpa kasarna.Geza napisao:A centar za obuku inženjerije bio u Obrenovcu i Šapcu...kvcali napisao:sad slusam Lazanskog na RTS1 , covek im rece u lice sve, da je u vojsci opsti haos i da su je sveli na lovacko drustvo, kaze kakva je to vojska i ko to postavlja nacelnika generalstaba da vrsi odbranu sapca tj. komanduje kad je to formacijski zaduzen komandant garnizona ili komadant brigade u vrh glave, dalje kaze sve ste bacili na otpad , samo 2 amfibije ste polali u sabac sve ste pretopili sramota, nemate upravu niti skolu za inzenjeriju, sve ste raskurcali, helikoptere vozite stare 30 godina, nemate vitla ni na jednom, vucete ljude sa konopcem , sramota, uzas, ugasili ste civilnu zastitu, nato vma savetuje vojni vrh, isterajte kaze ove sto sede u generalstabu da pune dzakove kad nemate vojsku, sto niste izvrsili mobilizaciju rezervnog sastava, , kaze apel da se donesu lopate, pa to je strasno, vojska nema lopate, pa kako ce se ukopavati u slucaju rata, ma kaze haos,
vojsku je pohvalio i za ovo sto su uradili sa resursima sa kojima raspolaze trenutno, i ko sa njima komanduje, potkacio je i generale zasto cute , sto ne dignu glas da im se tehnika raspada nego sve ok..., ma covek sve reko u jotu. !
Inace sta vi mislite o:
http://www.youtube.com/watch?v=vByNjXXfrcA
Re: AW: Vanredna situacija - poplave 2014
Au bre MM, nisam od tebe ocekovao ovakve populisticke parolemethane.master napisao:Lazanski uvek može da uzme ašov iz svog džipa i pridruži se ljudima i uz rad objasni gde greše.

Lazanski je retard.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ume da bude kreten, ali da zna neke stvari - zna.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Poslednja izmena od aleksa u 19 Maj 2014, 22:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Nesto nece da otvori sliku kako treba, ali poenta je(sto smo vec navodili):RHMZ ovaj put jedini odradio svoj posao kako treba. U smislu upozorenja.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: AW: Vanredna situacija - poplave 2014
Realno - ovo nema šanse da bude istina. Ukrajini koja im je strateški mnogo bitnija zemlja nego ceo Balkan zajedno i gde su potrebe mnogo veće su jedva dali milijardu. Ako bude 10x manje biće dobro od njih.Floyd napisao:Istina je ali ne znam bas da li je tolika suma. Sve clanice EU kao i kandidati imaju pravo da koriste sredstva iz fonda solidarnosti EU. Bas kazu Hrvati da ce zajedno sa Srbijom podneti zahtev dok je za BIH problem jer nisu kandidati.Dusan napisao:Milijardu evra pomoći od EU
Nadam se da je ovo istina. Samo je pitanje sta ce se desiti sa tim novce i kada stigne.
Milijarda ne ali fond postoji i clanovi i kandidati imaju pravo da koriste sredstva. Mislim da je pola milijarde max suma koju neka zemlja moze da dobije.
Ukrajina nije bitna njima nego kaubojima. A drugo, fond za pomoc u slucaju elementarnih nepogoda i onaj za podmicivanje banana drzava, nisu isto.

Najelitnija antiteroristicka jedinica puni dzakove a nacelnik generalstaba komaduje kao da je vodnik prve klase.
Ukrajina nije bitna njima nego kaubojima. A drugo, fond za pomoc u slucaju elementarnih nepogoda i onaj za podmicivanje banana drzava, nisu isto.
superboss napisao:Kao sto nije ni Dikovicev, ili Petrovicev..ej bre pa generali su nam na nivou potporucnika nekih normalnijih armija

Najelitnija antiteroristicka jedinica puni dzakove a nacelnik generalstaba komaduje kao da je vodnik prve klase.
Ono haarp drvo što je Ivancho okačio može da se kupi na alibabi.
http://m.alibaba.com/products/tree_camo ... tenna.html
Tapatalk Pro
http://m.alibaba.com/products/tree_camo ... tenna.html
Tapatalk Pro
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
50% fonda da daju jednoj zemnlji koja ima status kandidata...nema šanse.Floyd napisao:Milijarda ne ali fond postoji i clanovi i kandidati imaju pravo da koriste sredstva. Mislim da je pola milijarde max suma koju neka zemlja moze da dobije.
Bitna je Ukrajina i EU, a da je bitna samo Amerima ima da bude bitna i EU uz amnej ili više škrgutanje zubima.
Fondovi se, pogotovu kada para nema, lako prelivaju.
Od pre pola sata, u sm i Jarku kod mojih je stanje redovno, voda je jos visoka ali se povlaci, mada je pored nasipa u sm ostavljena prilicna rezerva dzakova u slucaju proboja. Kod mene u Jarku se na deponiji peska tovare dzakovi i idu gde god, gde treba. U Jarku je a verujem da nije usamljen slucaj, problem sa pijacom vodom, neka mesta se snabdevaju iz sopstvenih bunara koje niko ne kontrolise, i pitanje je koliko je ispravna. A koliko vidim ljudi ne mare bas za to, ja sam moje snabdeo sa balonima pijace za neko vreme pa sam miran. Inace su se romi koji zive uz savu ( na divljaka naravno ) samoevakuisali u skolu gde treba da bude prihvatiliste, iako su im kuce ok, i postavljaju zahteve, traze cebad, mleko i bensedine jer su eto u soku i pod stresom. Da ne komentarisem dalje.
@superboss-da ti budem iskren nisam se cuo ni sa kim sa bataje ovako, ne stizem... Ne sumnjam da su na nivou zadatka i sa lopatama kao i svi...
@superboss-da ti budem iskren nisam se cuo ni sa kim sa bataje ovako, ne stizem... Ne sumnjam da su na nivou zadatka i sa lopatama kao i svi...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Novosađani ne posustaju sa akcijom pravljenja džakova sa peskom. Bulevar Kneza Miloša kod "Gradskog zelenila" i sada pun automobila, nemaš gde parkirati auto više, šleperi samo izlaze i prave konvoje, pa idu gde treba...