Audi A4 B9
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Audi A4 B9
Po konfiguratoru ide u startu to + 16'' felne.Day Walker napisao:Verovatno moze jos gore iznutra, bez ovog ekrana i dugmica oko menjaca.
To ti pricamDay Walker napisao:Ako ne moze gore od ovog, onda su napravili pomak

Ocekivao sam da me bole.oci a ovako su samo malo zasuzile

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
A4 Allroad Quattro

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

https://youtu.be/Lo3EUBQ3z5o
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ladno ubrzan snimak u offroad vožnji...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Jesi gledao samo uvodnu spicu ili ceo klip?Ji 4Tze napisao:ladno ubrzan snimak u offroad vožnji...
Bas me zanima hoce li u B9 Allroad ubaciti vazdusno ogibljenje, posto ga u B8 nije bilo.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ja jesam, a jesi li ti? evo npr. na 7 minuta, travke drhte kao da je neki timelapse iz Opstanka 

Boringly average, but also perfect for school run mums
auuuu...

steta sto je meni mali auto jer iznutra mi je tesan ... Inace u ovom izdanju je brutalan
Gobline izgleda da opet nema vazdusno, al nisam 100% siguran jer jos uvek nema svih informacija.

steta sto je meni mali auto jer iznutra mi je tesan ... Inace u ovom izdanju je brutalan
Gobline izgleda da opet nema vazdusno, al nisam 100% siguran jer jos uvek nema svih informacija.
To je velika zamerka.
Mercedes nudi vazdusno u obicnoj C klasi, a ako Audi ne ponudi u Allroad varijanti onda je to ozbiljna zamerka.
Sve ostalo je fenomenalno, izgleda vrhunski.
Mercedes nudi vazdusno u obicnoj C klasi, a ako Audi ne ponudi u Allroad varijanti onda je to ozbiljna zamerka.
Sve ostalo je fenomenalno, izgleda vrhunski.
Lepsi od limuzine koja mi je skroz vec vidjena i izgleda kao flRaki_Audi napisao:auuuu...![]()
Sto se tice cetvorke uvek otkidaju kako izgleda u allroad varijanti. Prvo sa B8 sada i sa B9.
Vredi svaka doplata za A4 allroad.
Vredi svaka doplata za A4 allroad.