Parkiranje
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Parkiranje
Kad smo kod bahatog, komsa iz ulaza pored redovno zauzima dva mesta svojim platinastim sorentom. Od skoro je korenje na jednom mestu diglo malo betona i nema sanse da se ne zagrebe auto ispod. On to mesto zaobilazi a hteo sam i ja da ga zaobidjem pa sam mu se priblizio suvozackom stranom da ne moze da udje. Naravno da se zabrinuo i da je ostavio poruku, ostavio sam i ja njemu da cu mu platiti garazno mesto ako mu je toliko stalo do dzipa i da se ne dzekira na javnim povrsinama. Tipican novosadski majmun.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
A sto onda zakonom nije zabranjena upotreba cigarete u toku voznje ili hrane i pica? Koliko puta skrene pogled sa puta onaj koji pusi u kolima dok trese ili pali i gasi cigaretu? Ili kad jedes pa ti kane na pantalone a ti gledas dole i brises fleku?? Koji je to vid kurcenja
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Naravno da se kurcis, oces da ljudi vide da jedes dok vozis. Em imas besan auto, em jedes. A, garant pricas i telefonom dok vozis. Bez izuzetka.Zlaja011 napisao:A sto onda zakonom nije zabranjena upotreba cigarete u toku voznje ili hrane i pica? Koliko puta skrene pogled sa puta onaj koji pusi u kolima dok trese ili pali i gasi cigaretu? Ili kad jedes pa ti kane na pantalone a ti gledas dole i brises fleku?? Koji je to vid kurcenja
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Niije bitno sto se prica telefonom u voznji, nego sto se jede i prica, nekulturno krajnje
Nekada i suvozac ometa vise nego sve navedeno, pa nije zabranjen zakonom...
TapaT

TapaT
- shandu90
Meni je pepeljara odmah ispred menjaca pa mi bas nesto i ne odvlaci paznju. Sto se tice krkanluka svako pecivo moze da se spakuje u vrata i odatle se sladis

@NexT znam ko si druze, osveta ce biti nemilosrdna!
))
Inace primetio sam da ljudi u poslednje vreme najvise vole da zderu iz rupe ispod naslona za ruku! Fuj

Inace primetio sam da ljudi u poslednje vreme najvise vole da zderu iz rupe ispod naslona za ruku! Fuj
- shandu90
Tu si tek u pravu, nema mi nista iritantnijeg do suvozaca koji skici, probija nogama pod imitirajuci kocenje i slicno. Nazalost majka mi je takva. U BG-u se vozi kako se vozi i to je ok ali za svaku glupost nabijati nervozu vozacu bi sankcionisao robijom.pedja napisao:Niije bitno sto se prica telefonom u voznji, nego sto se jede i prica, nekulturno krajnjeNekada i suvozac ometa vise nego sve navedeno, pa nije zabranjen zakonom...
TapaT
Nista gore od operisanog vozaca na mestu suvozaca.
Kada mi neko vrisne za nesto, ja se pogubim, krenem da gledam sta se gde desava, a ono fazon on vristi zbog automobila koji se isparkiravao, koji sam ja u glavi prosao pre 10s, jos dok ga je palio.
Bas cesto ujebu situaciju i totalno sjebu vozaca.
Kada mi neko vrisne za nesto, ja se pogubim, krenem da gledam sta se gde desava, a ono fazon on vristi zbog automobila koji se isparkiravao, koji sam ja u glavi prosao pre 10s, jos dok ga je palio.
Bas cesto ujebu situaciju i totalno sjebu vozaca.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zato ne volim kevu nigde da vozim, a isto tako postoje vozaci sa kojima ne volim da se vozim jer ne mogu da se suzdrzim od napusavanja.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ako koristis zmigavac, ne koristis dve trake i znas kuda si krenuo meni ne smeta, ali 99.9% onih koji drze mobilni na uhu prepoznam pre nego sto vidim da telefoniraju.goblin napisao:I sad neko treba da kaze kako se ja kurcim i "pokazujem" zbog toga sto se ne vezem i drzim tel na uvetu ako me neko zove. Pa to je veci problem u glavi posmatraca sto umislja takve gluposti.
Slusaj od 0-5s, klasican primer keve u kolima, jos je super kada je ovako na zadnjem sedistu, pa ne koci kroz pod i ne udara meDelija napisao:Zato ne volim kevu nigde da vozim, a isto tako postoje vozaci sa kojima ne volim da se vozim jer ne mogu da se suzdrzim od napusavanja.

https://www.youtube.com/watch?v=6bzPIIF-Oig
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
https://www.youtube.com/watch?v=z3JoCZ6AC48