LG 3D zamenio Samsung Galaxy Nexus-om.
Odmah sam instalirao Jelly Bean 4.1.1 Android, telefon prosto leti, osetno brze radi u odnosu na IceCreamSandwich. Kolega koji poseduje Galaxy S3 mi je, posle par minuta koriscenja, rekao da ima utisak da cak brze radi od njegove trojke.
Cesto menjam telefone, ali imam neki utisak da cu se dugo druziti sa Nexusom, jer ispunjava sve moje zahteve, odavno mi se neki telefon nije toliko svideo.
Da li je neko koristio Nokia Lumia 800 ili 900? Utisci?
Da ne bude da samo hvalim Arc S, evo par kritika. Ne odnose se na samo na Arc S, vec i na Android 4. Za pocetak da kazem kakav mi je utisak: mislim da je N82 brze radio nego sada Arc S.
Ta brzina se ogleda u brzini tipkanja poruka, upisivanju novog kontakta u imenik i sl. To je nesto sto najcesce radim. Mislim da za Android, pogotovo ovaj novi ICS 4, treba neki minimum hardvera da bi radilo tecno. Taj minimum je 1GHz i 512Mb memorije. Iako toliko, pa i vise ima Arc S, desilo mi se par puta da telefon "zaglupi". Prosto se sve kao zamrzne, ostavim ga, i posle minut-dva sve radi normalno. Pre "zaglupljivanja" radio sam uobicajene radnje, telefon nije bio nista vise opterecen od standardnog.
Kritika:
- uvek u pozadini rade programi iako se ne koriste, tako da to vuce herce, memorije, bateriju i ko zna sta jos. Posto je telefon pod garancijom nista ne diram. Radi dobro, ali prosto - sto da radi nesto sto ne koristim.
- kad prekidam poziv, desilo se par puta da i po 5-10x pritisnem polje za "end call" ali da ne reaguje. Vidim da je vreme poziva stalo, ali nikako da se skroz prekine. Zna da bude iritantno ako se hitno mora nastaviti razgovor.
- mislim da je sam OS bas zahtevan, u smislu memorije, zbog pomenutih "pozadinskih aplikacija"
- super je OS po mogucnostima i "otvorenosti" ali me nervira cinjenica da za "tako dobar Android" moram da imam 1-3 aplikacije za ciscenje memorije, nekih kes-memorija, za gasenje aplikacija i sl
Forum mora biti aktiviran preko Tapatalk sajta, da bi aplikacija radila. Moguće da neki forumi nisu aktivirani kod njih ili ih je teško pronaći, kao što sam se ja namučio dok sam našao forum Honda kluba.
Treba mi maska za nokiu 6220 classic.
Tacnije ne cela maska nego onaj prsten sto ide oko spoljne ivice telefona, on je srebrn kada je ostatak telefona crn.
Origi maska je 1200din al je to mnogo za ono za sta bi telefon sluzio, pa me zanima jel ima negde da se nadje polovna maska ili telefon koji je skroz crko al da mu je taj deo ceo?
Limundo, kupindo i halooglasi za sada nemaju ono sto treba.
Teško da je originalna maska 10€, pre je 30-50€, bez obzira na starost modela. Ako ne nađeš polovnu originalnu, nemoj se zajebati i kupovati zamenske maske, koliko god pričali da su prva klasa i.t.d.
Ne znam da li je nova, al je tako receno u servisu. I da nije origi, bolje je to nego ovako jer je telefon go. Kako god, i tih 1200 je mnogo za ono za sta telefon treba, tako da se trazi bilo koje resenje samo da je jeftino
Mozda i neka futrola da se nadje, al za sada se trazi maska.