Dobro veče
Re: Dobro veče
Ja znam lika koji je smarao mladu da se slikaju u Cliu RS na rodjenoj svadbi 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
bez prozivke molim

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Juce oko podne me zaustave panduri u centru Sr. Kamenice. Ja pricao na telefon, a oni bili iza krivine i jbg...
I sad on kaze kazna ti je 5.000, moracemo da pisemo, a ja nesto nervozan i ravnodusan, rekoh pisi, sta da ti radim...
I sad oni napisu i dolazi on, pita hocu li da potpisem, ja reko necu, kaze dobro, dobijas uplatnicu i moras da uplatis 5.000 u roku od 8 dana. Pitam ga ja koliko dana? Kaze on 8! Ja ga pogledam u facu i nasmejem se
On slozi neku facu, vrati mi dokumente i ode bez dovidjenja 
I sad on kaze kazna ti je 5.000, moracemo da pisemo, a ja nesto nervozan i ravnodusan, rekoh pisi, sta da ti radim...
I sad oni napisu i dolazi on, pita hocu li da potpisem, ja reko necu, kaze dobro, dobijas uplatnicu i moras da uplatis 5.000 u roku od 8 dana. Pitam ga ja koliko dana? Kaze on 8! Ja ga pogledam u facu i nasmejem se

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa i da sam ga pitao da mu popu*sim opet bih dobio kaznu, tako da mi svejedno 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Gagi, sto ipak nisi probao?
Al neka, sad imas jos jednu za svoju kolekciju

Al neka, sad imas jos jednu za svoju kolekciju

Dobro veče
Stigoh sa vikend letovanja...jako je cudno kad krenes iz mesta gde przi sunce i ima 30c i posle 520km dodjes u grad gde je 14 i pada kisa 
Sto se puta tice najvise me fasciniraju Zabari sa svojim vratolomijama u saobracaju...to su kreteni za medaju
Sa prosekom 135km/h kroz IT sam bio jedan od sporijih
Najbrzi su naravno kombi tipa Ducato i Doblo ili poluraspasnuti Puntici i Pande (nemogu da verujem kako ono cudo moze da ide onako brzo, cak je bio slucaj da Panda blica Ferariju CH tablica da mu se skloni a lik je isao oko 150).

Sto se puta tice najvise me fasciniraju Zabari sa svojim vratolomijama u saobracaju...to su kreteni za medaju

Sa prosekom 135km/h kroz IT sam bio jedan od sporijih

Najbrzi su naravno kombi tipa Ducato i Doblo ili poluraspasnuti Puntici i Pande (nemogu da verujem kako ono cudo moze da ide onako brzo, cak je bio slucaj da Panda blica Ferariju CH tablica da mu se skloni a lik je isao oko 150).
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Dobro veče
Eh da vozim 
Neki matori bogatun je bio.
Inace razmisljao sam o S5 u toj situaciji...ja vozim 150 (neka granica do koje se placa samo kazna) a preticu me Fiati vanovi...bruka

Neki matori bogatun je bio.
Inace razmisljao sam o S5 u toj situaciji...ja vozim 150 (neka granica do koje se placa samo kazna) a preticu me Fiati vanovi...bruka

Ja danas kasnim, vozim 150 u levoj traci, pocela neka kisica, nema saobracaja... Odjednom farovi u retrovizoru, blica ko blentav, ja se brze bolje pomerim, kad ono putnicki Ducato iz JAT-a
I to me je lepo osisao, nije bilo sa 155 xD
Brzi im kombi od aviona

Brzi im kombi od aviona

U nedelju spuštanje niz Rudnik, poče grad da pada. Apsolutno svi na magistrali stoje pored puta, samo ide lik sa Vitom i ja, nije imalo gde da se stane, pa teraj. Samo pomislih kako onaj vozi po suvom, kad po onoj arlaudži ide blizu 100-tke. Napred se ništa bukvalno ne vidi, samo što može koliko-toliko "napamet" da se vozi.

Имам једно потпитање...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Au koliki grad. Jel preziveo auto? 

Auto nije osetio.
Stvarno mi bilo čudno, pošto je već naprsla šoferka i ništa ni posle ovoga. 

Имам једно потпитање...