Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Re: Grčka

Post od BAJKER »

crni napisao:
Heinz napisao: Krf ima istoriju, ima jedan od najlepsih gradova na svetu, ima miris, ima to neverovatno jonsko plavetnilo i ima ljude, najgostuljubivije ljude koje sam u zivotu sreo.
:plusone: Upravo to, istorija koja je pogotovo vezana i za nasu zemlju. Ima se sta videti, od starog Mediteranskog grada, dve tvrdjave, ostrvo Vido, Srpska kuca, lepe plaze, vidikovci na planini Pontekrator. A o ljubaznosti domaceg stanovnistva ne treba zaboraviti. Kada sam bio u jednoj radnji da kupim potrepstine ispred mene bili neki Englezi i Nemci, vlasnica kada je cula Srpski jezik da pricam sa devojkom otisla je do rashladne vitrine i izvadila domace kolace kao neke orasnice i tome slicno i ponudila nas, stranci ostali u cudu zasto nama daju a njima ne :kezo:
Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Moguce da sam ovo pitao jos prosle godine, ali ne secam se da sam dobio odgovor. Zna li neko za iole normalnu samousluznu auto-perionicu na Halkidikiju? Bilo na Sitoniji, bilo Kasandri...
Ima u Nikitiju NEKA perionica, ali nije samousluzna, a nije ni NEKA bas...

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ima ispred Neos Marmarosa, nije losa
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Na pumpi ili bas samo perionica?
Ja sam bio na nekoj tu negde oko N.Marmarasa, kad prilazis iz pravca Nikitija sa desne strane na benz pumpi. Gospode... Ubacis euro, nemas nista da biras, vec se odmah upali neki kompresor koji pumpa vodu (nista pena, nista sampon, samo voda). A taj kompresor je cudo nevidjeno. :) Kako motor radi "po taktu", tako ovaj ispumpava vodu, pa to izgleda kao da je bljucne-stane bljucne-stane bljucne-stane. Prao sam tamo pretprosle godine bivseg crnog BMW-a. Kad se ta izbljuvana voda osusila, bio je gori nego pre pranja, jer nije ni prasinu sprao vec se sve samo izmesalo.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Isto sam se pokajao prošle godine što sam prao Alfu kod njih. Ove godine sam sa oba auta samo skinuo bube sa šoferke i farova, a usput ih je nenormalna kiša oprala na srpskoj granici.

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ovde gde sam trenutno smešten (hotel Katia/Nefeli, Sykia - Sitonija) lepo uzmeš baštensko crevo, priteraš auto i opereš ga. Vlasnici objekta to dozvoljavaju, štaviše -obezbedili su čak i onaj veliki okrugli profi usisivač na točkovima da možeš usisati auto i pokupiti pesak od plaže... Stvarno cool ljudi. :doubleup: A automobili preko dana fino zavučeni u hladovinu, i to su napravili... Mnogo znači kada sedneš u hladan auto, klimu i ne palim na ovim mahom kraćim destinacijama do najbližih plaža... :)

p.s Drugi ili treći dan sam krpom pokupio prašinu sa auta, ulickao ga da se sav sija, a uveče ga parkiram na nezgodno mesto i poprskaju mi celu levu stranu prskalice koje polivaju travu preko noći. Ujutro triput musaviji nego što je bio. Zato sam digao ruke od pranja dok ne krenemo kući... :)
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

To je moglo i u ovom hotelu u Vourvourou, Vergos. Sin vlasnika (mladji, picamajstor) je petrolhed, vozi 3-ku kupe i KTM cross, a stariji je vozio neki typeR valjda znam da ga je slupao. Stoji crevo na parkingu, dali mi da se poslužim i sperem prašinu pred put.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

:trljamoci:
Šta ja mislim o ideji pranja automobila na odmoru: :prdi:
:kezo:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

@Perfiko, mene dusa boli kada ga vidim izlepljenog musicama i jos pride svog od peska i prasine. Nebitno je da li sam na odmoru ili na selu ili u metropoli. Ne samo sadasnji auto, nego svaki koji sam imao.
A u Grckoj (tj na Halkidikiju) su perionice na istom nivou kao i sve ostalo, kasne '70-te... :nonono:
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

I pumpe su im kao u americkim filmovima, samo jos Billy Bob Tornton sa crnim zubima da se pojavi odnekud :-)
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Tad su negde i poslednji put skrpili puteve i ošišali rastinje pored puta. Sledeće godine ima da pojede po jednu traku.

Tapatalk HD
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Re: Одг: Grčka

Post od crni »

Brate mili, citava stranica o pranju automobila u Grckoj. Predjes 1000km i ubijes se trazeci perionicu :shock:
U buduce trazite od agencije app u blizini perionice da vas ne boli glava i da mozete neki put da odete na plazu :lol::lol::lol:

Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Imam osecaj da neki ni zube ne peru na odmoru.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

:kezo: :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
masaivan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 14:32
Garaža: Citröen C4 1.6 BlueHDi 120

Post od masaivan »

Koliko sam ja primetio u grckoj skoro svaka pumpa ima ili samousluzno pranje ili cetke, tako da mislim da nije problem naci gde prati auto.
Postoje i akcije gde dobijes gratis pranje ako kupis odredjenu kolicinu goriva.
Odgovori