Misha napisao: 03 Dec 2019, 16:02
9-11 je odlična gradska potrošnja za SUV benzinac 4x4. Meni je ovih dana prosečna potrošnja po bordu na RAV4 2.2 D4D AWD 8,4 litre pri 22km/h.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Koliko ti trosi na otvoreno 120-130km/h? Brat ima isti kao tvoji i trosi mu ne manje od 8l. Grad obicno nikada nije ispod 10.
Čisto gradske vožnje (od kako je zahladilo) po NS mi po bordu troši 8,4. Na otvorenom sam imao samo vožnju na relaciji NS-PA-NS gde mi je prosečna potrošnja bila 5,9.
Moj RAV4 je verzija od 100kw (136ks) koja je najjekonomičnija verzija. Postoje jos verzije sa 150ks i 177ks.
Sent from my SM-A520F
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Bilo posle i uz
Steta smo vreme nije bilo malo bolje. Koga zanima Golubacka tvrdjava je vecim delom zatvorena do proleca, odnosno sve kule koje su uzdignute.
Misha napisao: 14 Dec 2019, 20:12
Čisto gradske vožnje (od kako je zahladilo) po NS mi po bordu troši 8,4. Na otvorenom sam imao samo vožnju na relaciji NS-PA-NS gde mi je prosečna potrošnja bila 5,9.
Moj RAV4 je verzija od 100kw (136ks) koja je najjekonomičnija verzija. Postoje jos verzije sa 150ks i 177ks.
Sent from my SM-A520F
Brat ima najacu verziju,onu sa 177, auto ide bas jako ali i trosi jako. Recimo autoput 120-130 nije moguce ispod 8l. Mozda moze i do 7 ali ako se vozi 90-100. Ona tvoja prosecna od 5,9 je pri koja brzina? Ne znam jel autoput ili magistrala NS-PA?
Relaciju NS-PA-NS sam vozio autoputem,120-130km po km. satu a prosečna potrošnja po bordu mi je bila 5,9. Ja sam baš zadovoljan performansama i potrošnjom kod RAV4. Mnogo se lepše vozi nego GV,doduše razumljivo jer je pravi terenac.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Izgleda da na benzinu umem da vozim i ekonomično...
Relacija van grada, 130 km u komadu (magistrala), vožnja strogo po propisima, prosečna brzina 65 km/h. U povratku je potrošnja porasla na 4.7 litara jer sam tamo na destinaciji imao i malo off roada. Auto zamuljan blatom do krova, nemam vremena da ga operem...