Koristim. Bez dzojstika nije to to. Imam ovaj model http://www.thrustmaster.com/products/usb-joystick Oko 25 evra je, ima i mali throttle sa strane odlicno radi za te pare. Ovo je Prepr3D najnovija verzija, 4.3. U principu to ti je kazi Flight Sim X samo je Lockheed Martin preuzeo development. U praksi je drasticno drugaciji i bolji. 64 bita je, stabilniji, bolje radi, lepse izgleda itd.
Kako rešavaš problem pedala? Tasterima na džojstiku, ili imaš neke "prave"? Mora da je moćan simulator ako ga razvija Lockheed Martin. Jel ima ovaj model aviona: ?
Bombardier Dash 8 Q-400. Turboprop. Jako interesantan i prijatan za letenje kad se uhodas. Nema autothrottle, pa moras sam da vodis racuna ali nije nesto preterano zahtevno. Sto se tice pedala, ukljucim autorudder, posto nemam prave pedale. To resava posao.
Nema jos, barem ne neki premijum. Vidim da Milviz radi na njemu. https://fselite.net/previews/milviz-sr- ... r-preview/ Milviz ima dobre borbene avione za Prepar3D inace. PMDG je kralj za civilne Boeing, a Aerosoft/FSlabs za Airbus.
U povratku iz Turske pre par nedelja kapetan je bio moj imenjak Stevan, mislim prezime Ignjatovic, imao je neke posalice tipa "Hjustoje Hjustone da li se cujemo" kad se obracao putnicima lol
FBE57A36-E235-40FD-AE2F-A249598ED13E.jpeg (19.19 KiB) Pogledano 2060 puta
The 777X will be the first commercial aircraft with folding wingtips, and therefore it is not covered by US regulations and existing airworthiness standards. However, the Federal Aviation Administration (FAA) just approved the use of the folding wingtips.
Agregat za napjanje, ATR nema APU ugradjen, kao naprimer 737 ili Airbus. APU je mali mlazni motor, obicno lociran u zadnjem delu aviona, koji omogucuje avionu na zemlji napajanje, klimatizaciju, start motora i slicno.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Mala dopuna. APU daje struju i vazduh. Vazduh se koristi za air conditioning kada je avion na zemlji i start motora.
U vazduhu je do odredjene visine alternativni izvor struje i/ili vazduha.
Ovaj agregat na slici daje samo struju.
Ondasnji JAT je hteo da ustedi, pa je uzeo ATRove bez APU.
To je razlog zasto se leti kuvate, a zimi smrzavate ako putujete ATRom.
snork napisao: 24 Sep 2018, 00:54
Koji je avion na slici?
Kako rešavaš problem pedala? Tasterima na džojstiku, ili imaš neke "prave"? Mora da je moćan simulator ako ga razvija Lockheed Martin. Jel ima ovaj model aviona: ?
SR-71
S obziro da taj avion dizajnom ide 30 i vise godina ispred u odnosu kada je nastao, dotle mu je kokpit u cistoj analogiji.