Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Nasledstvo od tetke iz Amerike? 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Slagao gajbice?
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prodavao šrafove u Londonu?
Nije to, pocistio je ovaj konkurenciju
Pardoniram. 

Kako je Bogdanov ušao na stadion
Ko je, kako i zašto pustio Ivana Bogdanova na utakmicu Srbija - Albanija tema je oko koje se nedeljama prepucavaju Fudbalski savez, kao organizator ove utakmice, i MUP Srbije. Komesar za bezbednost FSS Milivoje Mirkov i potpredsednik Partizana Branko Ružić kažu da su sat pre početka utakmice obavestili policiju da će Bogdanov ući na stadion. I od njih su tražili da to spreče. S druge strane, u policiji kažu da oni nisu imali nikakva prava da spreče ulazak Bogdanova na stadion jer za to ne postoji nikakva sudska presuda. Dodaju da je Bogdanov bez ikakvih problema i s urednom kartom ušao na stadion.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/508381 ... Bogdanovim
Policijo nauči zakone!!!
Ko je, kako i zašto pustio Ivana Bogdanova na utakmicu Srbija - Albanija tema je oko koje se nedeljama prepucavaju Fudbalski savez, kao organizator ove utakmice, i MUP Srbije. Komesar za bezbednost FSS Milivoje Mirkov i potpredsednik Partizana Branko Ružić kažu da su sat pre početka utakmice obavestili policiju da će Bogdanov ući na stadion. I od njih su tražili da to spreče. S druge strane, u policiji kažu da oni nisu imali nikakva prava da spreče ulazak Bogdanova na stadion jer za to ne postoji nikakva sudska presuda. Dodaju da je Bogdanov bez ikakvih problema i s urednom kartom ušao na stadion.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/508381 ... Bogdanovim
Policijo nauči zakone!!!
ZAKON O SPREČAVANJU NASILJA I NEDOLIČNOG PONAŠANJA NA SPORTSKIM PRIREDBAMA
Član 17
Ministarstvo prilikom održavanja sportskih priredaba povećanog rizika može da naloži preduzimanje svih potrebnih mera za sprečavanje nasilja i nedoličnog ponašanja gledalaca, a naročito da:
1) naloži grupama navijača kretanje određenim pravcem prilikom dolaska, odnosno odlaska iz sportskog objekta;
2) naloži organizatoru sportske priredbe otklanjanje uočenih nedostataka sportskog objekta ili propusta u organizaciji posebno ako se radi o uočenim nedostacima u toku sportske priredbe, a koji u značajnoj meri mogu ugroziti bezbednost učesnika sportske priredbe;
3) spreči dolazak u mesto odigravanja sportske priredbe ili zabrani ulazak na sportsku priredbu, odnosno udalji sa sportskog objekta lice iz čijeg se ponašanja može zaključiti da je sklono nasilničkom i nedoličnom ponašanju.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pa zamisli da kazu iskreno da ne smeju da ga pipnu, to bi bio los PR
Kada se kaze Ministarstvo u clanu zakona, pod tim se na koga misli ?
Oćeš i tebi da prepričavam zakon?
Bem mu sve, studiraš pravo, uključi gugl i pročitaj zakon.
Bem mu sve, studiraš pravo, uključi gugl i pročitaj zakon.
Ucim radno,nije mi do zivota koliko smara.
Procitah sad,naravno da ce skidati krivicu sa sebe, klasika
Procitah sad,naravno da ce skidati krivicu sa sebe, klasika
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Одг: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Nemogu više da čitam loše vesti o državi koje vode pajaci u svim strankama.Za mene su svi pajaci koji nas šišaju,muzu,piju nam krv,guze,nazovite to kako hoćete...Posvetiću se forumima,čitanjem knjiga,fotografiji,svemu što će
me odvratiti od loših naslova u tabloidima.Ako nastavim da se nerviram,umreću od raka kao moj ćale.
Послато са LG-D373
me odvratiti od loših naslova u tabloidima.Ako nastavim da se nerviram,umreću od raka kao moj ćale.
Послато са LG-D373
Ja bas volim da citam takve vesti, jer mi daju podstrek da sklonim svoju decu iz ove nazovi drzave. Bilo mi je tesko dok sam ih gledao na razgovoru za stipendiju
, ali kad znam da ce bar sutra ziveti u normalnoj drzavi trudicu se da im pomognem koliko god mogu 

Gledam sada papire iz obdaništa i puna cena je 13.332,oo dinara, a mi plaćamo 72,80%
U prevodu trebalo bi da palćamo 2666 umesto 9700 dinara.
U prevodu trebalo bi da palćamo 2666 umesto 9700 dinara.