Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Re: Ne brže od života!

Post od goblin »

Ma nema tu pomoci, ne mozes pijanu budalu spreciti da napravi glupost a da ujedno ne rizikujes. Mozes obavestiti policiju i to je to.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

A kako uopšte znate da je pijan? Možda je samo umoran pa drema...
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Nebitno, isto mu ne mozes pomoci.
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Delija napisao:@srdjanyo
Ne znam koliko treba da budes lud (da ne kazem nesto drugo) da se pijanom liku napenalis ispred njega :kuku:
Možda bi me napenalio a možda bi i stao.Bar bih preduzeo nešto.U svakom slučaju bolje i to nego snimati kamikazu i u mislima imati 1000 lajkova.

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Neka hvala. Snimao bih samo ako imam dashboard kameru (kao dokaz, ako uopste i moze da sluzi tome), zvao bih pandure, probao da svirnem / ablendujem i to je to.

Bicu brutalno iskren - ipak vise cenim svoj zivot da bih ga ugrozavao, nego zivot drugih nepoznatih lica.

Sve ostalo je neracionalno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

@srdjanyo, bravo za stavove.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

@Srdjanyo - ok, ali ako si sam u autu.
Ali opet, i da sam u autu, ne bih toliko rizikovao.

Zvanje policije nisam uzeo u obzir jer....jbg, nemam poverenja u njihovu efikasnost i da li će nešto učiniti povodom toga. Zato i imamo "ubice i samoubice" na putevima.
Čisto sumnjam da li bi presretač dobio naređenje da zaustavi pijanog vozača na putu (jer postoji mogućnost da se pričini veća materijalna šteta na vozilu presretača, nego da se zaustavi vozilo koje može ubiti nekoga).
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Ja bih ovako uradio jer sam se nagledao nemilih scena na putevima. Znam da mnogi nisu u stanju da tako nešto urade,ali ja govorim u svoje ime,iz tačke profesionalnog vozača,nekog ko pazi i na sebe i na druge učesnike u saobraćaju.
Definitivno je čovek bio pod uticajem nekih supstanci ili je bio pospan. Ali,nikako ne bih mogao da gledam kako sam uleće u suprotnu traku ili sleće u provaliju/jarak.
Ovde, još uvek,nije kažnjivo pomaganje ljudima u nevolji.

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Ma sve to lepo zvuci ovako napisano "na papiru". Ipak bih voleo da te vidim u praksi da to uradis i da rizikujes svoj zivot...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Kad bi ovde ljudi naucili da snose odgovornost za svoje postupke verujem da ne bi bilo potrebe da drugi ispravljaju njihove greske. Sto se mog dobrocinstva tice, pozvacu nadleznu sluzbu, obavestiti ih i zdravo.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Slazem se sa Delojom. Pomocicu na putu ako vidim da je neko u nevolji, ali da rizikujem nesto svoje zbog budale koja se napila ili sili da vozi a ne moze od umora... ne pada mi na pamet.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Ja sam nekoliko puta pomagao nepoznatima na svoju štetu, jednom prilikom sam uleteo u situaciju potencijalno opasnu po život. Jesam se usrao kao foka i tada i kad god bi se toga setio, ali se ne kajem jer sam tako po svemu sudeći spasao jedan život. To mi pričinjava neizmerno zafovoljstvo, a vi slobodno čuvajte svoje materijalno jer to je najbitnije ;)
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Ma ti si nas idol.
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Kontakt:

Post od srdjanyo »

@Delija
Vadio sam porodicu iz Jugića u sred sela.Udarili u traktor tj.u traktorsku gumu.Jugić se raspao.Naroda na ulici,si se skamenili,niko ne prilazi.Ja jedini stao.Izvukao čiču,ženu i njenu ćerku.Na licu mesta im dodao vodu,neko je već,posle moje molbe doneo stolice da ljudi sednu.
Pre 2 meseca,neki navijači sleteli kod Žablja u 5 ujutru u njivu.Video sam prizor,alarmirao policiju,prišao im.
Moju porodicu su u mom autu u lančanom sudaru udarili.Mercedes E klase u Oktaviju a ona u moju Fabiju.Ja pogledao kako mi je dete,pošto je bilo na zadnjem sedištu,zatim suprugu,izleteo napolje,porodica u Oktaviji u šoku.Žena na suvozačkom mestu zapenila i pala u nesvest.Neko od prolaznika mi je dodao vodu i ja sam je izvukao iz auta i položio na trotoar.Hitna pomoć je relativno brzo došla.
Pre par dana ispao točak na nekom kamionu,blicanjem sam obavestio vozače da je zastoj na putu.
....
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Delija napisao:Ma ti si nas idol.
Tvoj idol je mister dolar, stoga nema potrebe za tim usiljenim sarkazmom. Mrsomudiš kako je to lepo na papiru ali bi da vidiš da li bi to neko uradio u stvarnom životu. Evo ti primer, ja sam to radio, najmanje što možeš da uradiš je da ne potenciraš tu priču ;)
Odgovori