TV - Audio - Video - bela tehnika
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
@carov2
S 5 max,onda s7 pa s8.Tako bi ih ja poredjao od starijeg ka novijem.E sad kod svakog novijeg modela je uradjen neki update i unapredjena je neka funkcija.Moras da odlucis sta ti je bitno ali ovo je neka kombinacija gde dobro usisava a i mopira.Kao sto sam pisao s 5 max ima fiksnu vibro plocu a kod novijih je to bolje uradjeno.S7 je naprimer podize kad prelazi preko tepiha tako da ga ne uprlja.I dobra stvar je mapiranje stana gde mozes da editujes zabranjene povrsine.
Inace svaka serija ima svoje skuplje varijante gde robot sam isprazni prasinu,zameni vodu,opere i osuši mop-krpu.Ali to i kosta 1000+
Ima par nemackih foruma gde pratim vec duze vreme pa ako te interesuje postavicu linkove.
Mislim da ti je s8 bas odgovarajuci jer on ima 2 roto četke koje su gumirane i usisava jacinom od 6000 Kpa
Kia Sportage 3 Österreich Edition 1.7 crdi
S 5 max,onda s7 pa s8.Tako bi ih ja poredjao od starijeg ka novijem.E sad kod svakog novijeg modela je uradjen neki update i unapredjena je neka funkcija.Moras da odlucis sta ti je bitno ali ovo je neka kombinacija gde dobro usisava a i mopira.Kao sto sam pisao s 5 max ima fiksnu vibro plocu a kod novijih je to bolje uradjeno.S7 je naprimer podize kad prelazi preko tepiha tako da ga ne uprlja.I dobra stvar je mapiranje stana gde mozes da editujes zabranjene povrsine.
Inace svaka serija ima svoje skuplje varijante gde robot sam isprazni prasinu,zameni vodu,opere i osuši mop-krpu.Ali to i kosta 1000+
Ima par nemackih foruma gde pratim vec duze vreme pa ako te interesuje postavicu linkove.
Mislim da ti je s8 bas odgovarajuci jer on ima 2 roto četke koje su gumirane i usisava jacinom od 6000 Kpa
Kia Sportage 3 Österreich Edition 1.7 crdi
Volvo XC90 II D4
Još nisam kupio TV. BIo juče do Tehnomanije, misleći da uzmem Hisense zbog 5 god garancije, ali mi prodavac ponudi Grundig - https://www.tehnomanija.rs/televizori-a ... 0001196822
On je nešto jeftiniji u ovoj dimenziji, ali mu je prednost jer ima Android u odnosu na Hisense koji ima VIDAA operativni sistem.
Da li neko ima iskustva sa Grundigom?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako bas ne moras - nemoj u Tehnomaniji. Ocajna iskustva ljudi imaju sa garancijom. I ja sam medju njima. Gigatron je jedva nesto bolji.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sta je drugi predlog?
Kolega kupio online jednom preko EKupi cini mi se, i isto ima lose iskustvo.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Kolega kupio online jednom preko EKupi cini mi se, i isto ima lose iskustvo.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Tehnomanija dolazi u obzir samo da odeš i pogledaš uređaj koji te interesuje ako ima izložen. Kupovina nikako.
Gigatron zaobići isto, vole da uvaljuju izložbene primerke iako naglasiš da želiš neotpakovan uređaj.
Ja imam pozitivno iskustvo sa radnjom dr.Techno.
Lg me otkačio za reklamaciju 2 meseca starog Oled TVa, na kraju posle kontakta sa jednim njihovim radnikom sve završeno.
Gigatron zaobići isto, vole da uvaljuju izložbene primerke iako naglasiš da želiš neotpakovan uređaj.
Ja imam pozitivno iskustvo sa radnjom dr.Techno.
Lg me otkačio za reklamaciju 2 meseca starog Oled TVa, na kraju posle kontakta sa jednim njihovim radnikom sve završeno.
Poslednja izmena od Heineken u 13 Jun 2023, 13:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Vidim da je već predložen TCL, da li si to proverio prvo? Ja bih to gledao van premium marki kao prvu sledeću opciju.
Pa gledao sam, slične su cene tu negde. Jedan poznanik je imao neku reklamaciju pa mi je to ostalo kao neko loše iskustvo.
Zaboravio sam sad tačno šta je tad bilo, ali mi nekako to ostalo upamćeno.
Zaboravio sam sad tačno šta je tad bilo, ali mi nekako to ostalo upamćeno.
Gledaj samo BC Group. Imaju sve , može dogovor oko cene, cimaju se u garanciji. Preko njih kupljeno tona tehnike i zasad s njima bez greške.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
I ja za sada i sa BC Group i sa Dr Techno imam odlicno iskustvo.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Na papiru Grundig je ok osim što za zvuk piše 10W a ne znam ima li 2.1 sistem sa Subwooferom.
Ja ima evo 8-u godinu Grundig sa kojim sav savršeno zadvoljan, nekoliko puta je bio automatski updateovan sistem., dodavane su nove aplikacije, u medjuvremenu izašla i aplikacija za daljinski na mobilnom (nisam probao, ne treba mi), prilično dobre tunere ima i zemaljski i sateltiski, jedino je malo preslabo napajanje za motor od sat. antene (veorvatno je za manje antene tipa 60-80cm koje su dovoljne u Nemačkoj) 1,25m.
Zvuk je za ovakve TVe prilično dobar, rekao bih čak odličan, u 2.1 varijanti. Nekih 25W deklarativno.
Meni pogodno je što ima i digitalni i analogni audio izlaz (sa regulacijom jačine posebno za slušalice a posebno za line out) razdvojen od izlaza za slušalice pa može lagano u neki klasični muzički stub. (aux ulaz).
Slušalice mogu preko BT da se povežu, i lepo radi i fino zvuči.
Lepo radi i screen mirroring kako sa laptopša tako i sa mobilnog (Android) što se tiče svih sadržaja pa mogu lepo fotografije sa mobilnog da se gledaju u velikom formatu.
You tube je malko sporiji, u smislu premotavanja, startovanja i tako to ali fluidno radi kada se gleda.
Moje je neki model 8600 čini mi se. Panel je LG-jev.
Kvalitet izrade je perfektan, mislim na hardver, softver je pomalo nemački čudnovat (ko je radio sa nemačkim raznim uredjajima zna o čemu se radi) u smislu rasporeda menija i nazivanja nekih stavki.
Nemci nikada nisu znali softver da lepo upakuju za korišćenje...moje iskustvo.
TV je turske proizvodnje iz automatizovane fabrike i tu nema greške u smislu što je odatle poreklo.
Garanciju daje direktno Arcelik od 5 godina, barem je tako bilo i tu ne treba očekivati bilo kakvo pitanje.
Za ovaj model na linku nemam iskustva direktno.
Imao sam serviserksa iskustva sa Blaupunkt-om , tj Vestel proizvodnje i to ne bih preporučio što se tiče izrade hardvera.
Ja ima evo 8-u godinu Grundig sa kojim sav savršeno zadvoljan, nekoliko puta je bio automatski updateovan sistem., dodavane su nove aplikacije, u medjuvremenu izašla i aplikacija za daljinski na mobilnom (nisam probao, ne treba mi), prilično dobre tunere ima i zemaljski i sateltiski, jedino je malo preslabo napajanje za motor od sat. antene (veorvatno je za manje antene tipa 60-80cm koje su dovoljne u Nemačkoj) 1,25m.
Zvuk je za ovakve TVe prilično dobar, rekao bih čak odličan, u 2.1 varijanti. Nekih 25W deklarativno.
Meni pogodno je što ima i digitalni i analogni audio izlaz (sa regulacijom jačine posebno za slušalice a posebno za line out) razdvojen od izlaza za slušalice pa može lagano u neki klasični muzički stub. (aux ulaz).
Slušalice mogu preko BT da se povežu, i lepo radi i fino zvuči.
Lepo radi i screen mirroring kako sa laptopša tako i sa mobilnog (Android) što se tiče svih sadržaja pa mogu lepo fotografije sa mobilnog da se gledaju u velikom formatu.
You tube je malko sporiji, u smislu premotavanja, startovanja i tako to ali fluidno radi kada se gleda.
Moje je neki model 8600 čini mi se. Panel je LG-jev.
Kvalitet izrade je perfektan, mislim na hardver, softver je pomalo nemački čudnovat (ko je radio sa nemačkim raznim uredjajima zna o čemu se radi) u smislu rasporeda menija i nazivanja nekih stavki.
Nemci nikada nisu znali softver da lepo upakuju za korišćenje...moje iskustvo.
TV je turske proizvodnje iz automatizovane fabrike i tu nema greške u smislu što je odatle poreklo.
Garanciju daje direktno Arcelik od 5 godina, barem je tako bilo i tu ne treba očekivati bilo kakvo pitanje.
Za ovaj model na linku nemam iskustva direktno.
Imao sam serviserksa iskustva sa Blaupunkt-om , tj Vestel proizvodnje i to ne bih preporučio što se tiče izrade hardvera.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kompletirao ja Grundig u dnevnoj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tcl je najozbiljniji brend nakon LG, Samsung, Sony i Philips.
Imaju jako dobar odnos cene i kvaliteta, kao inulozeno/dobijeno.
Imaju jako dobar odnos cene i kvaliteta, kao inulozeno/dobijeno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Meni je na Grunding prva asocijacija TV koji su moji kupili oko 1990. godine i koji je radio bez greske nekih 20-ak godina… 

A onda si gledao Hajduk Lion - Vojvodina u kupu ? 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Hvala svima na komentarima. Pogledao sam malo u BC Group i DrTechno, i sad imam 2 opcije o koje razmišljam:
1. Hisense 50A6BG - https://www.drtechno.rs/hisense-televizor-50a6bg.html
Cena je 42 000, dostupan mi je odmah za 10 minuta. Ono što su mi ljudi naveli kao nedostatak u odnosu na Grundig je što ima VIDAA operativni sistem, koji ima ograničen broj aplikacija u odnosu na Android na drugim televizorima.
2. Grundig 50 GFU 7800 B - https://www.bcgroup-online.com/televizo ... v-e-109448
Cena je 37 000, dostupan je tek par dana nakon naručivanja, imao bih cimanje verovatno kada ga donose da izlazim sa posla jer sumnjam da ga isporučuju popodne itd. Prednost je što ima Android operativni sistem.
Oba imaju garanciju od 5 godina što mi je bitno, jer ne bih ispod ni išao. Prodavac iz BC Grupe mi je preporučio Sharp koji je oko 41 000, ali ima 4 godine garanciju.
1. Hisense 50A6BG - https://www.drtechno.rs/hisense-televizor-50a6bg.html
Cena je 42 000, dostupan mi je odmah za 10 minuta. Ono što su mi ljudi naveli kao nedostatak u odnosu na Grundig je što ima VIDAA operativni sistem, koji ima ograničen broj aplikacija u odnosu na Android na drugim televizorima.
2. Grundig 50 GFU 7800 B - https://www.bcgroup-online.com/televizo ... v-e-109448
Cena je 37 000, dostupan je tek par dana nakon naručivanja, imao bih cimanje verovatno kada ga donose da izlazim sa posla jer sumnjam da ga isporučuju popodne itd. Prednost je što ima Android operativni sistem.
Oba imaju garanciju od 5 godina što mi je bitno, jer ne bih ispod ni išao. Prodavac iz BC Grupe mi je preporučio Sharp koji je oko 41 000, ali ima 4 godine garanciju.