Svako stajanje na putu izaziva sudbinu. Posebno u današnje ludo vreme. Kriminalci i ubice svašta smišljaju pa čak i takve bizarne scenarije za zlodela.Delija napisao:@Vladapetr
Programer, divim ti se do imbecilnosti.
Svaka cast - ovo su sve plemeniti postupci, ali nista od toga sto si naveo (tvoja akcija na dogadjaj) ni na koji nacin nije ugrozavalo tvoj zivot - ni malo.srdjanyo napisao:@Delija
Vadio sam porodicu iz Jugića u sred sela.Udarili u traktor tj.u traktorsku gumu.Jugić se raspao.Naroda na ulici,si se skamenili,niko ne prilazi.Ja jedini stao.Izvukao čiču,ženu i njenu ćerku.Na licu mesta im dodao vodu,neko je već,posle moje molbe doneo stolice da ljudi sednu.
Pre 2 meseca,neki navijači sleteli kod Žablja u 5 ujutru u njivu.Video sam prizor,alarmirao policiju,prišao im.
Moju porodicu su u mom autu u lančanom sudaru udarili.Mercedes E klase u Oktaviju a ona u moju Fabiju.Ja pogledao kako mi je dete,pošto je bilo na zadnjem sedištu,zatim suprugu,izleteo napolje,porodica u Oktaviji u šoku.Žena na suvozačkom mestu zapenila i pala u nesvest.Neko od prolaznika mi je dodao vodu i ja sam je izvukao iz auta i položio na trotoar.Hitna pomoć je relativno brzo došla.
Pre par dana ispao točak na nekom kamionu,blicanjem sam obavestio vozače da je zastoj na putu.
....
Ne vidim zasto si uopste to navodio, tj. kako se to uklapa u kontekst price?
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока