Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Re: Ne brže od života!

Post od srdjanyo »

Delija napisao:@Vladapetr
Programer, divim ti se do imbecilnosti.

srdjanyo napisao:@Delija
Vadio sam porodicu iz Jugića u sred sela.Udarili u traktor tj.u traktorsku gumu.Jugić se raspao.Naroda na ulici,si se skamenili,niko ne prilazi.Ja jedini stao.Izvukao čiču,ženu i njenu ćerku.Na licu mesta im dodao vodu,neko je već,posle moje molbe doneo stolice da ljudi sednu.
Pre 2 meseca,neki navijači sleteli kod Žablja u 5 ujutru u njivu.Video sam prizor,alarmirao policiju,prišao im.
Moju porodicu su u mom autu u lančanom sudaru udarili.Mercedes E klase u Oktaviju a ona u moju Fabiju.Ja pogledao kako mi je dete,pošto je bilo na zadnjem sedištu,zatim suprugu,izleteo napolje,porodica u Oktaviji u šoku.Žena na suvozačkom mestu zapenila i pala u nesvest.Neko od prolaznika mi je dodao vodu i ja sam je izvukao iz auta i položio na trotoar.Hitna pomoć je relativno brzo došla.
Pre par dana ispao točak na nekom kamionu,blicanjem sam obavestio vozače da je zastoj na putu.
....
Svaka cast - ovo su sve plemeniti postupci, ali nista od toga sto si naveo (tvoja akcija na dogadjaj) ni na koji nacin nije ugrozavalo tvoj zivot - ni malo.
Ne vidim zasto si uopste to navodio, tj. kako se to uklapa u kontekst price?
Svako stajanje na putu izaziva sudbinu. Posebno u današnje ludo vreme. Kriminalci i ubice svašta smišljaju pa čak i takve bizarne scenarije za zlodela.

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
pingvin
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2015, 14:24

Post od pingvin »

Danas na bulevaru Evrope na raskrsnici sa Branka Bajica lik uleteo na autobusko stajaliste. Sreca nije bilo nikog na stajalistu pa nije niko povredjen. Koliko sam razumeo iz daljine lik je nekog izbegavao i valjda izgubio kontrolu. Samo sam cuo policajca da mu kaze "Bolje da si u njih udario nego sto si ovo napravio" i na kraju "Da si isao 50km/h ovo se ne bi desilo" :D. Taksistu je izgleda malo zakacio ali mislim da nije velika steta.
Prikačeni fajlovi
20160708_191629.jpg
20160708_191702.jpg
20160708_191923.jpg
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Inače, izutetno opasna raskrsnica, kao i svaka druga na bez semafora novosadskim bulevarima. Ovde se svakodnevno dešavaju gluposti, najčešće zbog pešaka na prelazu i idiota za volanima
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Uh, tu skrenuti levo iz Branka Bajića je baš pravi horor... Širok bulevar, dug pravac, svi gaze po gasu momački, a ti moraš preseći tri trake i uleteti u četvrtu...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Tu redovno zanesem xDrive :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Kakav majmun

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Auuu sta ti reko :mrgreen:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Govorim za ovog balanseru

Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Day Walker napisao:Auuu sta ti reko :mrgreen:
:rofl:
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Juce predvece montirali novo stajaliste. Hebena raskrsnica kao sto rekose.
Najvise me nerviraju pesaci na tom delu :besan:
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

pingvin napisao:Danas na bulevaru Evrope na raskrsnici sa Branka Bajica lik uleteo na autobusko stajaliste. Sreca nije bilo nikog na stajalistu pa nije niko povredjen. Koliko sam razumeo iz daljine lik je nekog izbegavao i valjda izgubio kontrolu. Samo sam cuo policajca da mu kaze "Bolje da si u njih udario nego sto si ovo napravio" i na kraju "Da si isao 50km/h ovo se ne bi desilo" :D. Taksistu je izgleda malo zakacio ali mislim da nije velika steta.
nuk napisao:Inače, izutetno opasna raskrsnica, kao i svaka druga na bez semafora novosadskim bulevarima. Ovde se svakodnevno dešavaju gluposti, najčešće zbog pešaka na prelazu i idiota za volanima
Saša napisao:Uh, tu skrenuti levo iz Branka Bajića je baš pravi horor... Širok bulevar, dug pravac, svi gaze po gasu momački, a ti moraš preseći tri trake i uleteti u četvrtu...
Ne treba nam još jedan "grad svetlosti" u Evropi.
Bitan je momenat procene situacije na raskrsnici, praćenje kretanja drugih učesnika u saobraćaju. Zato raskrsnice ne delim na opasne i bivše opasne (semaforizovane).
Poenta je takođe u praksi i iskustvu jer ako nemate dovoljno kilometara u nogama onda je svaka raskrsnica opasna,suicidalna i Crna tačka.
Ne vozim samo auto.Ja sam i pešak i biciklista i vidim da ljudi ne paze, ne generalizujem,ali su u većini ti koji ne paze.Biti aktivan učesnik u saobraćaju podrazumeva to da si svestan prvo svoje odgovornosti, pa dalje da nisi jedini na putu,raskrsnici,magistrali ili kružnom toku, do toga da si ti vidljiv svima kao i ostali učesnici u saobraćaju tebi.

Sony Xperia Z3
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

nuk napisao:Inače, izutetno opasna raskrsnica, kao i svaka druga na bez semafora novosadskim bulevarima. Ovde se svakodnevno dešavaju gluposti, najčešće zbog pešaka na prelazu i idiota za volanima
I zbog idiota koji ne postave semafor na ovako velikoj i prometnoj raskrsnici
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

Cak je manje problematicna kod Zoneda, bezveze su napravili. Mogli su ili da stave semafor odmah ili da ne prave raskrsnicu uopste.

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

A mozda i kruzni tok?
Odgovori