Prosle nedelje vozim magistralom iza kamiona, cekam da se skloni u desnu traku i on predje preko neke drvene letve.
Polovinu je smrvio i pretvorio u cackalice za zube a preko druge polovine sam ja presao svim tockovima. Dva dana kasnije, sidjem u garazu da krenem na posao, prednja leva palacinka. Ajmo pit-stop u 7 ujutru...
Pre par meseci i ja tako isto iza kamiona tj iza šlepera/tegljaca , bio je bez prikolice, dade baja gas da obidje traktor izbaci kamen i ode prednje staklo na altei .
Imao kamen u tocku i kada ga zalozio katapultirao ga u mene. Jbg desava se...
Od kamionskog trunja mi je par puta pucala soferka. Ovo sam slikao u odlasku kuci, skroz sam popizdeo. I onda kad mi neko kaze kako je set za krpljenje prava stvar, grohotom se smejem. Rezervna guma je rezervna guma.
Igore, zavidim ti. Jesi li na Havajima privatno ili službeno? Ako je službeno, jel radiš za srpsku firmu? Meni je najbolje što i na Havajima, i na ostrvima u Polineziji (npr. Samoa) temperatura nikada nije bila ispod 24, niti preko 30 stepeni. Što bi rekli, večito proleće...
Privatno Klima je sad krajem septembra idealna za letovanje, bude 32-3 stepena i temperatura vode je savrsena. Samo je sunce prejako, bukvalno przi i brzo se izgori.
snork napisao: 27 Sep 2017, 09:42
Igore, zavidim ti. Jesi li na Havajima privatno ili službeno? Ako je službeno, jel radiš za srpsku firmu? Meni je najbolje što i na Havajima, i na ostrvima u Polineziji (npr. Samoa) temperatura nikada nije bila ispod 24, niti preko 30 stepeni. Što bi rekli, večito proleće...
Mislim da su vise kanarska ostrva na taj fazon vecitog proleca.
Veci karabudz verovatno u zivotu niste videli. Covek je sam ovo napravio od passata. Ne znam kako je prosao tehnicki ili dobio neki atest
Inace video sam ga da je jednom prilikom nabacio nazad 2 nova mercedesa (jedan na prikolici) (mislim da su bila 2 nova glk)