TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Leti će svaka da radi lagano.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Za vreme košarkaških utakmica se stalno vrte reklame sa nekim akcijama za televizore. Kako će mi uskoro trebati TV za radnu sobu, mislim se da tamo prebacim stari iz dnevne, a da za dnevnu možda uzmem novi. E sad, pošto apsolutno nisam u materiji, da li možda neko prati i ima predlog šta je najisplativije uzeti (value for money)? Vrlo smo skromni korisnici TV-a (retko je uključen, a kad jeste, obično je na radio stanici ili se ponekad pogleda neka utakmica), tako da ne bih izdvajao bogatstvo za njega, već do nekih 500-600€ max (poželjno i manje). Trenutno imamo 42”, pa iako je dnevna soba velika, mislim da nam ne treba mnog veći TV od postojećeg - recimo 50”…
Hvala unapred.
Edit: Iz nekog razloga sam skeptičan prema Vox, Vivax i sl. markama, te bih ih izbegao.
Hvala unapred.
Edit: Iz nekog razloga sam skeptičan prema Vox, Vivax i sl. markama, te bih ih izbegao.
Ja baš imam sve Vox-ove iz tog razloga koji ti navodiš: nisam zahtevan korisnik. Ali način upotrebe nam se razlikuje - meni tv radi od jutra do mraka. I kad ne gledam, navikao sam da mi nešto galami. Najviše je uključen ovaj u dnevnoj takođe od 42" i radi evo bez greške preko 6 godina. Kvalitet slike nije ništa lošiji nego kod Philipsa kog ima moj zet i koji je bar duplo skuplji. Po mom mišljenju Vox nije za izbegavanje.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ja sam jedan od onih koji ne gleda bas da sve bude zadnja rec tehnike, ovakva onakva slika, zvuk i sta znam. Na TV pogledam uglavnom YT. Za stan sam kupio Hisense 50, tad je bio u HU pre 3 godine 300e. Sad sam kupio za drugi stan Hisense 58A6BG, isto u Hu ga platio 350e. Hteo sam 65 ali on je bio oko 100e skuplji.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Može, donesi mi jedan za te novce
Rekoše mi da prizovem i @Xepoj87 za savet.

Rekoše mi da prizovem i @Xepoj87 za savet.

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Šta znam, kupujete valjda malo i softver, podršku za aplikacije, TV nećete menjati 10 godina itd.
Kad smo kod software-a, koja je razlika izmedju webos i android tv-a?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Laik sam, ali mogu misliti kako ti low budget uspore vremenom. Kažem na osnovu dve Sony Bravia-e koje imam kod kuće. Jedna 3 godine stara, druga 8 godina stara. Vremenom usporile baš vidno. Ova novija plaćena 1100€ 2020., znaĉi nije neka glupost bila.Heinz napisao: 08 Sep 2023, 19:14 Šta znam, kupujete valjda malo i softver, podršku za aplikacije, TV nećete menjati 10 godina itd.
Bukvalno mi je sony postao neupotrebljiv al onda sam namestio da moze samo jedna aplikacija da radi istovremeno i one suggestione iskljucio i sad je ok za jutub i ponekad eon.
Otišla mi veš mašina u večna lovišta (bosch clasixx6, crkla elektronika) nakon 11-12 godina intezivnog korišćenja. Moram rešavati što pre novu.
Za zamenu bih gledao bosch serie 6, lg, samsung, electrolux. To sam našao da ima 5 godina garancije. Ima li neki model od ponuđenih brendova da se izdvaja ili mogu bilo koji? Budžet, aj da kažemo 70-75 hiljada, ne bih preko ako ne mora. Sušilica mi je electrolux od 7kg tako da mi ne treba velika mašina za pranje (slim modeli stop).
Možda bih uz gigatron kod mogao i onaj osnovni miele za 90k ali koliko čitam on ima plastični kazan ali to opet ne mora da znači da je mašina lošija od onih sa inox kazanom ako je elektronika/ostatak sklopova dobrog kvaliteta.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Za zamenu bih gledao bosch serie 6, lg, samsung, electrolux. To sam našao da ima 5 godina garancije. Ima li neki model od ponuđenih brendova da se izdvaja ili mogu bilo koji? Budžet, aj da kažemo 70-75 hiljada, ne bih preko ako ne mora. Sušilica mi je electrolux od 7kg tako da mi ne treba velika mašina za pranje (slim modeli stop).
Možda bih uz gigatron kod mogao i onaj osnovni miele za 90k ali koliko čitam on ima plastični kazan ali to opet ne mora da znači da je mašina lošija od onih sa inox kazanom ako je elektronika/ostatak sklopova dobrog kvaliteta.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Mislim da Samsung u tom cenovnom rangu može da bude dobar izbor.
Mi imamo neku, 2016. valjda kupljena i zadovoljni smo.
Inverter motor, tiha...
50tak hiljada dinara bila tada, tako nešto.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Mi imamo neku, 2016. valjda kupljena i zadovoljni smo.
Inverter motor, tiha...
50tak hiljada dinara bila tada, tako nešto.
Sent from my LE2121 using Tapatalk
Ja sam preprosle godine kupio bosch serije 8 od jednog lika sto nabavlja iz nemačke. Nove ali cuknuta sa strane na cosku. Evo preko godinu dana radi kao satic. Tako da ti i to nije losa varijanta ako nadjes.
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Iskreno išao bih novu iz radnje zato što za sve ove brendove imam sa 2+3 godine garancije. Čekam drugara iz ProMobija da mi javi kako im se pokazao samsung pošto su oni ovlašćeni za njihovu belu tehniku.
Ja bih zaobišao Miele, upravo iz iskustva sa popravkom elektronike.
Sasvim prosečna izrada. Doduše to su Miele modeli malo ranijeg perioda tako da ne znam da li su sada popravili kvalitet.
Sasvim prosečna izrada. Doduše to su Miele modeli malo ranijeg perioda tako da ne znam da li su sada popravili kvalitet.