Sport
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Sport
Strašno, potpuni debili. Frapirao sam se u drugom setu, kada je na Novakov servis Rodžer išao na onu svoju novu foru da utrči u teren i hvata lopticu čim udari. Dva puta za redom tako napadne Novaka i ovaj mu dva puta vrati lobom, drugi put iz ozbiljno teške situacije pogodi samu liniju a Rodžer se pruži koliko je dugačak i ne stigne da je dohvati. I ovi opet ćute kao mulci, ne mogu da shvatim koliki debil treba da budeš da ne kažeš barem "bravo" na takvu majstoriju.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Jebala ih kisa! Nesto posle jedan sam poklekao...
Osto se podrske tice, ocigledno je da ima nesto odbojno u njemu i njegovom ponasanju (siguran sam da nije rec o poreklu), jer se ja ne secam nekog od vrhunskih tenisera koji je publiku imao protiv sebe u gotovo svakom kutku sveta. Neverovatan fenomen...
Osto se podrske tice, ocigledno je da ima nesto odbojno u njemu i njegovom ponasanju (siguran sam da nije rec o poreklu), jer se ja ne secam nekog od vrhunskih tenisera koji je publiku imao protiv sebe u gotovo svakom kutku sveta. Neverovatan fenomen...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Beker je rekao da je taj izum odraz apsolutnog nepoštovanja protivnika. U njegovo vreme bi ga prvo upozorio da to ne radi, a sledeći put bi servirao u njegovo teloLaki021 napisao:Nisam gledao (ebi ga, cekao do ponoci pa digo ruke), ali drago mi je da se Rodzerov specijalitet o kom se toliko pricalo kao potpuno fascinantnom izumu tako neslavno zavrsio

There are 10 kinds of people in the world:
Nema u svakom kutku. U Australiji ga gotive, u Aziji pogotovo, Južna Amerika takođe.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Prvi put mu je prosao, duboki ritern koji je zavrsio na osnovnoj liniji, ali svaki sledeci je bio neuspeh, zato ga je sve manje primenjivao kako je mec odmicao.Laki021 napisao:Nisam gledao (ebi ga, cekao do ponoci pa digo ruke), ali drago mi je da se Rodzerov specijalitet o kom se toliko pricalo kao potpuno fascinantnom izumu tako neslavno zavrsio
Ko sto rece Vladapetr, dva puta zaredom pokusavao istu foru, 2x Novak lobuje, a publika muk, niko da pozdravi poteze.
Sramno je sto su vristali i urlali na Novakov los prvi servis, koji ne mora nista da znaci za nastavak poena, al eto... pokusavali su da ga izbace iz takta maximalno, zeleli su Rogera na tronu.
U jednom trenutku je Djole skocio onako iz besa prema publici i poceo da mase pesnicom, koliko je bio prso. Stvarno je igrao protiv svih...
U jednom trenutku je delovao toliko potucen, kao da Roger vodi 2:0 u setovima, publika totalno protiv njega, Roger kao drogiran trci i vraca lopte, statistika na njegovoj strani - al prc!

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nisam gledao mec, ali sam cuo da mu publika nije naklonjena, zato mi je mocna ova fora na kraju 
http://youtu.be/ytvgXGilaqY
Послато са GT-N7100

http://youtu.be/ytvgXGilaqY
Послато са GT-N7100
Nije upitna naklonost, već nekulturno ponašanje, neprimereno na teniskim mečevima.
Vika i zviždanje pri Novakovim prvim servisima, kao i aplauz i odobravanje izmedju prvog i drugog Novakovog servisa.
Vika i zviždanje pri Novakovim prvim servisima, kao i aplauz i odobravanje izmedju prvog i drugog Novakovog servisa.