Neobičan osećaj na volanu i bežanje na kolotrazima koje sam već zaboravio je prvi utisak, pored ultrapreciznog volana i zalepljenosti za asfalt bez obzira na kišu.

Tapatalk HD
pa perem auto cesto,tako da je i zimi cist, osim kad se topi sneg... zimske gume su mi na autu skoro koliko i letnje, bude tu dosta lepih danatrojanac napisao:Ne znam u čemu je štos da ulepšavaš auto za zimsku sezonu kad je on zimi najviše prljav i koliko god da ga upicaniš, nije to to. Ljudi za zimu uzimaju set čeličnih felni, često i bez ratkapni ili uzmu neke najružnije moguće, jer prosto vreme ne dozvoljava da se na autu istaknu gume i felne.
Tvoj novac, tvoja odluka, ali mislim da ćeš se pokajati čim padne prvi sneg i kreneš da voziš. Ipak je bezbednost na prvom mestu.
Texonja napisao:Meni se cini da si ti vec odlucio.
mislis da bi bila velika razlika izmedju 225/50/17 i 235/35/19? fabricka za 19" mi je 255/35/19 ali bi mozda isao i na uzu, ako ce se bolje ponasati na snegu?dag81 napisao:Pa necemo vvoziti ruzan auto zimi, nema logike sto bi vozili ako ne moramo.
Celicne felne su praksa, jer se jeftinije ispravljaju a i jeftinija je nabavka, nista vise.
Realno ja trenutno imam dva seta istih felni, pa mi isto. Ali da stavim zimi celicne, jednostavno ne ide, iako sam vozio ne kazem, ali trenutno ne ide.
Tako i Adrei, Sline optika auta, kupe, atraktivan auto i sada da stavi 16'', ne ide mi.
Sa druge strane ne ide mi ni 19, ali to je njegov problem. Ja bih promenuo samo felne a ostao na 225/50 17, ako su vec toliko ruzne.
A jos kad bude video da je cena gume 255/35 19 skoro 40.000din, mislim da ce i sam odustati.
jos ne videh lepe 17"... mozda eventualno one brabus za smart fortwonidza napisao:A što ne nabaviš neke lepe 17ice?
Tapatalk HD
jel to znaci da bi auto mogao da stane sa 255 negde gde bi sa 225 izasao? verujeem da bi onda resio problem da idem na 235/35/19gumu... valjda precnik nema veze, samo sirinaftj napisao:To je u njegovom svetu kao nama 13ice
U svakom slučaju nedostatke 255 19 ćeš osetiti kad je stvarno dobar sneg na putu, za sve ostalo će biti ok a to je ipak većina zimske vožnje.