stefanan napisao:Laki021 napisao:Kuzmanovic napisao:Risto napisao:Jel ko gledao F&F 6?
Gledao sam ja i odlican je. Iako ima nerealnih scena(rekao bih manje nego u 6ici), ja sam i dalje odusevljen. Samo da napomenem da sam veliki fan Fast and Furious i da sam svaki deo gledao po minimum 5 puta.
Inace, bice i sedmi deo i to u glavnoj ulozi Statham. Can't wait.

Hmmmm, ja sam se iznervirao koliko je logika odsutna i koliko je nerealnih scena, sto je previse previse je . Cak je u jednom trenutku pri jednoj od najnerealnijih scena svetske kinematografije ceo bioskop poceo da se smeje

Jel kad vin dizel leti? Tu sam se smejao 5 minuta :lol:
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Pa koja druga
Mislim da se ne razumemo, ne trazim ja da film bude realan, bas volim fantazijebi sl, ali onda pistavis neka pravila kojis se drzis tokom filma i to je ok.
Problem je kad mi vredjaju inteligenciju...
Npr, na kraju filma avion bukvalno 10-15min polece sa piste, pokusava da se odvoji dok oni unutra i okolo vode rat... pa za to bi mu trebala pista od 50-100km!!!
Naravno kad se skrsi to se desi bas na 10m od kraja piste..
A J.I. Joe pre neki dan bio Rise of Cobra, reko da probam da gledam... zjuuu koja nega glupost, najmanji problem je tu sta je realno a sta ne, oko toga ne pravim pitanje, al sta je imbecilno glupo a sta ne je vec druga stvar