Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Koliko god se mi zalili na puteve, u Madjarskoj su jos gori... Samo je auto put savrsen, ostalo je katastrofa...
Put od Spaca do Beograda ili obrnuto, odakle vec idemo (nebitno) je isti godinama... Prilicno sam siguran u to... Potpuno neravan, s ponekom rupom uz ivicu, ne bih rekao stetan za auto koliko neprijatan za vozaca...
Put od Spaca do Beograda ili obrnuto, odakle vec idemo (nebitno) je isti godinama... Prilicno sam siguran u to... Potpuno neravan, s ponekom rupom uz ivicu, ne bih rekao stetan za auto koliko neprijatan za vozaca...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
I jedan mali update. Evo skoro sredina Aprila, a po Pozarevcu krateri i dalje stoje, sve veci i veci. Koliko sam ja video, niti jedan nisu zakrpili do sad. Katastrofa. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa nek opština organizuje Bekutin koncert i krateri naprasno isčeznu. 

Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Posto je tarifa za nov put organizacija koncerta, a ja bih da se zakrpi rupa na parkingu, jel dosta da kupim Bekutin CD i posaljem kopiju racuna u ministarstvo? 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Naravno. Kupi dva, i sredice to vec u ponedeljak. 

Razmisljao sam da fotkam rupu kod skretanja za tvoj parking (kod autobuske) i da posaljem isto pitanje.
Mislis da ce da upali?
Mislis da ce da upali?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nisam siguran da varijanta CD AB pali za rupe u nadležnosti Beograd puta
mada probajte zašto da ne. Ako ne upali okačite CD o retrovizor i radar vam ništa ne može. 

Širim haos!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Veliko upozorenje vozacima koji su prinudjeni da prodju "bulevarom" od Autokomande pa gore prema Marakani i dalje... ulica se RASPADA bukvalno, desna strana katastrofalna, ne voziti njome ni pod tackom razno, ogromna udubljenja, krateri itd. Desna strana je "bolja" , suprotan smer slicna stvar takodje u desnoj traci dok je leva, kazem "bolja" ...
Povecava se broj ulica kojima sam prinudjen da ne idem ni pod razno, ako se ovako nastavi necu imati kuda da vozim, za sada se snalazim...
Povecava se broj ulica kojima sam prinudjen da ne idem ni pod razno, ako se ovako nastavi necu imati kuda da vozim, za sada se snalazim...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Na pocetku, od kruznog toka do prve stanice kod Marakane u pravcu uzbrdo ima par vecih udubljenja u desnoj traci ali nisu nista strasno osim ako vozis 80+ tu.
Na gore do 2/3 Bulevara je ulica ok, prolazim tu svakog dana.
Ono sto je kriticno jesu prelazi preko šina na Autokomandi.
Na gore do 2/3 Bulevara je ulica ok, prolazim tu svakog dana.
Ono sto je kriticno jesu prelazi preko šina na Autokomandi.
Loše jeste, ali nije katastrofa. I u Ljutice Bogdana nije bolje.