Slatkiši & čokolade & kremići :)
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Ima pecat veterinarske inspekcije i prodaje se i po maloprodajama. A kako u ovoj drzavi ni mleko nije bezbedno, sta vise reci. Da ne kazem sta ovi sto pregledaju mesne preradjevine kazu da se prodaje. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Predugo si u ŠviciFloyd napisao:Iskreno, ni ja ne bih bas kupovao proizvod koji se distribuira polulegalnim kanalima kao taj vas krem

Btw ae kad neko bude uzimao turu Krem Krema neka uzme i jednu kanticu za mene, da konačno probam to čudo

Ja sam iz vase price zakljucio da se to kupuje samo "preko veze".
@Grujic
Ma nije to...kad su takve stvari u pitanju nemam poverenja.
Inace, ja sam mnoge od tih kremova probao i kako kod okrenes Nutela je najbolja ako pricamo o tim fabrickim proizvodima.
Ono sto prodaju cokolaterije je druga planeta ali je i cena lepa
@Grujic
Ma nije to...kad su takve stvari u pitanju nemam poverenja.
Inace, ja sam mnoge od tih kremova probao i kako kod okrenes Nutela je najbolja ako pricamo o tim fabrickim proizvodima.
Ono sto prodaju cokolaterije je druga planeta ali je i cena lepa

Poslednja izmena od Floyd u 31 Mar 2013, 23:14, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Prodaje se i po radnjama, al nema u Bg ni u NS koliko sam shvatio
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ma sve je tu legalno, samo se ljudi foliraju.
To sto nema dozvolu da se prodaje u Srbiji, ne znaci da ne valja
Salu na stranu, ima neke tamo standarde na etiketi, dozvolu za izvoz (izvozi se u SLO, koja je u EU), prodaje se po prodavnicama (uglavnom u GM). Zna se ono sto pise, a to ne mora biti istina, kao ni na gomili ostalih proizvoda. Vec smo videli da jedemo i pijemo sve i svasta.
Ako covek veci deo svoje proizvodnje izveze, zasto bi pucao pare na reklamu ovde. KO zna koliko kosta pozicioniranje u megamarketu, kolike su cene i rokovi placanje, koliko je najobicnija reklama... Sve i da je cist otrov, bar je ukusan, a niko ne moze dokazati da je bilo koji drugi proizvod nesto bolji (ne mislim samo na kremove).
To sto nema dozvolu da se prodaje u Srbiji, ne znaci da ne valja

Salu na stranu, ima neke tamo standarde na etiketi, dozvolu za izvoz (izvozi se u SLO, koja je u EU), prodaje se po prodavnicama (uglavnom u GM). Zna se ono sto pise, a to ne mora biti istina, kao ni na gomili ostalih proizvoda. Vec smo videli da jedemo i pijemo sve i svasta.
Ako covek veci deo svoje proizvodnje izveze, zasto bi pucao pare na reklamu ovde. KO zna koliko kosta pozicioniranje u megamarketu, kolike su cene i rokovi placanje, koliko je najobicnija reklama... Sve i da je cist otrov, bar je ukusan, a niko ne moze dokazati da je bilo koji drugi proizvod nesto bolji (ne mislim samo na kremove).
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Evo na sta sam mislio pod pecatom. Ispasce jos da sam PR coveku.
A kakvo se sve djubre kod nas prodaje mislim da je ovaj krem jos i najmanje zlo.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
E pa ako ima pecat to je druga prica 

Salim se naravno

Salim se naravno

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Tog krema nema u Srbiji jer većina se izvozi u Sloveniju... Barem je tako bilo pre par godina kada smo ga mi nabavljali...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
...a onda su svima poceli da ispadaju zubi...
Videcu da li u sredu idem kroz SA. Ako idem, zvacu ljude, pa da vidim moze li se tamo nabaviti. AKo moze, javim, pa ako neko hoce...

Videcu da li u sredu idem kroz SA. Ako idem, zvacu ljude, pa da vidim moze li se tamo nabaviti. AKo moze, javim, pa ako neko hoce...
Ovo su najprodavanije čokoladice
IZVOR: TANJUG
Pariz -- Američka konditorska kompanija Mars je, po visini prihoda od prodaje, prva među najvećim proizvođačima čokolada, na listi magazina Kendi Industriz
Foto: (sxc.hu)
Mars je u 2012. godini ostvario prihode od 16,8 milijardi dolara, piše francuski Figaro.
Grupa zapošljava 32.000 ljudi u ukupno 51 pogonu, a njene najpoznatije marke, pored čokoladica Mars, jesu Baunti, Tviks, Snikers i druge.
Na drugom mestu je nemački proizvođač Mondelez Internešenal, sa popularnom Milka čokoladom. U prošloj godini, ova kompanija ostvarila je prihode od 15,48 milijardi dolara.
Manje poznat Barsel SA, filijala meksičke Grupe Bimbo, takođe je međunarodni "čokoladni" gigant, s prihodima od 14 milijardi dolara u 2012. Švajcarska kompanija Nestle nalazi se na četvrtom mestu, s prihodima od 12,8 milijardi dolara u prošloj godini, a najbolji rezultat ostvarila je marka KitKat.
Sledi japanska kompanija Meiji, koja je realizovala 12,42 milijarde dolara prihoda, a posle nje je američka firma Herši, sa 6,46 milijardi dolara ukupne vrednosti prodaje u prošloj godini. Italijanski Ferero zauzeo je sedmo mesto na listi, s prošlogodišnjim prihodima od 5,62 milijarde dolara, a uspeh uglavnom duguje markama Nutela i Kinder.
Na osmom mestu je švajcarska grupa Lind&Springli sa 2,97 milijardi dolara prihoda u 2012, dok je na devetom mestu nemački Stork , zahvaljujući pre svega bombonama i crnim čokoladama. Grupa je ostvarila prihod od 2,27 milijardi dolara u prošloj godini.
Listu zaključuje turska Grupa Jildiz sa 2,2 milijarde dolara prihoda, koja u ponudi ima 83 različita proizvoda, od biskvita do čokolada, pod brendom Ulker
izvor/b92
IZVOR: TANJUG
Pariz -- Američka konditorska kompanija Mars je, po visini prihoda od prodaje, prva među najvećim proizvođačima čokolada, na listi magazina Kendi Industriz
Foto: (sxc.hu)
Mars je u 2012. godini ostvario prihode od 16,8 milijardi dolara, piše francuski Figaro.
Grupa zapošljava 32.000 ljudi u ukupno 51 pogonu, a njene najpoznatije marke, pored čokoladica Mars, jesu Baunti, Tviks, Snikers i druge.
Na drugom mestu je nemački proizvođač Mondelez Internešenal, sa popularnom Milka čokoladom. U prošloj godini, ova kompanija ostvarila je prihode od 15,48 milijardi dolara.
Manje poznat Barsel SA, filijala meksičke Grupe Bimbo, takođe je međunarodni "čokoladni" gigant, s prihodima od 14 milijardi dolara u 2012. Švajcarska kompanija Nestle nalazi se na četvrtom mestu, s prihodima od 12,8 milijardi dolara u prošloj godini, a najbolji rezultat ostvarila je marka KitKat.
Sledi japanska kompanija Meiji, koja je realizovala 12,42 milijarde dolara prihoda, a posle nje je američka firma Herši, sa 6,46 milijardi dolara ukupne vrednosti prodaje u prošloj godini. Italijanski Ferero zauzeo je sedmo mesto na listi, s prošlogodišnjim prihodima od 5,62 milijarde dolara, a uspeh uglavnom duguje markama Nutela i Kinder.
Na osmom mestu je švajcarska grupa Lind&Springli sa 2,97 milijardi dolara prihoda u 2012, dok je na devetom mestu nemački Stork , zahvaljujući pre svega bombonama i crnim čokoladama. Grupa je ostvarila prihod od 2,27 milijardi dolara u prošloj godini.
Listu zaključuje turska Grupa Jildiz sa 2,2 milijarde dolara prihoda, koja u ponudi ima 83 različita proizvoda, od biskvita do čokolada, pod brendom Ulker
izvor/b92
Malopre sam otvorio kanticu Niki krema koji sam kupio pre nekoliko dana i ubrzo je zatvorio jer mi se uopste ne dopada.Prvo,sto je jako tvrd poput cokolade i nemoguce ga je mazati,drugo iako navodno ima nesto lesnika u sebi,to se prilikom jela uopste ne oseti.
Sad bar znam da mi je najbolje da se zadrzim na Cipiripiju i Nuteli.I tacka.
Sad bar znam da mi je najbolje da se zadrzim na Cipiripiju i Nuteli.I tacka.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti ... ona-nutele
Lopovi u Nemačkoj su iz parkiranog kamiona "Nutele" ukrali pet tona krema od čokolade sa lešnikom, saopštila je policija.
Lopovi u Nemačkoj su iz parkiranog kamiona "Nutele" ukrali pet tona krema od čokolade sa lešnikom, saopštila je policija.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa samo na ovom forumu ima bar 5 osumnjičenih i to ne bez osnova. 

Širim haos!
Prodajem Nutelu iz Nemacke po specijalnim cenama.
Za vece kolicine popust.
Kontakt na PP.

Za vece kolicine popust.
Kontakt na PP.