Enterijer automobila
Re: Enterijer automobila
Zasto na ekranu Hyundai-a pise Infinity?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To je Q50 Infiniti
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
Znam salim se 
Nego da ne pise Infinity mogao bih se kladiti da je neki Hyundai u pitanju. Bas je skroz isti fazon, ista linija, isti materijal (bar sa slike), boja...

Nego da ne pise Infinity mogao bih se kladiti da je neki Hyundai u pitanju. Bas je skroz isti fazon, ista linija, isti materijal (bar sa slike), boja...
Nisam siguran ali mislim da su se tako nesto zvali opcioni zvucnici na prethodnom santa fe-u.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Infinity ozvucenje je top ponuda kod Hyundai, secam se na sajmu i40 ih je imao.
Sent from my LG-H440n
Sent from my LG-H440n
Ja postavio savršenstvo, a vi komentarišete onu strahotu...
Dobro Rotore lep je Audi sto jest jest.
Bas je zanimljivo ovako kad su post do posta, Infinity bi bajagi trebao da je konkurencija Mercu, Audi-u i BMW, kako da ne...
Bas je zanimljivo ovako kad su post do posta, Infinity bi bajagi trebao da je konkurencija Mercu, Audi-u i BMW, kako da ne...
Hvala Laki. Sad mogu lakše da zaspim. 

Bas sam pricao sa drugarom koji je gledao suv da kupuje. I kaze da infinity nije ni prineti bmw-u, mercedes-u.Laki021 napisao:Dobro Rotore lep je Audi sto jest jest.
Nema na cemu 
Evo nesto iz naseg tabora:

Sedeo sam par puta u novim Infinity-ima na sajmu, nije to ni blizu, mnogo su blizi Hiyndai-u.

Evo nesto iz naseg tabora:

sebekkg napisao:Bas sam pricao sa drugarom koji je gledao suv da kupuje. I kaze da infinity nije ni prineti bmw-u, mercedes-u.Laki021 napisao:Dobro Rotore lep je Audi sto jest jest.
Sedeo sam par puta u novim Infinity-ima na sajmu, nije to ni blizu, mnogo su blizi Hiyndai-u.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
shandu90 napisao:Infinity ozvucenje je top ponuda kod Hyundai, secam se na sajmu i40 ih je imao.
Harman grupacija.sebekkg napisao:Nisam siguran ali mislim da su se tako nesto zvali opcioni zvucnici na prethodnom santa fe-u.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Uh ova boja sedista u bmw je savrsena.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
U Astru J i Insigniu je isao Infinity uz doplatu.Delija napisao:shandu90 napisao:Infinity ozvucenje je top ponuda kod Hyundai, secam se na sajmu i40 ih je imao.Harman grupacija.sebekkg napisao:Nisam siguran ali mislim da su se tako nesto zvali opcioni zvucnici na prethodnom santa fe-u.
Sto se tice samog Infinity-a kao automobila, mene je odusevio Q30 odnosno Merc A klasa.
Brzine idu u H-a !!!

-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Laki, ovo je enterijer serie 6?