E vidis ja bih G7 R radije nego S3, zato sto S3 ima previse jednostavan enterijer a i 7 je lepsi izvana. Osim toga, jeftiniji je.Xepoj87 napisao:Ja bih radije 2 veca izduva na sredini, kao na 6-ici, nego ovako ova 4, koja mi deluju cunerski...
Dobar all-rounder, ali ga nikada ne bih kupio pre Audija S3, koji je manje od 10% skuplji.
U sustini, mislim da je R bas nekako bzvz kupovina.
Preporučeni AUTO-TESTOVI sa Interneta
Re: Preporučeni AUTO-TESTOVI sa Interneta
Brate, cak i na slici je razlika u kvalitetu enterijera ocigledna.
Golfov je samo restilizovan, pa mi iskreno deluje zastarelo.
Cisto da napomenem da mi se generalno enterijer u A3 ne svidja, pa bih opet izabrao Audijev ovde.

Meni licno je i spolja S3 lepsi.
Onda, nasuprot vecinskom misljenju, S3 i Golf R nisu isti automobili ,samo sa drugacijim dizajnom.
Golf R je u odnosu na S3 precenjen.
Stvar ukusa na stranu, S3 je sigurno bolji auto, ako ni zbog cega drugog, onda zbog toga sto koriste kvalitetnije delove.
I sada videh da je S3 samo 1000e skuplji od Golfa R.
A poredjenja radi, ova sedista na S3, kostaju 650e, plus Nappa koza 1250e, dakle 1900e, dok ova kozna Nappa sedista na R-u kostaju 2700e doplate.
Jos dodatno je S3-ku daleko vise moguce individualizovati, plus sto jos postoji i Audi exclusive program.
Golfov je samo restilizovan, pa mi iskreno deluje zastarelo.
Cisto da napomenem da mi se generalno enterijer u A3 ne svidja, pa bih opet izabrao Audijev ovde.

Meni licno je i spolja S3 lepsi.
Onda, nasuprot vecinskom misljenju, S3 i Golf R nisu isti automobili ,samo sa drugacijim dizajnom.
Golf R je u odnosu na S3 precenjen.
Stvar ukusa na stranu, S3 je sigurno bolji auto, ako ni zbog cega drugog, onda zbog toga sto koriste kvalitetnije delove.
I sada videh da je S3 samo 1000e skuplji od Golfa R.
A poredjenja radi, ova sedista na S3, kostaju 650e, plus Nappa koza 1250e, dakle 1900e, dok ova kozna Nappa sedista na R-u kostaju 2700e doplate.
Jos dodatno je S3-ku daleko vise moguce individualizovati, plus sto jos postoji i Audi exclusive program.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Za jednog fana Mecke znas puno o Audiju
Svaka cast ... Prijatno sam iznenadjen
Svaka cast ... Prijatno sam iznenadjen

Dodatno se placaju ova karirana sedista u audiju i sigurno nisu jeftinija. Ni u jednom slucaju ne dobijes nesto vise ili manje, kolko para tolko muzike.
Kao sto sam i napisao, s sedista su 650e, i ovo na slici je nappa koza, jos 1250e. Ova na Golfu su 2700e.
Ako na karirano, mislis na ove romboide na kozi, to je standardna postava u kozi. Ako zelis sedista koja su slicna golfovim, to je jos 650e manje.
Izgleda da su resili da osakate Golfa malo, pa nema vise ona r sedista kao kod Milosa.
Koji god tapacir da stavis, u S3 su sedista dosta bolja.
Tapatok za Vindovz
Ako na karirano, mislis na ove romboide na kozi, to je standardna postava u kozi. Ako zelis sedista koja su slicna golfovim, to je jos 650e manje.
Izgleda da su resili da osakate Golfa malo, pa nema vise ona r sedista kao kod Milosa.
Koji god tapacir da stavis, u S3 su sedista dosta bolja.
Tapatok za Vindovz
U rs3 je doplata za romboide bila nesto tipa 2.500 funti pa sam pretpostavio da je i ovde slicno.
Ne mogu sad da proveravam al pretpostavljam da je u golfu to doplata za bucket seats tj. kao ona sto su kod milosa. Ovo na slici su standardna sedista sa kozom a doplata za kozu u standardnom golfu je valjda 1500e a u r-u bi trebalo da je dzabe, bar je tako bilo sa r32 mk5.
U svakom slucaju a3 mora da bude skuplji bar 5% al verovatno bih i ja pre a3ojku.
Ne mogu sad da proveravam al pretpostavljam da je u golfu to doplata za bucket seats tj. kao ona sto su kod milosa. Ovo na slici su standardna sedista sa kozom a doplata za kozu u standardnom golfu je valjda 1500e a u r-u bi trebalo da je dzabe, bar je tako bilo sa r32 mk5.
U svakom slucaju a3 mora da bude skuplji bar 5% al verovatno bih i ja pre a3ojku.
U G7 R su standardna sedista kao ova sa slike, samo nemaju ovo karbon sranje.
Pogledao sam konfigurator da ne nagadjam i dolaze standardno u stofu a doplata za kozu je 1,700e a ova sa slike su 2,700 kao sto je xepoj rekao jer su u tom nappa/carbon fazonu. Interesantno da za razliku od golfa, s3 dolazi u standardu sa koznim sedistima a doplacuju se samo ova sa romboidima(650+1250).
Sve u svemu napravili su ih da budu cenovno skoro identicni i verovatno im je svejedno sta odaberes, samo da ne odes u bmw
Sve u svemu napravili su ih da budu cenovno skoro identicni i verovatno im je svejedno sta odaberes, samo da ne odes u bmw

Kao sto sam rekao, izgleda da su namerno osakatili Golfa, i onih lepih R sedista kao kod Milosa, nema. I mislim da si se zeznuo ftj, u s3 koliko sam video, standardno dolaze u stofu, alcantara ke 480e, a u Golfu dolazi standardno alcantara. Mozda sam ja omasio, ali se tako nesto secam... Iskreno, mislim da je s3 osetno bolji automobil, i da zaista samo dizajn, to jest licni ukus moze nekoga da natera da kupi Golfa.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
U pravu si alkantara je default i u golfu i u audiju a najjeftinija kozna sedista su 1,700 u golfu i 1,740 u audiju. Ne vidim da su nesto golfa posebno osakatili u odnosu na a3 jer ni u jednom nemas mogucnost bucket sedista, samo u golfu imas opciju nappa/carbon a u audiju imas romboide al u sustini isto sediste. Nisam siguran da je s3 bolji auto a ako je bolji onda je to za tu kolicinu za koliko si ga vise platio. U svakom slucaju sigurno vec ima uporednih testova gde ce reci koji je bolji u cemu.
Meni Milos bas rece da je saznao da na Audi idu kvalitetniji delovi, i da ko god radi neke budzevine snage, gleda da trpa sa Audija delove. A kako nema Audi bucket, pa na slici su ti S sedista? Obicna sedista su slicna ovima na golfu. Mada i ta s sedista deluju slabije profilisana od Milosevih. Sto svakako nije losa stvar
A mislio sam da su osakatili u odnosu na 6icu, koja je imala ta R sedista, koja Milos ima.
Koza(nappa) je 1250e, a S sediste je jos 650, ali njega ne moras uzeti. Me znam gde nadje cenu od 1740? Mozda se ja neceg ne secam dobro?
Tapatok za Vindovz

Koza(nappa) je 1250e, a S sediste je jos 650, ali njega ne moras uzeti. Me znam gde nadje cenu od 1740? Mozda se ja neceg ne secam dobro?
Tapatok za Vindovz
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Preporučeni AUTO-TESTOVI sa Interneta
Rekla kazala price, pa ako deo dolazi iz iste fabrike pod istim brojem za oba auta onda nema govora o razlici u kvalitetu.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Pa otkud ti znas da dolaze svi delovi pod istim brojem i iz iste fabrike?
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Preporučeni AUTO-TESTOVI sa Interneta
Recimo svi 4 cilindricni motori za celu vw grupu u evropi se prave u jednoj jedinoj fabrici u istom kvalitetu.
Recimo turbine dolaze od garreta ili borgwagnera i one se prave iskljucivo u jednom nivou kvaliteta.
Npr. Gt1749v koja je najrasprostranjenija turbina na dizelima, ide u istom kvalitetu za vw, audi, ford, pezo, toyotu, bmw itd.
Recimo turbine dolaze od garreta ili borgwagnera i one se prave iskljucivo u jednom nivou kvaliteta.
Npr. Gt1749v koja je najrasprostranjenija turbina na dizelima, ide u istom kvalitetu za vw, audi, ford, pezo, toyotu, bmw itd.
Dzaba da se natezem ovde, kada nisam upucen u tematiku, ne se razumem u vagen, ali svakako postoji dosta delova van tih pomenutih, ako su vec ti isti, kako si rekao 
Tapatok za Vindovz

Tapatok za Vindovz