Zanimljivi oglasi
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Zanimljivi oglasi
Rieger je styling kuća poznata po svom kičastom dizajnu, pojam u tom svetu za neukus. Ovi pragovi su njihovi (ili možda još gore da su neke kopije koje liče), a ceo auto je u tom fazonu.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Auto je izgleda otisao, ne radi vise link. 

Uzeo ga Maric 100%
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Otisao, juce izbacen oglas oko 19 h. Verovatno neko video dobru zaradu. Preko telefona ga cenio na 7500, verovatno bi spustio jos malo uzivo. Drug jedan koji je limar rece mi da bi moglo ladno 1000 da se uzme kad se spakuje i proda, ako je tacno ono sto je vlasnik pricao, da je mehacincki ttacan i odrzavan.
Videcemo na oglasima koliko ce biti kad se popravi
Ma gde ja da ga uzmem gde je meni 7 k
EDIT:
Inace, ostecen je skoro identicno kao ovaj, samo sto je ceo od pozadi, nije samo sa leve strane zguzvan. A gepek vrata su zanimljivo skoro citava, samo se malo ispeglaju i drugi desni stop, levi citav.

EDIT:
Inace, ostecen je skoro identicno kao ovaj, samo sto je ceo od pozadi, nije samo sa leve strane zguzvan. A gepek vrata su zanimljivo skoro citava, samo se malo ispeglaju i drugi desni stop, levi citav.

Koliko su mu ružni farovi pre fl
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Slažem se, ali mi je zato zadnji deo bolji na preFL...
Šta je drugačije na zadnjem delu? Meni izgleda isto samo su led stop svetla čini mi se
Kupovina onako ostecenog automobila po ceni od 7k je daleko od isplative.nmaric1993 napisao:Otisao, juce izbacen oglas oko 19 h. Verovatno neko video dobru zaradu. Preko telefona ga cenio na 7500, verovatno bi spustio jos malo uzivo. Drug jedan koji je limar rece mi da bi moglo ladno 1000 da se uzme kad se spakuje i proda, ako je tacno ono sto je vlasnik pricao, da je mehacincki ttacan i odrzavan.
Cim je takav auto dospeo u oglase, isplativost je upitna. Dobit tu moze biti jedino za delove ili nekeko sredi i za.ebi nekog/preprodaj.
Medjutim, popravka ostecenja tog kalibra (auto sa oglasa je zancajno vise bio ostecen nego ovaj sa slike iz US), kosta mnogo vise od 1k EUR, pa cak i ako se uzme da je "za preprodaju".

Nema bre problema koji izolirka i cekic ne mogu da rese 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kako mi se njake od ovakvih proseravanja:
Prvi primerak Astre GTC kupljen (i servisiran) kod dilera "Komnenović Auto".Automobil garažiran od prvog dana, vožen samo od strane vlasnika (profesionalca) najvećim delom u idealnim uslovima i po dobrim putevima (nikada po snegu). Jedinstven primerak na tržištu zato što je vožen i održavan po najvišim standardima i preporukama proizvođača.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... urbo-sport
Prvi primerak Astre GTC kupljen (i servisiran) kod dilera "Komnenović Auto".Automobil garažiran od prvog dana, vožen samo od strane vlasnika (profesionalca) najvećim delom u idealnim uslovima i po dobrim putevima (nikada po snegu). Jedinstven primerak na tržištu zato što je vožen i održavan po najvišim standardima i preporukama proizvođača.
Brzine idu u H-a !!!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa kad nisi profesionalac i ne vozis u idealnim uslovimaDay Walker napisao:Kako mi se njake od ovakvih proseravanja:

inace, kad smo vec kod Opela, juce dolazi poznanik sa sluzbenom Insigniom i otvara zadnja desna vrata da povadi stvari i odjednom krece bujica iz vrata. Izgleda da dok su zatvorena ne moze voda da otice od kedera na donjoj ivici. Bar 2l je isteklo. Posle sa levim vratima isto...