Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ok. Onda je kod vas kao i u FR mnogo bolja situacija. U CH operateri deru kožu a usluga, krajnje prosečna.
Kod nas zato dere bilo koja legalna prodavnica.
Kao i za sve, kod nas moras da postanes maltene preprodavac tih dobara, ne bi li bio namagarcen...
Ovako, ako kao sav normalan svet, odemo u prodavnicu, i kupimo nesto, treba i bananu uz to da nam daju, cisto da budemo svesni da smo namajmunisani.
Kao i za sve, kod nas moras da postanes maltene preprodavac tih dobara, ne bi li bio namagarcen...
Ovako, ako kao sav normalan svet, odemo u prodavnicu, i kupimo nesto, treba i bananu uz to da nam daju, cisto da budemo svesni da smo namajmunisani.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Možda i najbolja camera app za WP8 je danas besplatna
http://www.windowsphone.com/s?appid=3d6 ... 0b9f53cc13
Jel to ima neka fora, da daju tako besplatno aplikacije koje se placaju?
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
^
Upravu si, budu aplikacije besplatne oo nekada...
Danas sam dobio WP 8.1 update za L920, utisci su pozitivni. Najvaznije mi je to sto nisam primetio pad performansi, sve radi kako treba...
Os je ponovo napredovao, notification bar, bolja optimizacija live tileova, bolje odradjena istorija poziva... Ima jos novosti, to sam video na prvu
Upravu si, budu aplikacije besplatne oo nekada...
Danas sam dobio WP 8.1 update za L920, utisci su pozitivni. Najvaznije mi je to sto nisam primetio pad performansi, sve radi kako treba...
Os je ponovo napredovao, notification bar, bolja optimizacija live tileova, bolje odradjena istorija poziva... Ima jos novosti, to sam video na prvu

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Xepoj87 napisao:Jel to ima neka fora, da daju tako besplatno aplikacije koje se placaju?
Pa da tj. fora je u MyAppFree servisu u obliku zasebne aplikacije a koja u saradnji sa developerima, svaki dan izbacuje po neku gotivnu za dž a koja se inače plaća, plus gomila nekih na sniženjima.
Realno, ja ne znam da li sam 5aplikacija ukupno platio a sve gotivne imam

Još bolje je što se vežu za nalog tako da kada je jednom instaliraš imaš je zauvek bez obzira koliko puta je deinstaliraš/instaliraš ili menjaš telefon.
Malo sam testirao ovaj proshot i mogu reći, odlična. Ništa revolucionarno u odnosu na Nokia camera app ali dosta jednostavnija ili rečeno, praktičnija za korišćenje plus ima neke filtere i moguće je podešavanje rezolucije
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Odličnanuk napisao:Možda i najbolja camera app za WP8 je danas besplatna

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Piglu sam ja za ovakve aplikacije. Samo point&shoot.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Sto mucite sebe, sto lepo ne uzmete Android? 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Ja hocu da idem s Androida
Zagrejao sam se da kupim neku Lumiu, ali cekam da vidim najavljene nove modele...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Im'o. Hvala. Malo da odmorim.Milos_kg napisao:Sto mucite sebe, sto lepo ne uzmete Android?

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Evo, pola dana sa Lumia 930.
Iskreno, za sada ne mogu da pohvalim.
Sve deluje kul, ali jednostavno manjka sa opcijama.
Ne govorim tu o widgetima i slicnim stvarima, vec jednostavno sa opcijama, takozvanim desnim klikom
Nista mnogo lose nisam primetio, ali nista ni mnogo dobro.
FB aplikacija je ocajna, nepostojanje timeline review menija i nemogucnost pustanja YT snimaka koje drugi okace na zidu su me sokirale.
Back dugme, kao i na svim velikim telefonima, treba da bude sa desne strane, da bi isti mogao da se koristi lagano jednom rukom.
Ekranom nisam odusevljen, jer mi boje nekako nisu realne, cudne su nijanse.
Kada smanji brightnes automatski, crne stvari postanu nekako ljubicaste...
Malo se ta ljubicasta smanjila kada sam podesio boje, ali svejedno je i dalje prisutna, pogotovo kada se utinja ekran...
Ugao gledanja ne postoji, to jest, samo pravo da gledas u ekran.
Samo 4 opcije u notification meniju su sramota.
Pogresio sam slovo na mailu za microsoft account, a da bi se promenio account, mora ceo telefon da se resetuje, sto znaci da se sve komplet sa telefona obrise, sto pored ociglednog problema brisanja svega sa telefona, usput i traje poprilicno.
Sva sreca, pa sam to prvo uzeo da namestam.
E sada, zavrsna obrada uredjaja je savrsena.
Kamera je vrhunska.
Viber je bolji nego na Androidu.
Sve sto sam krenuo da uradim, telefon je uradio bez razmisljanja.
Zvuk takodje kida, mikrofon je cist i jasan, sagovornike takodje super cujem, mogu reci da je to bolje nego na HTC-u.
Od aplikacija, ja ne znam kome sta fali, ali ja nista nisam nasao da mi manjka za sada.
Gejming je super, takodje sam odusevljen cinjenicom da je sve dostupno i nama u Srbiji na Store-u.
Veoma mi se svidja to sto aplikacije lepo mogu da se plate, a ne da skidam neke krljave krekovane, a i to sto su cene u dinarima je lep detalj
U sustini, ocekivao sam vise, ali generalno nisam razocaran
Moze se reci da oba OS-a imaju neke svoje prednosti i mane.
Telefon kao telefon, nenormalno se greje kada se nesto igra, vise cak i od HTC-a, koji se bas dosta grejao.
Kao sto sam pomenuo, zavrsna obrada je neprikosnovena, jer ne postoji delic milimetra da nije na svom mestu.
Svidja mi se sto se na telefonu dobije folija koja ne narusava izgled telefona(osim 2 sive crtice na vrhu, i dnu telefona), a stiti ekran, tako da ne moram da se bakcem sa tim posebno.
Zvucnik je jaci nego sto sam ocekivao.
Nije na nivou HTC-a, ali je dosta jaci od recimo Note-a 3 ili Nexusa 5.
I dalje mi se ne svidja crni aluminijum, jer jednostavno proguta detalje lepog dizajna.
Na kameru zaista ne moram da trosim reci, jer je zaista super, a posebno opcije rucnog podesavanja.
Dupli blic kida. Meni je blic veoma bitan, najvise zbog moda lampe.
Ne znam sta bih jos dodao, ovo je ono sto sam primetio za par sati, koliko sam se igrao telefonom...
Iskreno, za sada ne mogu da pohvalim.
Sve deluje kul, ali jednostavno manjka sa opcijama.
Ne govorim tu o widgetima i slicnim stvarima, vec jednostavno sa opcijama, takozvanim desnim klikom

Nista mnogo lose nisam primetio, ali nista ni mnogo dobro.
FB aplikacija je ocajna, nepostojanje timeline review menija i nemogucnost pustanja YT snimaka koje drugi okace na zidu su me sokirale.
Back dugme, kao i na svim velikim telefonima, treba da bude sa desne strane, da bi isti mogao da se koristi lagano jednom rukom.
Ekranom nisam odusevljen, jer mi boje nekako nisu realne, cudne su nijanse.
Kada smanji brightnes automatski, crne stvari postanu nekako ljubicaste...
Malo se ta ljubicasta smanjila kada sam podesio boje, ali svejedno je i dalje prisutna, pogotovo kada se utinja ekran...
Ugao gledanja ne postoji, to jest, samo pravo da gledas u ekran.
Samo 4 opcije u notification meniju su sramota.
Pogresio sam slovo na mailu za microsoft account, a da bi se promenio account, mora ceo telefon da se resetuje, sto znaci da se sve komplet sa telefona obrise, sto pored ociglednog problema brisanja svega sa telefona, usput i traje poprilicno.
Sva sreca, pa sam to prvo uzeo da namestam.
E sada, zavrsna obrada uredjaja je savrsena.
Kamera je vrhunska.
Viber je bolji nego na Androidu.
Sve sto sam krenuo da uradim, telefon je uradio bez razmisljanja.
Zvuk takodje kida, mikrofon je cist i jasan, sagovornike takodje super cujem, mogu reci da je to bolje nego na HTC-u.
Od aplikacija, ja ne znam kome sta fali, ali ja nista nisam nasao da mi manjka za sada.
Gejming je super, takodje sam odusevljen cinjenicom da je sve dostupno i nama u Srbiji na Store-u.
Veoma mi se svidja to sto aplikacije lepo mogu da se plate, a ne da skidam neke krljave krekovane, a i to sto su cene u dinarima je lep detalj

U sustini, ocekivao sam vise, ali generalno nisam razocaran

Moze se reci da oba OS-a imaju neke svoje prednosti i mane.
Telefon kao telefon, nenormalno se greje kada se nesto igra, vise cak i od HTC-a, koji se bas dosta grejao.
Kao sto sam pomenuo, zavrsna obrada je neprikosnovena, jer ne postoji delic milimetra da nije na svom mestu.
Svidja mi se sto se na telefonu dobije folija koja ne narusava izgled telefona(osim 2 sive crtice na vrhu, i dnu telefona), a stiti ekran, tako da ne moram da se bakcem sa tim posebno.
Zvucnik je jaci nego sto sam ocekivao.
Nije na nivou HTC-a, ali je dosta jaci od recimo Note-a 3 ili Nexusa 5.
I dalje mi se ne svidja crni aluminijum, jer jednostavno proguta detalje lepog dizajna.
Na kameru zaista ne moram da trosim reci, jer je zaista super, a posebno opcije rucnog podesavanja.
Dupli blic kida. Meni je blic veoma bitan, najvise zbog moda lampe.
Ne znam sta bih jos dodao, ovo je ono sto sam primetio za par sati, koliko sam se igrao telefonom...
Ovo sto si izjavio za viber je verovatno sto se tice samog vizuelnog efekta. Funkcionisanje aplikacije na wp je totalna katastrofa. Stigne ti poruka, pojavi u notification baru, kliknes na nju i cekas cold start vibera koji traje par sekundi. Nakon ucitavanja baci te na poslednje aktivnu konverzaciju ili kontakt listu. Onda lepo izaberes kontakt od koga je stigla poruka, udjes u konverzaciju i cekas par minuta da se poruka pojavi. Ne daj boze da ti je stigla neka slika kojim slucajem, jer mora da se saceka dobrih 5 minuta da bi je video 

Viber je generalno glomazna i neoptimizovana app, ne svidja mi se
I na Androidu je postao smeće. Dešava se da u sred razgovora bude potpuno crn ekran i da ne mogu ništa da kliknem, ni vezu da prekinem...
Korisnički je odlična, porukice, sličice, razgovor je veoma kvalitetan.
Tapatalk Pro
Korisnički je odlična, porukice, sličice, razgovor je veoma kvalitetan.
Tapatalk Pro