Vladapetr napisao:
Ozbiljan pičvajz na vrhu V. Ilića.
Ne brže od života!
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Re: Ne brže od života!
Ovde je vrlo zeznuto skretanje ulevo. Dve trake su za levo, i često ako se stoji skroz levo, ovi iz desne zaklone pogled. Plus što ona ograda nekako iz tog ugla dodatno otežava uočavanje kola koja dolaze iz suprotnog pravca. Plus brzina kojom dolaze ovi uz suprotnog pravca i eto situacije kao na slici.
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
To je kada su ljudi retardirani, pa idu i ako ne vide nista.
To mi je jednako onim idiotima sto pretrcavaju ulicu ispred mog automobila, a iza mene nikoga 300m.
Totalno odsustvo mozga.
To mi je jednako onim idiotima sto pretrcavaju ulicu ispred mog automobila, a iza mene nikoga 300m.
Totalno odsustvo mozga.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
To je specifična raskrsnica, jer je glavni tok saobraćaja levo niz Vojislava Ilića prema auto-putu i centru, a pravo je samo okretnica 18 i 29 i stambene zgrade. Mislim da ovi koji se slupaju pomisle (podsvesno ili iz neznanja) da je suprotnom smeru crveno, kada je njima zeleno. Najbolje bi bilo da se tako i napravi, pa da semafor bude sa strelicama za levo.
Ђенерал Јанковић
Tek sad sam ukapirao koja je raskrsnica u pitanju. Ne mogu da se setim da je išta zbunjujuće ili komplikovano tu, jednostavno ljudi trebaju da paze i da poznaju propise.
Potpuno normalan semafor za pravo i levo.
https://www.google.rs/maps/@44.7713436, ... 6656?hl=en
Potpuno normalan semafor za pravo i levo.
https://www.google.rs/maps/@44.7713436, ... 6656?hl=en
Meni je potpuni hit polukružno na IMO mostu na Dušanovcu, tj na semaforu kod škole, iz desne trake za uslovno desno ka Ustaničkoj prave polukružno ka autoputu.Ralee napisao:Grant je ovaj crni, rekao bih da je audi, radio polukruzno.
https://goo.gl/maps/zRscDmEiYCA2
Panduri zaustavljaju tu ponekad. Pomoglo bi da jasno obeleže da na desno treba da se ide za autoput.
Tu je ne samo zabranjeno polukružno, nego i skretanje ulevo.
Tu je ne samo zabranjeno polukružno, nego i skretanje ulevo.
I ja sada skapirah da se radi o Vojislava Ilica...pa stvarno ne vidim nista konfuzno tu, prosao sam jedno 50 puta tuda kada sam isao sa faksa.
Na Dusanovackom mostu sam i ja par puta radio polukruzno, naravno ako ne zaustavljam nikoga, a pre toga pogledam da li ima pandura na stanici na izlazu sa autoputa.
Ako je guzva i moram da stanem, produzim pravo, pa napravim polukruzno na stanici kada prodju automobili.
Nidzo, desno na autoput mozes samo pored Slap-a, koji bas i nije blizu.
Na Dusanovackom mostu sam i ja par puta radio polukruzno, naravno ako ne zaustavljam nikoga, a pre toga pogledam da li ima pandura na stanici na izlazu sa autoputa.
Ako je guzva i moram da stanem, produzim pravo, pa napravim polukruzno na stanici kada prodju automobili.
Nidzo, desno na autoput mozes samo pored Slap-a, koji bas i nije blizu.
Ima Autokomanda blizu.
Ali tamo je gužva, pa onda lokalci neće da idu na AK već prave nekoliko prekršaja da bi se domogli autoputa, ima tu više varijanti:
1. Prođu desno trotoarom ispod mosta https://goo.gl/maps/yEtt72dxR252
2. Skrenu levo u suprotan smer https://goo.gl/maps/7qrTBa2ifX52
3. Prave polukružno kako sam već opisao
Ali tamo je gužva, pa onda lokalci neće da idu na AK već prave nekoliko prekršaja da bi se domogli autoputa, ima tu više varijanti:
1. Prođu desno trotoarom ispod mosta https://goo.gl/maps/yEtt72dxR252
2. Skrenu levo u suprotan smer https://goo.gl/maps/7qrTBa2ifX52
3. Prave polukružno kako sam već opisao
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Skroz je legalna varijanta da se samo produži pravo, skrene u prvu levu gde može, pa opet levo i levo da stigneš do Ustaničke i onda dolaziš do mosta iz dozvoljenog smera. 3-4 minuta više.
Pa AK je jedno 3 puta dalje od Slap-a
, pogotovo sto da bi iz Ustanicke dosao na autoput, moras do kruznog toka kod Vojvode stepe, pa nazad, jer je i tamo svuda zabranjeno polukruzno.
Nema potrebe, lako se moze okrenuti negde gore, ako bas neko zeli po pravilima, opkruzi dve male ulicice i vrati se u istu ulicu.
Vec ove druge 2 varijante su kriminalne, pogotovo ovaj idiotizam da idu u suprotnu traku levo.

Nema potrebe, lako se moze okrenuti negde gore, ako bas neko zeli po pravilima, opkruzi dve male ulicice i vrati se u istu ulicu.
Vec ove druge 2 varijante su kriminalne, pogotovo ovaj idiotizam da idu u suprotnu traku levo.
Pa očigledno dovoljno duže
Ma fazon je sto u 99% slucajeva mozes najnormalnije da produzis preko UStanicke, stanes ispred stanice da ne smetas busu, sacekas da prodje kolona i kada im se upali crveno na mostu, okrenes se i vratis na most, bez da ikome smetas, eventualno ako je velika guzva, odes ulicu iznad, pa tu uradis polukruzno.
Nije po zakonu, ali je najbitnije da ne remetis saobracaj mnogo.
Nije po zakonu, ali je najbitnije da ne remetis saobracaj mnogo.
Pa može tako, ali ih mrzi, čekaće sto godina.grujicd napisao:Skroz je legalna varijanta da se samo produži pravo, skrene u prvu levu gde može, pa opet levo i levo da stigneš do Ustaničke i onda dolaziš do mosta iz dozvoljenog smera. 3-4 minuta više.
Nešto si ti pobrkao, zašto da se ide do AK? Ako se ide ka ZG onda ima ovo uključenje kod IMO mosta, ako je ka Nišu onda na Dušanovac.Xepoj87 napisao:Pa AK je jedno 3 puta dalje od Slap-a, pogotovo sto da bi iz Ustanicke dosao na autoput, moras do kruznog toka kod Vojvode stepe, pa nazad, jer je i tamo svuda zabranjeno polukruzno.
Ko dolazi iz Jerkovića npr. ni ne treba da ide na ovu stranu, Kumodraška pa Dušanovac, ili na Plavi most pa neka bira smer autoputa.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Prolazim tuda svakih par dana, prođe se bukvalno za minut jer su prva dva skretanja levo (odmah iza pošte pa onda nakon nekih 100m) bez semafora, a ulaziš u jednosmernu ulicu. Prosto mi neverovatno da nekome može pasti na pamet tu da okreće polukružno, ali čim su stavili znak znači da možeHeinz napisao:Pa može tako, ali ih mrzi, čekaće sto godina.grujicd napisao:Skroz je legalna varijanta da se samo produži pravo, skrene u prvu levu gde može, pa opet levo i levo da stigneš do Ustaničke i onda dolaziš do mosta iz dozvoljenog smera. 3-4 minuta više.

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Cekaj, pricamo kada si na Dusanovackom mostu i smes samo pravo i desno, ti si rekao da ima Autokomanda blizu, kao alternativa Slapu, koju sam ja naveo kao alternativu polukruznom skretanju na mostu o kom smo pricali...sto nema nikakve logike, jer je to najdalje od svega 
Kada ode desno, ide na Slap pumpu pre Plavog Mosta, a ako hoce ka Nisu, lakse mu je da ode dalje na Konjarnik, mada moze i preko Plavog mosta, a svakako nesto so totalno obesmisljava polukruzno na mostu i pravljenje haosa, jeste ovo sto sam ja rekao, odes pravo i uradis polukruzno kada nikome ne smetas, trajace minut duze.

Kada ode desno, ide na Slap pumpu pre Plavog Mosta, a ako hoce ka Nisu, lakse mu je da ode dalje na Konjarnik, mada moze i preko Plavog mosta, a svakako nesto so totalno obesmisljava polukruzno na mostu i pravljenje haosa, jeste ovo sto sam ja rekao, odes pravo i uradis polukruzno kada nikome ne smetas, trajace minut duze.