Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
@vladapetr
Ima i u Ustaničkoj zabrana polukružnog, kad se prođe posle mosta uslovno desno https://goo.gl/maps/VTJvdPcGbu52
Jako loše je sve to rešeno, taj IMO most je bio privremeni, pa je ostao.
Realno tu fali jedna petlja kao kod Arene, trebalo je UMP da prođe preko Šumica, nemam pojma koji su im sad planovi.
@heroj
Ne kapiram šta ćeš uopšte na mostu ako ideš na AP ka NBG, o tome se radi.
Ima i u Ustaničkoj zabrana polukružnog, kad se prođe posle mosta uslovno desno https://goo.gl/maps/VTJvdPcGbu52
Jako loše je sve to rešeno, taj IMO most je bio privremeni, pa je ostao.
Realno tu fali jedna petlja kao kod Arene, trebalo je UMP da prođe preko Šumica, nemam pojma koji su im sad planovi.
@heroj
Ili još bolje: prva desno, pa desno, pa desno u Ustaničku i dolaziš s druge strane na semafor. Ovo je i preporučeni način skretanja, bila je pre 20-25grujicd napisao:Skroz je legalna varijanta da se samo produži pravo, skrene u prvu levu gde može, pa opet levo i levo da stigneš do Ustaničke i onda dolaziš do mosta iz dozvoljenog smera. 3-4 minuta više.

Ma ne desno u Ustaničku, nego prođeš autobusku stanicu, pa desno u Tomazeovu, desno u Vidsku i desno se vratiš u Ustaničku.Xepoj87 napisao:Pa AK je jedno 3 puta dalje od Slap-a, pogotovo sto da bi iz Ustanicke dosao na autoput, moras do kruznog toka kod Vojvode stepe, pa nazad, jer je i tamo svuda zabranjeno polukruzno.
Slažem se da su kriminalne, s tim što mislim da je još gora ona vožnja trotoarom. To su inače počeli masovno da rade pre godinu-dve, ranije nije bila učestala pojava.Xepoj87 napisao:Vec ove druge 2 varijante su kriminalne, pogotovo ovaj idiotizam da idu u suprotnu traku levo.
Ђенерал Јанковић
Kad nema guzve ona je 2 min duze, a zna da je bude pa je kolona za ukljucenje na ap sve do grcica milenka, a onda nikad se ukljuciti iz vidske.
Pa pricali smo o situaciji kada si vec na mostu, pa alternative za polukruzno?Heinz napisao:
@heroj
Legalnih alternativa i pre mosta ima svakako, zavisno od toga odakle dolazis.
@snork
Da, to mi nije ni palo na pamet, da mozes ulicicama da se izvrtis, slabo sam isao na AP odatle, pa i ne znam, onih par puta sam uradio polukruzno u Ustanickoj, 2 puta me i panduri pustili da tu napravim polukruzno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Bila je do skoro ta tabla sa desnom varijantom, al se meni više sviđa leva 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Posetite www.garaza.rs !
Vozač automobila nije kriv, motor je bio neosvetljen i kretao se višestruko brže od uobičajene brzine na tom putu. Kojom magijom se procenjuje da li da se skrene ili ne, kada si na poziciji automobila?
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1169316
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1169316
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Pokemoni... Zar nisu namestil da aplikacija ne radi kad se de krećeš većom brzinom, tj. kad voziš?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Aplikacija valjda samo pita kad detektuje brzinu.
Kako god, ne može aplikacija biti kriva što su ljudi moroni. Neki malo ozbiljniji test psihofizičkih i IQ sposobnosti za vozačku dozvolu, a pogotovo profesionalnu, bi rešio mnoge probleme. Vožnja treba da je privilegija, a ne pravo svakog ljudskog bića.
Kako god, ne može aplikacija biti kriva što su ljudi moroni. Neki malo ozbiljniji test psihofizičkih i IQ sposobnosti za vozačku dozvolu, a pogotovo profesionalnu, bi rešio mnoge probleme. Vožnja treba da je privilegija, a ne pravo svakog ljudskog bića.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ma ljudi su debili, preteruju sa tim. Jedino što prelaze xyz km dnevno.
Skorije sam bio na nekoj rodjendanskoj žurci na bazenima i brat moje supruge (klinac 21-22) ode ispred i priča sa nekim likom u fazonu: ej džaba mi napadaš arenu kad ću ovde da budem još satima, bolje idi.
Prvo nisam skapirao o čemu priča, ali cela ta iznenadna konverzacija mi je priličila dvojici šizofreničara, pa mi je posle objasnio o čemu se radi.
Skorije sam bio na nekoj rodjendanskoj žurci na bazenima i brat moje supruge (klinac 21-22) ode ispred i priča sa nekim likom u fazonu: ej džaba mi napadaš arenu kad ću ovde da budem još satima, bolje idi.
Prvo nisam skapirao o čemu priča, ali cela ta iznenadna konverzacija mi je priličila dvojici šizofreničara, pa mi je posle objasnio o čemu se radi.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Danas saobracajna nezgoda na mostu preko V. Morave. Kamion probio ogradu i sleteo u reku. Ne znam kako ali i vozac i suvozac su samo povredjeni na srecu. Smederevska policija je preuzela ali koliko kazu ocevici kamion je preticao NA MOSTU!!! Bilo je i jedno putnicko vozilo koje je osteceno sa leve strane malo. Mislim da ga je kamion zakacio.

Sent from my LG-H500 using Tapatalk

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Na istom mestu, takođe od kamiona, poginuli Luka i Mile Veljković, poznati Otporaši...
Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da secam se toga. Cale je radio taj dan bas.