Elem, samo nek se krljaju WP i Android - bice bolje za sve nas

mislio sam na forumase, a ne na globalnu populaciju...Delija napisao:BTW, jos uvek ne vidim nijedan dovoljno dobar razlog zasto bi neko koristio WP, a ne Android...
Znam ali bez obzira, ja očekujem tužbu u skorije vreme.Delija napisao:MS ne popusta na nekim mnogo bitnijim stvarima na PC platformi.
Paaa, mozda ima malo trola, ali je pre svega ozbiljno pitanjeFloyd napisao:Ma troluje čovek... pogledaj prethodnu stranu![]()
Ne znam samo da li to radi iz hobija ili je plaćen
I LG G2 je napravljen od plastike za lavore pa koga briga... opet se neko zezne pa ga kupi
Sve je to lepo ali mi se iskreno ne sviđa to što roditelji deci, čim prohodaju, gurnu tablet u ruke. Gledam pre neki dan na moru jednu tužnu sliku 21. veka... restoran pun dece koji ne dižu glavu od svojih tableta, igraju neke retardirane igre a park ispred prazan.nidza napisao:Moj klinac pegla i Android i IOS samo tako, a ima tri i po godine. Naši drveni mozgovi prave otpor njihovoj ergonomiji. Dečji mozak je otvoren za nove stvari, ali ako jedno dete na prvo pipanje ume nešto da koristi, to je jedan veliki plus u ispravnosti pristupa ljudi koji su dizajneri tih sistema.
Igrice instalira sam, samo ga uhvatimo da pika nešto što nismo pre videli. Od mene jedan rispekt za inžinjere, dizajnere, tj ko god je osmislio ove koncepte, jer mu niko ništa nije pokazivao.
Isti je bio i moj slučaj sa 920 ali to je bilo pre dve godine... u međuvremenu se situacija dosta poboljšala u korist WP.Milos_kg napisao:Prolaze kroz fazu kroz koju sam i ja prolazio - pokusavao sam sebe da ubedim da je WP odlican izbor i da treba da mu pruzim sansu, zatim sam ga kupio i uvideo da je sranje u odnosu na Android, dosta toga mi je falilo, ali sam i dalje ubedjivao sebe da nisam pogresio. Posle 4 dana sam prodao telefon![]()
Da, sad moze da stane mnogo vise ikonica na onaj start screenFloyd napisao:Isti je bio i moj slučaj sa 920 ali to je bilo pre dve godine... u međuvremenu se situacija dosta poboljšala u korist WP.
Jesi li siguran da ti nista ne fali?nidza napisao:Ja sam odrastao uz igrice i kompjutere, pucačine, tenkove, raznorazne gluposti i nije mi smetalo, dapače, neće ni njemu.
Problem je ako mu zameni normalne dnevne aktivnosti ili inpute roditelja, to ne sme da se dogodi. I dalje više voli da skače na trambulini i šutira loptu, nego da čačka telefon i tablet.
Kad smo mi bili klinci igralo se svasta nesto od C64, Amiga-e, Sega/Nintendo/PS, pa do PC-ja, ali cim se napolju zacuje tapkanje lopte uhvati nas aritmija i instant se izlece na ulicunidza napisao:Ja sam odrastao uz igrice i kompjutere, pucačine, tenkove, raznorazne gluposti i nije mi smetalo, dapače, neće ni njemu.
Problem je ako mu zameni normalne dnevne aktivnosti ili inpute roditelja, to ne sme da se dogodi. I dalje više voli da skače na trambulini i šutira loptu, nego da čačka telefon i tablet.