Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Vidi se bahati Jugašin kako maltretira inferiorne komšije 

Ima li neko direktnih iskustava sa Sony Z2?
Preporucujete?
Preporucujete?
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Ma daj, šta je ovde prihvatljivo.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- iggyboy
Pa legalan tel. sa ostvarivom garancijom
Legalni su ovi i za 350 eura po oglasima sa mreže.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
McGruja napisao:Ima li neko direktnih iskustava sa Sony Z2?
Preporucujete?
Da.
Osim onog pocetnog problema sa konektovanjem na Wi fi mrezu koji je za sad sredjen, nemam nijednu drugu zamerku (Sony bloatware cemo izuzeti iz razgovora ovaj put).
Ekran je odlican, ne grebe se kao ni telo telefona, ali ga svejedno drzim u futroli, te i za sad nema neke sanse za ostecenjima (Laki je imao primedbu da se jako lako grebe). Mana je ta sto bukvalno privlaci otiske ruku, i nakon kraceg koriscenja izgleda uzasno izmascen i prljav.
Sa pokrenutom gomilom aplikacija uvek ima barem dodatnih 1 Gb Ram memorije slobodno za koriscenje. Za sad nema bagova, nema lagovanja, niti crash-ovanja aplikacija.
Telefon ima svojih 16Gb memorije, od kojih je korisniku slobodno 10.5 Gb, ja sam ubacio i ododatnu SD karticu od 16Gb, te se sada memorija svodi na nekih 25Gb, od cega slike zauzimaju nekih 550 Mb, a muzika 4Gb. Za sada kako galerija, tako i Walkman aplikacija bukvalno lete, bez stucanja.
Kamera je fenomenalna (kako danju tako i nocu), iako je jos uvek nisam prokljuvio bas najbolje.
Pri nekim zahtevnijim igricama (instalirane SAMO radi potvrdjivanja teorije o grejanju uredjaja) telefon se izuzetno brzo zagreje. E sad, nije problem to sto se zagreje, to je i ocekivano. Problem je taj sto se toliko zagreje da je bukvalno neprijatno drzati telefon u ruci, i imam utisak da ce ili da se zapali ili istopi. Srecom, igre uopste ne igram, ali sam morao da potvrdim radi sebe navode sa interneta.
Snimanje u 4k rezoluciji jos uvek nisam isprobao. Prica se da i tu postoji bag koji jos uvek nije resen, jer se i pri toj akciji desava pregrevanje uredjaja, sa posledicom crash-ovanja aplikacije za snimanje, ili gasenjem samog telefona. Nakon iskustva sa zahtevnim igicama, nema razloga da sumnjam u istinitost ovih navoda...
Nakon svega, ja mogu da preporucim telefon, jer igre ne igram, snimanje u 4k rezoluciji ne verujem da cu korsititi nesto preterano cesto, ako i uopste. Problem sa Wi fi konekcijom je resen, a na masne otiske po telefonu sam se vec navikao...
Telefon ima svojih mana, narocito nekih softverskih koje Sony vuce jos od prvog Z modela, ali i dalje smatram da je dobra kupovina...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- iggyboy
Ti sa mreze su ok al ovi iz prodavnica koje daju 6 meseci garancije i koje ce da rade ko zna do kad su za izbegavanje ,al neko mozda nema tolko para u kesu pa onda lepo na 12 rata kupi.nidza napisao:Legalni su ovi i za 350 eura po oglasima sa mreže.
Tapatalk Pro
Hvala Bane!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Glupi Chrome ne ume da otvori sajt. U Opera-i radi.Xepoj87 napisao:Da li na ovom linku sada moze da se vidi? https://onedrive.live.com/?cid=b886933b ... yFPTkrpPDY
Tapatok za Vindovz
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Kontakt:
Stativa...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni je Chrome otvorio
- Delija
- Kontakt:
Moj nece da se druzi. Sve zivo oko security-ja sam poiskljucivao.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Jesi li probao brisanje cache-a?
Sent from my LG mobile
Sent from my LG mobile
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!