Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od sebekkg »

vec je vodjena ta polemika u ovoj i u slicnim temama barem 10 puta. :masem:

iphone nije los telefon, niko to ne spori. sustina je da se vise uzima kao statusni simbol nego li kao alatka za posao.
Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

sebekkg napisao:
Xepoj87 napisao:Imati smartphone, pogotovo neki flagship model, i nemati net, je po meni, kao voziti bicikl samo sa jednom kocnicom...
Tapatok za Vindovz
Ja sam očigledno živeo u zabludi ceo život.
Hvala presvjetli efendija. :kezo:
Kao sto sam rekao, po meni!
Ti, i da si hteo, nisi mogao ceo zivot da imas smartphone i internet na mobu.
I ja nisam musliman, ne znam odakle ti to, ili se frljas sa recima cije znacenje ne znas.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

AcaKayak napisao:
Dusan napisao:Po cemu je los? Inace predmet zelja je svuda u svetu.
Ma ne znaš ti, niko ne želi iPhone, zato se i prodaje duplo bolje od sve konkurencije iako je skuplji.

Nije prvi put Lakiju da lupi nešto a posle se opravda izgovorom zezao sam se da vidim reakcije.

Ja ne gotivim preterano iPhone zbog malog ekrana, ali treba nekad biti i iskren, a iPhone je sinonim za želju većine kupaca telefona.
Ne, ne zezam se, iPhone jeste igracka u odnosu na ozbiljne telefone. Evo u Ch nije nikakav simbol, te ne znam nikoga da je uzeo iPhone u zadnjih godinu dve pored svih sjajnih telefona na trzistu.
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

ozbiljan je verovatno samsung plastikaner? :kezo:
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Laki021 napisao:
Ne, ne zezam se, iPhone jeste telefon u odnosu na ozbiljne poslužavnike.
Složio bih se sa ovim :)
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Xepoj87 napisao:
sebekkg napisao:
Xepoj87 napisao:Imati smartphone, pogotovo neki flagship model, i nemati net, je po meni, kao voziti bicikl samo sa jednom kocnicom...
Tapatok za Vindovz
Ja sam očigledno živeo u zabludi ceo život.
Hvala presvjetli efendija. :kezo:
Kao sto sam rekao, po meni!
Ti, i da si hteo, nisi mogao ceo zivot da imas smartphone i internet na mobu.
I ja nisam musliman, ne znam odakle ti to, ili se frljas sa recima cije znacenje ne znas.

niko nije rekao da si musliman. efendija znaci gospodin, osim ako ti to ne znas ;)

sta ce meni internet kada sam student, kuci imam wifi, na faksu imam wifi, ako odem kod nekog prijatelja imam wifi ako mi zatreba nesto hitno. zasto ti mislis da je neophodan kada si i ti student koliko ja znam. treba ti da gledas po fejsu i forumu dok si u radnji svojoj, a komp ne radi? da vodis firmu pa da si stalno na putu i da primas mailove u kolima ili ponude za neki tender ili sta vec pa da kazem jesi u pravu ovako :nonono:
Slika
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Jbte, pogubio sam se...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Laki021 napisao:
AcaKayak napisao:
Dusan napisao:Po cemu je los? Inace predmet zelja je svuda u svetu.
Ma ne znaš ti, niko ne želi iPhone, zato se i prodaje duplo bolje od sve konkurencije iako je skuplji.

Nije prvi put Lakiju da lupi nešto a posle se opravda izgovorom zezao sam se da vidim reakcije.

Ja ne gotivim preterano iPhone zbog malog ekrana, ali treba nekad biti i iskren, a iPhone je sinonim za želju većine kupaca telefona.
Ne, ne zezam se, iPhone jeste igracka u odnosu na ozbiljne telefone. Evo u Ch nije nikakav simbol, te ne znam nikoga da je uzeo iPhone u zadnjih godinu dve pored svih sjajnih telefona na trzistu.
Laki, slazem se da je najlosiji flagship, i ja nosim note 3 kojim sam prezadovoljan. Komentarisem tvoju konstataciju da je samo u Srbiji pozeljan i zato dajem podatak prodaje.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

sebek,
Off topic
Ajde iskreno reci da li si mislio na gospodin kada si rekao "presvJetli efendija"?
I ajde mi navedi nekoga ko nije musliman, a da uopste izgovara tu klasicno tursku rec.
Meni je bas drago sto si ti sada pomocu interneta prosirio znanje o toj reci, ali svakako nisi mislio na gospodin, jer presvJetli gospodin zaista nista ne znaci, a i ta rec definitivno nije poznata kao zamena za rec gospodin, jer znam par muslimana, i svi najnormalnije govore gospodin.

Vidis, ima nekih ljudi koji su jednostavno socijalno napredniji, pa im internet treba.
I da, ne blejimo svi samo kod kuce, na faksu, i kod drugara, pardon, prijatelja koji ima Wi-Fi.
U "radnji svojoj" nemam internet, ako cemo bas u detalje, i da, cesto primam tendere na telefonu, u sustini samo na telefonu, i kod kuce ih i primam.
I peto, ja ne verujem koliko si ti ogranicen, da se tako, lepo izrazim, i ne verujem da ja tebi obrazlazem za sta meni treba internet na telefonu.
Za svasta ja mozda nisam u pravu, ali i dalje je to moje misljenje, koje ja slobodno mogu da iznesem.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 22 Avg 2014, 23:40, izmenjeno 1 put ukupno.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Smartphone bez stalnog pristupa internetu je isto sto i Nokia 3310.
Ranije, dok nije bilo paketa za EU data roaming, sam uvek pizdeo kad odem negde pa nemam net na telefonu. Jednostavno sam navikao da do potrebnih informacija dolazim brzo uz pomoc telefona. E sad, nije mi problem da jurim wi-fi ali ga obicno nema u mojoj blizini kad mi najvise zatreba. Pored toga tu je i komunikacija koja se uglavnom obavlja kroz data saobracaj... klasicne pozive i sms-ove jako retko koristim.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Navikao sam da, kada me zanima najmanja, najgluplja stvar, pogledam na google.
Zaista necu da platim pice meni i devojci 400 dinara, kada hocu da proverim koji film ima vcrs u bioskopu.
Izmedju ostalih milion stvari koje su mi olaksane 3g-om.

@nuk
Hvala na pomoci, nisam znao da mora 2 puta da se stavi Serbia :) U sustini, pametno.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 22 Avg 2014, 23:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

Xepoj87 napisao:sebek,
Ajde iskreno reci da li si mislio na gospodin kada si rekao "presvJetli efendija"?
I ajde mi navedi nekoga ko nije musliman, a da uopste izgovara tu klasicno tursku rec.
Meni je bas drago sto si ti sada pomocu interneta prosirio znanje o toj reci, ali svakako nisi mislio na gospodin, jer presvJetli gospodin zaista nista ne znaci, a i ta rec definitivno nije poznata kao zamena za rec gospodin, jer znam par muslimana, i svi najnormalnije govore gospodin.

Vidis, ima nekih ljudi koji su jednostavno socijalno napredniji, pa im internet treba.
I da, ne blejimo svi samo kod kuce, na faksu, i kod drugara, pardon, prijatelja koji ima Wi-Fi.
U "radnji svojoj" nemam internet, ako cemo bas u detalje, i da, cesto primam tendere na telefonu, u sustini samo na telefonu, i kod kuce ih i primam.
I peto, ja ne verujem koliko si ti ogranicen, da se tako, lepo izrazim, i ne verujem da ja tebi obrazlazem za sta meni treba internet na telefonu.
Za svasta ja mozda nisam u pravu, ali i dalje je to moje misljenje, koje ja slobodno mogu da iznesem.
Nije lepo sto me omalovazavas ja ako nesto znam onda cu koristiti. Odakle tebi da sam ja koristio internet. Ako tebi treba jer mi ne verujes tvoja stvar. Onda sam stvarno pogresio ako sam ti rekao da si gospodin.

Presvjetli to je neko ko zna vise i prema kome se gaji neko postovanje ali se npr koristilo u crnom gruji ako se sećaš. Rodom sam od tog kraja pa eto znam. I to muslimani koriste i ja ga iskoristi pogresno iako nisam mislio da te omalovazavam, a vidim ti sa svojom kulturom to meni stalno radis kad imas priliku.

Hvala ti. Pokazao si svoj obraz i ja svoj.

poslato sa tapatalka koristeći komšin vajrles
Slika
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Nema na cemu.

Tapatok za Vindovz
Korisnikov avatar
Aca BG
Reactions:
Pridružio se: 06 Mar 2013, 11:22

Post od Aca BG »

Zna li neko koliko dodje zamena stakla? Samsung S3 mini je u pitanju

Poslato sa HUAWEI P6-U06
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Dodje oko 25-30 eura ali kineski. Kazu da se npr. za S3 ne isplati kupovati original, jer izadje k'o ceo telefon.

Po meni se ni popravka ne isplati ali dobro.

Sto se tice morala, morala sam :loool:

Sala mala, sto se tice iShit-a, meni, licno NIKADA nije bio predmet zelja a ODUVEK sam kupovao telefone od 500+ eura najcesce 15-30 dana posle izlaska flagship modela. Nikada mi nije palo na pamet da kupim IPhone iako sam uvek imao pare za isti.

Kupio bih ga ISKLJUCIVO kao drugi telefon, eto da budem i ja hipster :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Da ne bude zabune, motao mi se jedan 4s par meseci kod mene kao drugi telefon, nista posebno ja tu ne vidim. Lep na dodir, plemeniti materijali bla bla...trt.
Odgovori