iphone nije los telefon, niko to ne spori. sustina je da se vise uzima kao statusni simbol nego li kao alatka za posao.
Kao sto sam rekao, po meni!sebekkg napisao:Ja sam očigledno živeo u zabludi ceo život.Xepoj87 napisao:Imati smartphone, pogotovo neki flagship model, i nemati net, je po meni, kao voziti bicikl samo sa jednom kocnicom...
Tapatok za Vindovz
Hvala presvjetli efendija.![]()
Ne, ne zezam se, iPhone jeste igracka u odnosu na ozbiljne telefone. Evo u Ch nije nikakav simbol, te ne znam nikoga da je uzeo iPhone u zadnjih godinu dve pored svih sjajnih telefona na trzistu.AcaKayak napisao:Ma ne znaš ti, niko ne želi iPhone, zato se i prodaje duplo bolje od sve konkurencije iako je skuplji.Dusan napisao:Po cemu je los? Inace predmet zelja je svuda u svetu.
Nije prvi put Lakiju da lupi nešto a posle se opravda izgovorom zezao sam se da vidim reakcije.
Ja ne gotivim preterano iPhone zbog malog ekrana, ali treba nekad biti i iskren, a iPhone je sinonim za želju većine kupaca telefona.
Složio bih se sa ovimLaki021 napisao:
Ne, ne zezam se, iPhone jeste telefon u odnosu na ozbiljne poslužavnike.
Xepoj87 napisao:Kao sto sam rekao, po meni!sebekkg napisao:Ja sam očigledno živeo u zabludi ceo život.Xepoj87 napisao:Imati smartphone, pogotovo neki flagship model, i nemati net, je po meni, kao voziti bicikl samo sa jednom kocnicom...
Tapatok za Vindovz
Hvala presvjetli efendija.![]()
Ti, i da si hteo, nisi mogao ceo zivot da imas smartphone i internet na mobu.
I ja nisam musliman, ne znam odakle ti to, ili se frljas sa recima cije znacenje ne znas.
Laki, slazem se da je najlosiji flagship, i ja nosim note 3 kojim sam prezadovoljan. Komentarisem tvoju konstataciju da je samo u Srbiji pozeljan i zato dajem podatak prodaje.Laki021 napisao:Ne, ne zezam se, iPhone jeste igracka u odnosu na ozbiljne telefone. Evo u Ch nije nikakav simbol, te ne znam nikoga da je uzeo iPhone u zadnjih godinu dve pored svih sjajnih telefona na trzistu.AcaKayak napisao:Ma ne znaš ti, niko ne želi iPhone, zato se i prodaje duplo bolje od sve konkurencije iako je skuplji.Dusan napisao:Po cemu je los? Inace predmet zelja je svuda u svetu.
Nije prvi put Lakiju da lupi nešto a posle se opravda izgovorom zezao sam se da vidim reakcije.
Ja ne gotivim preterano iPhone zbog malog ekrana, ali treba nekad biti i iskren, a iPhone je sinonim za želju većine kupaca telefona.
Nije lepo sto me omalovazavas ja ako nesto znam onda cu koristiti. Odakle tebi da sam ja koristio internet. Ako tebi treba jer mi ne verujes tvoja stvar. Onda sam stvarno pogresio ako sam ti rekao da si gospodin.Xepoj87 napisao:sebek,
Ajde iskreno reci da li si mislio na gospodin kada si rekao "presvJetli efendija"?
I ajde mi navedi nekoga ko nije musliman, a da uopste izgovara tu klasicno tursku rec.
Meni je bas drago sto si ti sada pomocu interneta prosirio znanje o toj reci, ali svakako nisi mislio na gospodin, jer presvJetli gospodin zaista nista ne znaci, a i ta rec definitivno nije poznata kao zamena za rec gospodin, jer znam par muslimana, i svi najnormalnije govore gospodin.
Vidis, ima nekih ljudi koji su jednostavno socijalno napredniji, pa im internet treba.
I da, ne blejimo svi samo kod kuce, na faksu, i kod drugara, pardon, prijatelja koji ima Wi-Fi.
U "radnji svojoj" nemam internet, ako cemo bas u detalje, i da, cesto primam tendere na telefonu, u sustini samo na telefonu, i kod kuce ih i primam.
I peto, ja ne verujem koliko si ti ogranicen, da se tako, lepo izrazim, i ne verujem da ja tebi obrazlazem za sta meni treba internet na telefonu.
Za svasta ja mozda nisam u pravu, ali i dalje je to moje misljenje, koje ja slobodno mogu da iznesem.