Škoda Octavia 2013/2017 A7FL
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Škoda Octavia 2013
To vijanje konja i rezultata sa staze mi pomalo deluje kao zastranjivanje... Cemu? Kupujes porodicni automobil ili nisam dobro ispratio? Najbolja "vozacka" kola koja sam vozio imaju samo 135 ks, a vozio sam i duplo jaca. Sve je to jako relativno. Sa Skodom RS ces toliko toga pokriti da prosto nema sta drugo da parira. A, bices i jaci od 95% svega sto sretnes na putu.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sve stoji ali čovek vozi Oktaviju 3 već 4 godine. Nov auto kupiš da ga voziš min 5 godina a po meni je previše da gledaš isti enterijer skoro 10 godina, bez obzira na snagu.
Nije isti imaće veći ekran i lepši volan.
Slobo ne vijam konje, ali pravim fin kompromis u kome ću svaki dan da spalim 100km benzina.
Cupru sigurno neću uzeti, niti neki drugi HH. Ako ne bude Škoda biće D segment normalno.
Tapatalk
Slobo ne vijam konje, ali pravim fin kompromis u kome ću svaki dan da spalim 100km benzina.

Tapatalk
Veći ekran i drugačiji volan ne menja činjenicu da je isti enterijer.
Još bolje ako ti ne smeta.
Još bolje ako ti ne smeta.
Zezam se, koga briga za ekran. Jedino bitno je da ima navigaciju i blutut za mobilni. Bolje da je isti nego da je ružniji.
Videćemo da li će FL neke izmene da ubaci. Verovatno hoće.
Tapatalk
Videćemo da li će FL neke izmene da ubaci. Verovatno hoće.
Tapatalk
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Nidžo, koju boju uzimaš?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma ne uzima. Troluje nas. Dobija na vremenu - ceka da gospoDZi Djuliji padne cena.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19

Tim bolje, Škoda radnički auto, Alfa šmekerski.
Nije trol, mrtav sam ozbiljan sa kupovinom ovog auta. Boja ima samo 4, od kojih je jedna užasna, drugu već imamo, crvena joj nekako ne pristaje, tako da može biti samo - bela. Dobro će da izgleda sa panoramom.
Realno i nema neku alternativu ovaj auto unutar segmenta, najdalje je otišao u svestranosti, a pritom ne košta kao bubreg. Ko nudi za ove pare 200+KS na ~1400kg, direktan volan, podesivo vešanje, LSD, oblik limuzine, potencijal za tjuning, 4 odnosno 5 godina garancije?
Sasvim ovo dobro izgleda i unutra, dobro su oblikovana sedišta za moju visinu i građu, ja nemam ništa protiv:

edit: iznad treba da se pojavi i druga slika, odlična sa nekog .NZ sajta, međutim sporo se učitava. Ako imate živaca vrhunski se vidi koliko su sedišta dobro odrađena.
Realno i nema neku alternativu ovaj auto unutar segmenta, najdalje je otišao u svestranosti, a pritom ne košta kao bubreg. Ko nudi za ove pare 200+KS na ~1400kg, direktan volan, podesivo vešanje, LSD, oblik limuzine, potencijal za tjuning, 4 odnosno 5 godina garancije?
Sasvim ovo dobro izgleda i unutra, dobro su oblikovana sedišta za moju visinu i građu, ja nemam ništa protiv:

edit: iznad treba da se pojavi i druga slika, odlična sa nekog .NZ sajta, međutim sporo se učitava. Ako imate živaca vrhunski se vidi koliko su sedišta dobro odrađena.
Poslednja izmena od nidza u 18 Sep 2016, 17:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Super je to sve, ali smorices se ko rezervni tocak cekajuci.

Evo slike sedista,posto Nidzin link se ucitava 2 godine.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Hoću malo, ali uglavnom vredi sačekati FL koji god da je auto u pitanju, kad je već to blizu. Nije Alfa na izdisaju, a manje da košta nego što košta neće još dugo.
'fala Miloše.
'fala Miloše.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ispipaj ti i cenu FL-a...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Prodavac je siguran da neće biti nekih neprijatnih iznenađenja. Nije ovo prvi put da Octavia ima FL i cene se nisu menjale.
Tapatalk
Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa zar se ova 230 verzija nije pojavila pre koji mesec? Koliko ce to da bude aktuelna, manje od godinu