Kvacilo mu je odjednom postalo jako nisko.
AUto je kupljen u Srbiji, ima 162.000 na satu, i kaze da je do pre mesec dana (par hiljada km) kvacilo bilo normalno, mekano i
...
Meni lici da je cilindar?
snork napisao:Meni se pre par dana upravo to desilo na Lanči Kappi!
Ako nekoga zanima epilog - u mom slučaju je bio upravo hidraulični cilindar. Zamenjen je i sada je sve u redu.
dunx81 napisao:
Stjepo sta je tacno od plastike,daj malo detalja?
Pazi, upucen sam minimalno (igrom slucaja) pa ako nesto i lupim ne zameri.
Nisam bio prisutan kada je do kvara doslo, otac je vozio. Tacnije pokusao je da krene sa parkinga ispred kancelarije. Menjac se ponasao kao da je ispao iz brzine i nije funkcionisao. Posto je na srecu vozilo pod garancijom oterano je u o.s. "Auto Kompesor".
Tako da je meni manje vise preneto (u strukturu menjace se ne razumem) - neki plasticni zupcanici su se pohabali, zalomili... A kako je to uspelo da se dogodi na vozilu koje je preslo 50k km?
Otac je normalno stigoa njim do posla. Bukvalno je iznenada izdao. Pre toga nije bilo nikakvih najava.
Ja sam otisao da preuzmem auto iz servisa, i zeleo sam da doznam iz prve ruke o cemu se tu zapravo radilo, ali posto je doslo do jednog "problemcica" gledao sam kako to da resim. Kvar je vec bio otklonjen, i bio je potisnut u drugi plan u datom trenutku. Tako da sam izasao iz servisa bez tih podataka.
Kvacilo mu je odjednom postalo jako nisko.
AUto je kupljen u Srbiji, ima 162.000 na satu, i kaze da je do pre mesec dana (par hiljada km) kvacilo bilo normalno, mekano i
...
Meni lici da je cilindar?
snork napisao:Meni se pre par dana upravo to desilo na Lanči Kappi!
Ako nekoga zanima epilog - u mom slučaju je bio upravo hidraulični cilindar. Zamenjen je i sada je sve u redu.
zvao sam drugara, zamenjeno komplet kvacilo, plivajuci ostao fabricki...
Da li ono kada motate volan pa preterate pa ne moze vise i cuje se BUM.. da li to ostavlja neke posledice po nesto ? Znaci POPIZDIM kada mi se to desi a danas mi se desilo !!
Pa moze biti posledica, jer onda moras da ga vracas vise krugova da bi ga ispravio i onda se brze izlize koza na volanu...
Imam ja jedno pitanje:
Drugaru su uzeli dozvolu, B kategorija je u pitanju, medjutim on ima polozeno za C i D, da li on moze njima da trazi dozvolu da mu vrate pa da vozi kamion ili ne? Mislim da se negde polemisalo o tome ali se ne secam...
Sad se dozvola ne uzima, a zabrana vazi na sve kategorije. Dobije se pismeno obavestenje kad pocinje zabrana, pa ko hoce moze na rizik, al ako ga provere...
@ Grujic - i ja se slazem s tobom, mada kad realnije pogledas jeste apsurd, jer si dobio zabranu upravljanja motornim vozilom zbog voznje pod dejstvom alkohola, a ljudi obicno ne biraju "auto cu da vozim pijan, kamion trezan, a kamion sa prikolicom opet pijan..."