Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4

Re: Stigla zima!

Post od Jumbo »

@Grujic

Ma znam, nego sve se kanim da napisem nesto ovde pa ajde malo da se nadovezem. :mig:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Autoput za NS, prekoputa Metroa.

Slika

Ovaj je stajao tako neko vreme, dok su šleperi koji voze desnom trakom morali da gaze pola srednje i guraju ove u srednjoj traci levo, da bi ga obišli. Posle nekog vremena je shvatio da može i da se popne i parkira gde i svi.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

Curka, gotovanka, bezobraznica. E sad skrnavljenje nije resenje, ali je trebao da joj nagura sneg sa parkinga na auto kad je bezobrazna.

Inace i meni komsija stao na mesto, a jos sam kao dobar sa njim. E sad da li mu je zena vozila ili on, ne znam, ali cu mu sutra reci. Nisam hteo da ga zovem u 23.30h da mu kazem, jer sam ja stao na njegovo sad koje je ugazeno, a ne ocisceno.
Mislim jebem mu mamu, tu drzim auto 7 godina, u 90% slucajeva, ti zivis tu isto, i stanes mi na mesto. Bezobrazno maksimalno.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Texonja napisao:
NexT napisao:ipak silazi komsija sa Isuzu 4x4 da ga odvuce negde...
:mrgreen: Jaaao, ovo je za snimanje i pravac Youtube!
Komsija sisao, isterao Isuzu, i krenuo da kaci sajlu na svoj auto kad je ovaj majmun sisao. Ovaj se samo okrene, zakljuca auto i ostavi ga tako pola sata :lol: :lol: :lol:
Dok je onaj decko skontao da je ovaj otisao, bilo je kasno. Kaze cale grebao je i je*ao dok nije shvatio da mu ne vredi, tako da je okrenuo punta i cekao da ovaj dodje. Nije mu rec rekao posle, samo je otisao .
ftj napisao:http://www.auto.co.me/vijesti/ostecen-auto-na-parkingu

Ajde nek se javi prekrsilac.
Ovaj lik je idiot. Ja nisam za ostecenje kola, ali i ona je glupaca.
Ako je covek bio par sati napolju i cistio sneg, da bi mogao normalno da stane, ne treba da ispada budala sto je to uradio. Kao i obicno, oni koji rade su na kraju debili, a oni koji to ne postuju ispadnu pametniji...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

NexT napisao:
Texonja napisao:
NexT napisao:ipak silazi komsija sa Isuzu 4x4 da ga odvuce negde...
:mrgreen: Jaaao, ovo je za snimanje i pravac Youtube!
Komsija sisao, isterao Isuzu, i krenuo da kaci sajlu na svoj auto kad je ovaj majmun sisao. Ovaj se samo okrene, zakljuca auto i ostavi ga tako pola sata :lol: :lol: :lol:
Dok je onaj decko skontao da je ovaj otisao, bilo je kasno. Kaze cale grebao je i je*ao dok nije shvatio da mu ne vredi, tako da je okrenuo punta i cekao da ovaj dodje. Nije mu rec rekao posle, samo je otisao
Stjepo, ti li si????
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Dobro je, nisam jedini koji nije shvatio. Procitao sam 3 (tri) puta i nisam skroz ukapirao, ali CINI MI SE da je ovaj sa Isuzu stao tako da Budvanin ne moze da ode, pa ga je ostavio da on dzedzi i ceka neko vreme.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

je*'te se, jedem i kuckam, naravno da ne moze da lici na nesto...
Texonja napisao:Dobro je, nisam jedini koji nije shvatio. Procitao sam 3 (tri) puta i nisam skroz ukapirao, ali CINI MI SE da je ovaj sa Isuzu stao tako da Budvanin ne moze da ode, pa ga je ostavio da on dzedzi i ceka neko vreme.
egzekli.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Malopre sam imao cukazu.

Sreca led je ovog puta bio od pomoci jer je samo odbacio drugi auto, i prosli smo prakticno sa minimalnim posledicama....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Daj malo vise detalja...
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Ne bih detaljisao mnogo jer sam ja kriv, ali situacija je bila nemoguca za izbegnuti, uklopilo se vise faktora, od kojih je sneg naravno najveci, tj brda snega koja stoje na ulici.
Ne treba mnogo voziti bez potrebe...

Opalio sam lika, ali je kontakt bio zbog istog snega i leda bucan, ali maksimalno amortizovan, samo je odleteo njegov auto, sreca...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ajde bre reci sta si uradio kolima i kolika je steta i kako ste regusilali... Bax, maher za cukanja, dobro cu razmisliti sledeci put pre nego sto mu dozvolim da sedne za volan mog auta. :lol:
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:
Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56

Post od FitnessGuy »

Da li dobrog vozača ocenjujete prema broju saobraćajki ili kako? :) Sad me Ogi asocirao.

Ja sam za 3 godine vožnje imao samo jednu nešto opasniju sitiuaciju, ali je to ostavilo "traga" na mog druga koji je bio sa mnom u autu. Naime, otkazale su mi kočnice na autu ali sam uspeo sasvim bezbedno da skrenem s puta i bezbedno zaustavim auto kontrolisanim povlačenjem ručne. I moja devojka je bila u autu i nije se mnogo iscimala.

Ali, drug se toliko uprpao da je mene proglasio najgorim vozačem na svetu i ne želi ni da pomisli da mi nekada da da provozam njegovog Stila. Iako ga je on, samo od tada, lupao 3 puta, a ja ni jedno jedino čukanje u životu nisam imao. :) Jednom mi je auto tako hitno trebao(tada nisam imao svoj), ali on nije želeo da mi pozajmi njegov uz opasku - "ti ne umeš da voziš, za malo da izginemo prošli put". :D

Ponavljam, najveća ironija je u tome što je on imao, za 10 ak godina vožnje, barem 10ak čukanja(jedno je bilo totalna šteta), ali je on i dalje u njegovim očima dobar vozač, a ja sam zbog tog jednog incidenta loš. :)

Izvinjavam se za off.
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Jutarnja gimnastika...

Slika

Slika