Mađarska - šoping, obilazak, aquaparkovi...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Mađarska - šoping, obilazak, aquaparkovi...
Do Bezdana je koliko toliko okej, e dalje ne znam, od Bezdana sam uvek išao na Bački breg a ne na Batinu.
- aboki
- Pridružio se: 18 Sep 2017, 22:23
- Garaža: Renault Zoe R135, Renault Scenic 2 2.0T
Lep je Pečuj. Možeš i preko Bogojeva do Donjeg Miholjca, pa gore. Ne dobijaš ništa ako ideš onim malim delom na M6 u Madjarskoj, sem da treba vinjetu da platis. Od Mohača imaš magistralu da ne ideš autoputem. Trebalo bi da je dobar put, ne znam do Mohaca od Udvara kakav je. Od Osijeka do Donjeg Miholjca je ograničenje 70, jer malo talasa, ali nista strasno. Može 90 lagano.
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk
Hvala na odg, tek sad vidim postSuperB napisao:Ima, angažuju advokata iz BG koji službenim putem potražuje od MUP-a podatke o vlasniku vozila i šalje upozorenje pred tužbu, tu kod nas dolazi Subotičanima zbog nepropisnog parkiranja u Segedinu. A što se tiče cena, nije to više jeftino kao što je bilo, evo i primer na jednom linku koji je nedavno obradio par cena u Segedinu i Srbiji , evo https://suzivo.com/vesti/isti-proizvodi ... -u-cenama/, to samo ko uzima AFU ( povrat poreza) može da uštedi, al to rade šverceri sa velikom količinom robe, nama možda za neki el uređaj, ali to moraš prijaviti kod nas na carini tako da dođeš na isto, sve mimo toga je šverc, ne isplati se.
LAV-LAV napisao: 11 Sep 2024, 21:51Da li postoji mogućnost da te kazne obzirom da si iz SRB ?dragvorl napisao:Juce sam fasovao kaznu za parking u Pesti, ako se uplati u 2 nedelje onda je kazna malo vise od 15 eura. Inace je skoro 50. U 9. Okrugu. Redovna cena parkinga je 1.5 na sat.
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk

Metoda im je zanimljiva,ali mislim da je to po principu APP osim ako opet uđeš u HUN, e onda imaju sve podatke.
Zato svaki put drugim autom u HUN

Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Mene je navigacija proletos navela do Mohača na skelu na putu za Budimpestu… ponudio kao neki alternativan put.. ja bez neke analize bio u fazonu .. zna on bolje od mene….
Stigli smo čitavi.. ali bas je bila smešna situacija …

Stigli smo čitavi.. ali bas je bila smešna situacija …

- propeler
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 12:28
- Garaža: Honda CRV 1.6 i-DTEC mk4
Pečuj lep grad, svaka preporuka da se poseti mada je bolje kada je lepše vreme nego ići sada po zimi. Ja sam svratio par puta kada sam išao na Balaton i to je tada preko B. Brega. Duži ali bolji put je preko Bezdana-Batine-Mohač-Pečuj (nemoj da se sezneš da ideš na Mohač sa B. Brega jer je prelaz preko Dunava skelom a ne mostom). Kelebiju ne preporučujem, tj ne znam da li je sada bolje stanje ali pre par godina sam tuda išao i ima baš loših deonica po mađarskoj. Od tada idem preko B. Brega do Balatona (Siofok) a povratak je preko Pečuja (zbog obilaska grada) na Batina-Bezdan prelaz. U Pečuju parkiram u nekom tržnom centru i posle lagana šetnja do centra i pešačke zone. Plaćanje parking je na automatu kada se vratiš po kola i ne moraš da razmišljaš koliko sati ćeš ostati pa da kupuješ kartu unapred i paziš da ne zakasniš.
Civic EG3 - ex, Prelude BB9 - ex, Civic VTI - ex, Celica TS - ex, Civic Type R - ex, Civic Type S - ex, CRV mk4 - now
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Koga interesuju muzeji i zeleznica, topla preporuka za muzej zeleznice u Budimpesti. Izlozena je gomila lokomotiva i ostalih vozila, moguce je videti i popravke lokomotiva i vagona, a moze se i poci na kratku voznju parnjacom, ili Volgom koja ide po sinama, mini elektro ili parnjacom na uskotracnoj pruzi. Cene su pristupacne, voznja parnjacom je da li 2.5 ili 5 eura, voznja mini zeleznicom 2e, porodicna ulaznica 20e. Mi smo bili na praznik pa je bio besplatan ulaz.
https://maps.app.goo.gl/X5kZSWRXW62QG3Xr6
https://maps.app.goo.gl/X5kZSWRXW62QG3Xr6
- Prikačeni fajlovi
-
- IMG_20250501_152827.jpg (185.29 KiB) Pogledano 1112 puta
-
- IMG_20250501_160034.jpg (158.93 KiB) Pogledano 1112 puta
-
- IMG_20250501_162040.jpg (135.66 KiB) Pogledano 1112 puta
-
- IMG_20250501_162446.jpg (197.17 KiB) Pogledano 1112 puta
-