Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Ja mislim da se u onoj jurnjavi slupao i da mu je eksplodirao auto. Nisam pogledao ponovo film pa nisam sihuran.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
To je to...
jel mogu da se gledaju samo zadnja 2 star trek filma ? Znam da ima brdo starijih ali mi se cini da oni malo smaraju pa bi ih preskociodragan napisao:juce odgledah star trek, i mnogo mi se svideo. pre toga sam se podsetio predhodnog dela iz 2009., a sto je najveca fora, videh da se i zena zapalila da odgleda ceo serijal, a inace uopste nije u tom fazonu filmova star trek, star wars i sl...
sto se tice ovog sto odgledah juce, mogu da primetim da je mozda i najbolji nastavak u nekom serijalu poslednju deceniju, svi koji su krenuli da prave serije filmova na osnovu jednog filma koji je dobro prosao ( mislim na ove superheroje ponajvise ) su us.ali stvar...

Mogu, sto da ne.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Sinoć odgledah Dredd. Ocena 6/10. Dobar je, mnogo ozbiljniji film od onog Staloneovog, ali možda fali još malo nekog konteksta celoj priči. Nisam ni sam siguran šta tačno ali eto fali... Ona devojka koja igra sudiju Andersona glumi za sve pare.
Govorka se da će biti i nastavka...

Govorka se da će biti i nastavka...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
mislio sam da nisu mozda povezani,da se ne izgubim u radnjiLaki021 napisao:Mogu, sto da ne.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ne, ne, ovo je reboot franšize...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeretiku, na lomači ima da goriš ! ! ! !stefanan napisao:
jel mogu da se gledaju samo zadnja 2 star trek filma ? Znam da ima brdo starijih ali mi se cini da oni malo smaraju pa bi ih preskocio

Dobri su i stariji delovi, mogu da se gledaju i danas.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Meni je i dalje najbolji TOS deo 

Ovo novo čudo neću ni gledati. Šta mi znači franšiza, tj. ime... ništa.
Što se serija tiče, moj favorit je The Next Generation. Bio je to veliki povratak "Zvezdanih staza" posle 20 godina i sve je pažljivo urađeno (počevši od muzike iz uvodne špice, koja je prosto fantastična). TV Zagreb je ovu seriju prikazivao odmah čim je izašla 1987. godine (ili možda 1988, ne sećam se tačno). U leto 1991, negde krajem 4. sezone, kod nas više nije bilo ni Zvezdanih staza, ni Alan Forda, a kada je na jesen počela školska godina, dočekala nas je i nestašica krede (Karbon-Zagreb) i gomile izbeglica (što nije bilo ništa u odnosu na ono što će uslediti 1995). Nekih 13-14 godina kasnije sam uveo kablovsku i, na moje iznenađenje, HRT je i dalje prikazivao "Zvezdane staze", smo što sada epizode nisu počinjale sa "Zvjezdani datum...", već "Zvjezdani nadnevak...".

Ovde neću komentarisati Deep Space Nine, Voyager i Enterprise jer po meni zaostaju za Next Generation-om, mada je i u njima bilo sjajnih epizoda.
The Original Series sam poslednju odgledao i iznenadio se kako, iako za današnje pojmove tehnički smešne, skoro sve epizode imaju izuzetno dobar scenario. Jasno se vidi i uticaj "Zone sumraka", koja je takođe fantastična serija (mislim na crno bele epizode iz 1960-ih). Generalno su se pisci scenarija nekada mnogo više trudili oko radnje, dok se danas uglavnom recikliraju stare ideje i u velikoj meri računa na specijalne efekte.
Ђенерал Јанковић
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Gresis. Za pocetak nemoj da ih (ima ih dva za sada, ne jedan) gledas kao deo Star Trek "fransize", vec kao nesto novo. Prijatno ces se iznenaditisnork napisao:Ovo novo čudo neću ni gledati. Šta mi znači franšiza, tj. ime... ništa.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Imam ja na hdd sve sezone i sve filmove. A i otiću da pogledam ovaj novi. 3D. Jednostavno ne mogu da sedim kući i ne pogledam, pa makar i bio loš.
Ovaj sad Kirk i onaj iz TOS, su nebo i zemlja, što se tiče glume i radnje. Ali dobro, kada pogledaš nisu imali mnogo izbora i nisu mogli da snimaju neke scene, koje su možda hteli. Sad konačno možemo da vidimo svemir, kako možda zaista i izgleda, a ne kao da gledamo pozorište
Ovaj sad Kirk i onaj iz TOS, su nebo i zemlja, što se tiče glume i radnje. Ali dobro, kada pogledaš nisu imali mnogo izbora i nisu mogli da snimaju neke scene, koje su možda hteli. Sad konačno možemo da vidimo svemir, kako možda zaista i izgleda, a ne kao da gledamo pozorište

Ok onda.Delija napisao:Gresis. Za pocetak nemoj da ih (ima ih dva za sada, ne jedan) gledas kao deo Star Trek "fransize", vec kao nesto novo. Prijatno ces se iznenaditi

Ђенерал Јанковић
Ja sma gledao sve od Next Generation-a,pa na dalje i u svima sam uzivao 
Od tih slicnih,takodje u Star Wars filmovima,kao i u Stargate serijalu

Od tih slicnih,takodje u Star Wars filmovima,kao i u Stargate serijalu

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.