Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Prosao sam danas kroz Slovacku prema Poljskoj, putevi su im tragicni, ima delova koji su potpuno izresetani rupama, mora da se vozi 20 km/h.
Na suprot njima Poljska odlicna, bez rupice...
Sent from my ZTE-SKATE
Na suprot njima Poljska odlicna, bez rupice...
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pisem iz Republike Srpske. Isao sam putem preko Sapca. Mogu da potvrdim ono sto je Next napisao, put jeste ocajan u smislu neravnina, zakrpa, vidi se da je radjen u 19 veku ali osim dosta rupica nema kriticnih udarnih rupa i moze relativno normalno da se vozi, tacnije neki meksi auto bi to opeglao samo tako a takodje vredi se tu malo zrtvovati zarad puta od kada se prodje Sabac pa sve do granicnog prelaza Sepak, magistrala je za nase uslove fantasticna kao i prethodnih godina. Nisam obisao citavu Srbiju ali sam spreman da tvrdim da je ovo u toj duzini najbolji magistralni put u citavoj Srbiji, zaista je odlican, govorim o asfaltu.
Na obilaznici oko Sapca, deo pored OMV pumpe u duzini od nekih 500-600 metara je sramota i tako stoji godinama. To je zaista bruka. Put se pretvara u prah. Generalno, nije mi jasno zasto jedan ovako vazan i prometan pravac je pusten da propada, govorim o delu od autoputa do OMV pumpe, posle je pesma.
O delu Sepak - Karakaj necu ni da govorim.
Na obilaznici oko Sapca, deo pored OMV pumpe u duzini od nekih 500-600 metara je sramota i tako stoji godinama. To je zaista bruka. Put se pretvara u prah. Generalno, nije mi jasno zasto jedan ovako vazan i prometan pravac je pusten da propada, govorim o delu od autoputa do OMV pumpe, posle je pesma.
O delu Sepak - Karakaj necu ni da govorim.
Sinoc izadjemo iz Novog Sada, kad odma kolona. Rotacije na sve strane. Prvo smo pomislili da je neka nesreca u pitanju, kad ono - krava
Izasla na put usred noci, jos je krenula da skace po kolima koja su stala, pa dosli panduri, interventna, pa zvali gazdu. Ispostavilo se da je ta ista krava vec pravila isti problem
Hit
Solidna kolona se napravila

Izasla na put usred noci, jos je krenula da skace po kolima koja su stala, pa dosli panduri, interventna, pa zvali gazdu. Ispostavilo se da je ta ista krava vec pravila isti problem

Hit

Solidna kolona se napravila

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Krava "od ranije poznata policiji".
Kako se zove?
sent from my HTC Sensation
Kako se zove?

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
Pustili je u setnju iz kuce VB 

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
To njoj i fali...
-
- Banned
Samo da znate da su u RS krava, ovca i koza na putu kao dobar dan. Strasno. Ja se strasno plasim zivotinja na putu jer su nepredvidljive, pa krava kada bi mi zakacila auto stomacinom ne postoji taj servis koji bi ga posle sastavio. Zato kada odem u tazbinu na selo i kada krave idu na ispasu i vracaju se ja stanem pored auta i cuvam strazu, spreman da se bacim na prvu koja skrene sa strogo utabanog puta.
Pre neki dan 150 ovaca na putu, ja stao, ne znam sta se radi u takvoj situaciji. Da li da krenem ? Da li da milim iza njih ? Da li da cekam da se sklone ?
A kada mi se kravetina prepreci to mi je najveci stres.
Pre neki dan 150 ovaca na putu, ja stao, ne znam sta se radi u takvoj situaciji. Da li da krenem ? Da li da milim iza njih ? Da li da cekam da se sklone ?
A kada mi se kravetina prepreci to mi je najveci stres.

Poslednja izmena od Ogi u 21 Apr 2013, 18:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Re: Одг: Putevi u Srbiji
Ogi nemoj da se zezas sa ovcama one ne gledaju na put bas jer kad krene ona sto vodi sa klepetusom sve je prate bez pogovora pa.ako vidis da jedna krece ka putu odmah koci. A krava ako.se uplasi auta zato i udara nogom. Tada samo.polako.i obidji je.
poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
A može i ovan da se utripuje da je npr. far provtivnik
-
- Banned
U subotu idem u RS preko Visegrada, hteo bih da overim put preko Mladenovca. Posto nikada nisam prosao tuda zanima me KAKVO JE STANJE ASFALTA ?
Suviše sam star da pođem sa tobom, ali mogu ti dati neki savet: čuvaj se krava!