Mobilne telekomunikacije
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
E pa mora se znati da je ujka Sem glavni na planeti...mislim da im milijarda nije nista u odnosu da im naprave slom berze kao 90-ih.
Послато са HTC One V
Послато са HTC One V
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Re: Mobilne telekomunikacije
Apple je tuzio i HTC 2010. godine... Motorola uzvraca udarac, tuzi Apple zbog kalendarskog podsetnika, obavestenja u email klijentu i video playera (Motorola tuži Apple zbog patenata).
Kakvi su to pilicari...
Kakvi su to pilicari...

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Jel ima neko Motorolu RAZR Xt-910? Moj fon samo sto nije ispustio dusu pa sam u potrazi za novim. Gledao sam malo testove po netu i hvale je bas dosta, a imao sam priliku da se uverim u kvalitet izrade, nazalost nisam stigao da se poigram sa njom ali su prvi ustisci

Gledao sam i Galaxy S2 ali me odbija njegovo plasticno kuciste, pored RAZR mi deluje kao igracka..
Ako neko ima jos neki predlog neka ga iznese....

Gledao sam i Galaxy S2 ali me odbija njegovo plasticno kuciste, pored RAZR mi deluje kao igracka..

Ako neko ima jos neki predlog neka ga iznese....
Tako isto i ja razmisljam,cekam samo da mi se zavrse ispiti i 99% ga uzimam. Druga opcija bi mogao da bude One S,koji je slicne velicine malo bolje lezi u ruci jer je uzi,sa boljim performansama,ali je takodje i skuplji,sa malo slabijom baterijom cini mi se a i osetljiviji. Napravljen je od nekog metala koji se elektrolizuje pa postane keramika,tako nesto,izgleda ok (doduse losije od razr-a) i kvalitetno je ali lako se povrsinski osteti verujem da bi posle par meseci bio ceo izgreban
-
One S je isto zver, po meni je cak i bolje sklopljen od skupljeg One X.
- Milos_kg
Prodao sam ja Razr pre 4 dana za 270e
Bio sam instalirao oficijalni ICS 4.0.4 na RAZR, telefon je znatno brze radio nego sam 2.3.6 GB-om. Ono sto mi se ne svidja kod Motorole jeste sto je prevelik, ima previse prostora levo-desno-gore-dole od same ivice ekrana. Ono sto me odusevljava, jeste zvuk.
One S jeste zver, narocito verzija sa 1.5GHz Dual-Core Krait CPU, po testovima ostavlja quad-core procesore iza sebe (verzija sa 1.7GHz D-C je slabija). Dvoumio sam se izmedju njega i G. Nexusa, i na kraju izabrao Nexus.

Bio sam instalirao oficijalni ICS 4.0.4 na RAZR, telefon je znatno brze radio nego sam 2.3.6 GB-om. Ono sto mi se ne svidja kod Motorole jeste sto je prevelik, ima previse prostora levo-desno-gore-dole od same ivice ekrana. Ono sto me odusevljava, jeste zvuk.

One S jeste zver, narocito verzija sa 1.5GHz Dual-Core Krait CPU, po testovima ostavlja quad-core procesore iza sebe (verzija sa 1.7GHz D-C je slabija). Dvoumio sam se izmedju njega i G. Nexusa, i na kraju izabrao Nexus.
pazi somi, razr je za zahtevne korisnike, po mogucstvu sa vecim sakama, ali koji koriste telefon zbog potrebe i izdrzljivosti, a ne statusnog simbola.
za ostale koji bi ga pazarili, kupite ga slobodno i odradite update, sto je milos preporucio, ali mislim da trebate da jurite RAZR MAXX zbog baterije , sa kojim traje 3 dana najmanje!!!, a moze i vise.
za ostale koji bi ga pazarili, kupite ga slobodno i odradite update, sto je milos preporucio, ali mislim da trebate da jurite RAZR MAXX zbog baterije , sa kojim traje 3 dana najmanje!!!, a moze i vise.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Ou, kakav sam peh imao danas sa telefonom.
Iz cista mira, bez ikakvog opterećenja mi se restartovao Arc S. I to ne samo restartovao, nego je sam izbrisao pola stvari. GO launcher i sms vise nemam. Sve aplikacije (B92, Blic, Mondo, Sudoku, iGO, Notes...) su nestale. Slike i klipove nije prepoznao. Upalio se kao da sam prvi put upalio fon.
Poludeo sam. Na N82 mi se nikad tako nesto nije desilo.
Što je najgore ovo je iz cista mira.
Izvadio mem karticu, stavio je u komp, i sacuvao neke slike, i nesto kontakata. Naravno, gomile bitnih stvari nema.
Ne znam da li ga iskuliram, ili da probam nekako da vratim na staro (ako uopste moze)...?
ili da prekopiram sve sa mem kartice, zatim da je formatiram, pa na nju vratim bekapovane fajlove?
Extra telefon, šteta, ovo me baš razocaralo.
Jedina uteha mi je što sam ceo dan vozio R32
Iz cista mira, bez ikakvog opterećenja mi se restartovao Arc S. I to ne samo restartovao, nego je sam izbrisao pola stvari. GO launcher i sms vise nemam. Sve aplikacije (B92, Blic, Mondo, Sudoku, iGO, Notes...) su nestale. Slike i klipove nije prepoznao. Upalio se kao da sam prvi put upalio fon.
Poludeo sam. Na N82 mi se nikad tako nesto nije desilo.
Što je najgore ovo je iz cista mira.
Izvadio mem karticu, stavio je u komp, i sacuvao neke slike, i nesto kontakata. Naravno, gomile bitnih stvari nema.
Ne znam da li ga iskuliram, ili da probam nekako da vratim na staro (ako uopste moze)...?
ili da prekopiram sve sa mem kartice, zatim da je formatiram, pa na nju vratim bekapovane fajlove?
Extra telefon, šteta, ovo me baš razocaralo.
Jedina uteha mi je što sam ceo dan vozio R32

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Milos_kg
@sebek
RAZR je bas nezan telefon u poredjenju sa konkurencijom, tako da ko hoce mazgu od telefona, nikako RAZR.
Nije on toliki zbog korisnika i velikih saka, vec zato sto je mnogo tanak, pa zbog samih komponenti otisao u sirinu.
RAZR je bas nezan telefon u poredjenju sa konkurencijom, tako da ko hoce mazgu od telefona, nikako RAZR.
Nije on toliki zbog korisnika i velikih saka, vec zato sto je mnogo tanak, pa zbog samih komponenti otisao u sirinu.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
To je prava uteha.steva_anya napisao:Jedina uteha mi je što sam ceo dan vozio R32

Danas sam postao vlasnik novog Samsung Galaxy S2,nadam se da ce me sluziti kao prethodni N95.

N95 je uredno spakovan u fioku u originalno pakovanje,gde ce provesti zasluzenu penziju.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
sa ovim se nikako ne bih slozioMilos_kg napisao:@sebek
-
Na sta si mislio kada si rekao da je nezan?Milos_kg napisao:RAZR je bas nezan telefon u poredjenju sa konkurencijom, tako da ko hoce mazgu od telefona, nikako RAZR.
Meni upravo deluje suprotno...
LG optimus 4X

I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
pa nije somi toliko nezan koliko ga ti nagrdi
, hoces mi reci da je nezniji od sgs3 ili 2. sigruno je jaci, a jos ima gorila glass lepo odradjen, i sredjen mu je poklopac. mozda sada imas utisak jer je tanak, ali kad budes uzeo razr maxx, koji je dosta debli, ima ces bolji utisak. 

- Milos_kg
Znakovi koriscenja lako ostaju na njemu. Ekran je za svaku pohvalu, ali ostatak telefona je osetljiv, narocito metalni okvir, lako se guli i grebe koliko god ga pazio.Heineken napisao:Na sta si mislio kada si rekao da je nezan?Milos_kg napisao:RAZR je bas nezan telefon u poredjenju sa konkurencijom, tako da ko hoce mazgu od telefona, nikako RAZR.
Meni upravo deluje suprotno...
Da ne zalazimo u dalju polemiku, mislio sam na spoljasni fizicki deo telefona, to se nikako nije odnosilo na zivotni vek telefona.
EDIT: Sve ovo sto napisah moze da bude drugacije uz odredjeni stepen odgovornosti. Telefon ti, kao bivsi vlasnik RAZR-a, svakako preporucujem, i ako bi me pitao RAZR ili S2, odgovorio bih ti uvek RAZR. Telefon je "prodisao" kada sam mu instalirao ICS 4.0.4, i prvi moj komentar kada sam isprobao ICS je bio "uuu, jbt". Nema neke preterane razlike u radu u poredjenju sa Nexusom osim rezolucije ekrana. Eto, od mene imas preporuku za RAZR/Nexus/One S.
-------------
@Djole
To je moj sledeci telefon... vrebam ga vec mesec dana, cekam da se pojavi neki sa povoljnom cenom