Grčka
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Re: Grčka
Ogi, prodjes Vurvuru i posle 1km imas tablu sa desne strane (jedva se vidi od zbunja), tu skreces levo vozis glavnim putem do raskrsnice a zatim ides desno i picis putem koji te vodi pravo na plazu. Parkiraj odmah sa desne strane ako neces u pesak. Put do plaze je asfaltiran ali na samom parkingu je pesak.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Grčka
Evo i ja sada vidim da je asfaltiran.
http://www.youtube.com/watch?v=C-8rmBZ674Y
Hvala Somi. Kazu da tamo moramo da odemo. Ove godine cu ici na plaze na koje nisam isao prosle. Citam i da je lepa neka plaza MEGAPORTOKALI.
Edit: Doduse, gledajuci ovaj snimak, ne vidim to skretanje desno na raskrsnici posle skretanja levo.
http://www.youtube.com/watch?v=C-8rmBZ674Y
Hvala Somi. Kazu da tamo moramo da odemo. Ove godine cu ici na plaze na koje nisam isao prosle. Citam i da je lepa neka plaza MEGAPORTOKALI.
Edit: Doduse, gledajuci ovaj snimak, ne vidim to skretanje desno na raskrsnici posle skretanja levo.

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Grčka
Megaportokali, Orange Beach i Kavourotripes. To je u stvari potez od 3 plaže, sastavljene od više malih peščanih uvala među stenama. Ova poslednja je meni lično i najlepša, a prepoznaćeš je po čuvenom kipu sirene koja spava na obali (isklesano u steni) i još nekim "rezbarijama". Borova šuma u zaleđu, fantastična boja vode i mora... Jedini problem je što je to sve u suštini malo, a prelepo, plus probijen put do same vode i, naravno iskomercijalizovano (beach bar i ostalo na sredini - to je taj čuveni Orange beach), pa je uvek gužva i treba poraniti ako hoćeš da nađeš mesta. 
Tapatalk

Tapatalk
Poslednja izmena od Saša u 21 Jul 2013, 16:20, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kačio sam već negde detaljne skice tog mesta i prilaska, okačiću ih ponovo čim budem na kompu (kucam sa telefona). 
Upravo sam se vratio iz Sykie pa imam i gomilu fotki, a bio sam i u Sartiju pre 2 godine. Gledaću da napravim neku mini-reportažicu.
Tapatalk

Upravo sam se vratio iz Sykie pa imam i gomilu fotki, a bio sam i u Sartiju pre 2 godine. Gledaću da napravim neku mini-reportažicu.

Tapatalk
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Bio prošle godine jedan dan, prava Hipi plažaSaša napisao:a prepoznaćeš je po čuvenom kipu sirene koja spava na obali (isklesano u steni) i još nekim "rezbarijama".

Never Say Never Again
- Saša
To je nekad bila nudistička plaža, ali su golaći lagano potisnuti. No i dalje na samom desnom kraju možeš videti ponekog gologuzana, a najbolji je jedan malo stariji baš u hipi fazonu a koji živi iznad u šumi u starom belom Mercedes kombiju. U sred najveće gužve zna da se popne onako go na onu poveću stenu desno na sredini i kao da je osvojio celu plažu krene sav važan da nešto krešti i deklamuje. No više na njega niko i ne obraća pažnju, dobrica je u suštini. 
Tapatalk

Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Beograd-Zakintos
Planiramo da za koji dan krenemo put Grcke,pa ako je neko isao donde,neka podeli samnom utiske(putevi,zadrzavanja na granici,cene smestaja,provod... ). I,sta sve moram da izvadim sem "zelene karte" (mojim kolima bismo isli)?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Beograd-Zakintos
Grci traže i međunarodnu dozvolu
(a i Makedonci)

Hvala!
Gde to da vadim? I za koje vreme ce mi biti do zavrseno?
Cene trajekta,okvirno,nesto sto smo culi deluje nerealno mnogo...?

Cene trajekta,okvirno,nesto sto smo culi deluje nerealno mnogo...?

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Vadis u AMSS, na primer na Novom Beogradu u Goce Delceva. 2000 dinara, gotova odmah.