Mali atmosferac vrh za grad i kratke deonice, kod turbobenzinca pogotovo sa direktnim ubrizgavanjem bi morao brinuti o koksiranju, pa o turbini itd. A ovako samo gas
Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
DukeNS napisao:Clio 2, 1.2... Mislim da sam prvi put merio čep metodom. Ceo rezervoar isključivo gradske vožnje-6,8 litara prosek. Obzirom da ga vozim prilično agresivno, skroz ok potrošnja...
Verovatno je 16v. Burazer ima 1.2 8v tu je nemoguce ispoljiti agresiju
Ne znam sta se desava sa Golfom, sve manje trosi, izgleda se razradio motor. Sad ima 20k na satu, juce sam spicio 1500km sve AP nisam spustao ispod 130-140 gde god je moglo. 1.5tsi 130ks.
Prikačeni fajlovi
Screenshot_2020-08-22-10-52-47-672_com.miui.gallery.png (138.98 KiB) Pogledano 1550 puta
Screenshot_2020-08-22-10-52-51-524_com.miui.gallery.png (151.46 KiB) Pogledano 1550 puta
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Nemam slike, ali evo i potrošnja od Galaxy 2.0 Benzin, predjeno skoro 1500km sa dva puna rezervoara, rezerva još pokazala da može još nekih 80km cca, rezervoar je 75l
Ja i više nego zadovoljan.
DukeNS napisao:Clio 2, 1.2... Mislim da sam prvi put merio čep metodom. Ceo rezervoar isključivo gradske vožnje-6,8 litara prosek. Obzirom da ga vozim prilično agresivno, skroz ok potrošnja...
Verovatno je 16v. Burazer ima 1.2 8v tu je nemoguce ispoljiti agresiju
Posle sam skontao da ce neko sigurno pogresno protumaciti napisano. Obican je i spor auto, ali ga ja ne vozim ni malo penzionerski, u smislu laganog doziranja gasa, pametne voznje... Samo gas
Ovih dana vozim samo po gradu pa po prvi put mogu da vidim koliko troši u tim uslovima
Inace prava milina ga je voziti po gradu automatski je zakon. Grad je recimo kao Novi Beograd prvi deo sa ulazenjem u centar grada (pola/pola) . Auto e200d g9
dragvorl napisao: 29 Avg 2020, 19:04
I meni na nemackom...
Das auto...
Bio ja stavio i Srpski i Engleski, samo sam prozivke dobio
LM stao ja na pumpu, vidim pise dizel 104c, ja pocnem da sipam vidim pise 101c, reko mozda jos nisu promenili na "semaforu" cene... kad bolje pogledam a ja sipam kamionski dizel
I nista, sipao 30 litara, platio i onda sipao W-Power diesel do cepa