Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Slazem se za Samsung, kupuj Rakhile, dok nije nestalo.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Leba mu, ako ste svi tako jednoglasni, mora biti solidan deal.
Na poslu imam starije Samsung tablete i jos uvek ok rade, mada ih jako malo rabim; sva testiranja zavrsim na telefonima (ako se sajt ne raspadne na 4 inca, nece ni na 8 uglavnom) i Ajpedu. Otud nemam pojma sta je aktuelno.
Gledacu danas da odem i da ga pazarim.
Na poslu imam starije Samsung tablete i jos uvek ok rade, mada ih jako malo rabim; sva testiranja zavrsim na telefonima (ako se sajt ne raspadne na 4 inca, nece ni na 8 uglavnom) i Ajpedu. Otud nemam pojma sta je aktuelno.
Gledacu danas da odem i da ga pazarim.
Ja sebe kao korisnika jednostavno ne vidim s tablet uređajem. Ne znam zašto ali nikad im nisam video neku bitnu upotrebu... Naravno da razumem ljude kojima trebaju i naravno da imaju prednosti, ali ja sam tip čoveka koji nosi uvek samo ono što baš mora (čitaj samo telefon i novčanik) i glavni problem mi je što i kada bi mi trebao ne bi mi bio tu, a opet kući mnogo više volim lap top s fizičkom tastaturom...
Ja cu verovatno uzeti roditeljima neki tablet uskoro, treba im skajp a racunam tako im je najlakse. Kompjuter ne znaju da korist
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
To su 2 razlicita modelabane valjevo napisao:Od 8 999 (trenutno akcija na nonstopshop.rs) do 12 999 dinara (Emmi, Alti, Win Win, Gigatron itd), sve zavisi gde ga gledas...
Rakhile, taj tablet ti je u stilu two thubms up za te pare...

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
U pravu si, nisam obratio paznju... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rakhil
Bio sad u razgledanju. Odlican Samsung, ima update na 4.4.2 spreman, primerak u radnji koji je pretovaren svim i svacim radi lepo. Mana mu je mala rezolucija, ali jebiga. Tesla je isto fina spravica, svidja mi se. Onaj manji i jeftiniji je krsic, ali 9000. Cekam da mi jave ima li belog negde na stanju pa da pazarim.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Zasto je manji krs? Sta mu fali? Razmisljao sam da ga uzmem pa me zanima kakav je u praksi.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Huawei izbacio update, kida, drugi telefon, samo da vidim ovih dana da li ima poboljšanja u smislu baterije. Imaju sada svoju app kao Swiftkey, ali radi tri puta bolje 

- Rakhil
Nemam pojma, komentar je baziran na 30 sekundi drndanja u radnji. Veliki deluje kao ozbiljnija naprava i fino radi, ne svidja mi se finis ledja (klizavo i hladno) i to sto je sirok ko televizor. Mali cim uzmes u ruke vidis razliku, los ekran, mutno, muljavo. Mali je 9000, veliki 13000, lagano vredi te doplate. Opet kazem, nisam ni slova procitao od specifikacija, samo na oko utisci.Kuzmanovic napisao:Zasto je manji krs? Sta mu fali? Razmisljao sam da ga uzmem pa me zanima kakav je u praksi.
Uzeo sam Samsung, posle cu da ga odmascujem i dezinfikujem posto je ostao jedan jedini u svim Gigatronima i Tehnomanijama sveta (ocito nisam jedini koji misli da je dobar dil). Nije mi se rizikovalo da li ce dobijati jos po toj ceni, a i mrzi me da cekam kad ovaj ima sve folije i radio je 2 dana u radnji. Bez veze sto je crn, jer sam ga uzeo zeni na poklon, sad moram da joj jurim neku fensi futrolicu....
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Hvala Rakhil 

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Uroš S. napisao:Huawei izbacio update, kida, drugi telefon, samo da vidim ovih dana da li ima poboljšanja u smislu baterije. Imaju sada svoju app kao Swiftkey, ali radi tri puta bolje
P6?
Jel se neko igrao sa P7, kakvi su utisci?
Nokia Creative Studio na 8.1 ne moze da pravi kolaz, a na 8.0 je mogla? 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Mobilne telekomunikacije
Da da, p6. Telefon neverovatno unapređen. Ne znam, tražio sam ga kod provajdera ali niko ga nema, planiram da ga kupim krajem godine.Heineken napisao:Uroš S. napisao:Huawei izbacio update, kida, drugi telefon, samo da vidim ovih dana da li ima poboljšanja u smislu baterije. Imaju sada svoju app kao Swiftkey, ali radi tri puta bolje
P6?
Jel se neko igrao sa P7, kakvi su utisci?