Ja sam ugasio automatski update kada mi je jednom win10 update zeznuo fajlove i pokarambasio drajvere. Gde je i system restore samo nešto sredio.
Od tada simplewall blokada i nema zime, pa kad prođu bubice onda se pusti update.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Računari
Re: Računari
Ja sam vec par godina na insider dev programu i sve mi radi savrseno i ako dobijam par meseci ranije netestirane update-ove.
Trenutno sam ovde:
https://blogs.windows.com/windows-insid ... v-channel/
Trenutno sam ovde:
https://blogs.windows.com/windows-insid ... v-channel/
- Prikačeni fajlovi
-
- Screenshot 2025-10-27 023907.png (262.1 KiB) Pogledano 55 puta
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Računari
Meni je poslovni laptop već odavno na 11, ali to je image koji su naši ljudi pravili i razlikuje se od standardne instalacije. Takođe update ne ide automatski. I sve radi lepo, ne mogu da kažem.
Ostaću na 10 još neko vreme. Bio sam planirao da otkupim od firme prethodni laptop koji je mlađi i dosta bolji od mog privatnog, a njega da dam deci. Međutim situacija se iskomplikovala u smislu da se ne kupuje nova oprema tako da nema otkupa stare jer će ići dalje na korišćenje. Onda sam za decu obezbedio drugi laptop koji je uz mali upgrade sad i bolji od mog. Ali nisam hteo da im uzimam. Kad naleti opcija da se za male pare ponovim, iskoristiću to.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Ostaću na 10 još neko vreme. Bio sam planirao da otkupim od firme prethodni laptop koji je mlađi i dosta bolji od mog privatnog, a njega da dam deci. Međutim situacija se iskomplikovala u smislu da se ne kupuje nova oprema tako da nema otkupa stare jer će ići dalje na korišćenje. Onda sam za decu obezbedio drugi laptop koji je uz mali upgrade sad i bolji od mog. Ali nisam hteo da im uzimam. Kad naleti opcija da se za male pare ponovim, iskoristiću to.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !