Bio je i detailingovan skoro.Risto napisao:baš je lep, čini se da je u sjajnom stanju (bar na slikama)...
Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Ala ga Starac nađe. Svaka čast.
Ovo je bimer koji bih pazario. Kola sa pričom su prava stvar, pogotovo ovako nešto.
Tapatalk
Ovo je bimer koji bih pazario. Kola sa pričom su prava stvar, pogotovo ovako nešto.
Tapatalk
Meni je i 330i e46 ostavio dosta slab utisak sto se tice performansi a ovo verujem da tek ne bi bilo nista narocito.
Sta znam, za hiljadu evra manje bih pre uzeo ovo, jos je i godinu dana mladji a dize se na 300 ks za dobar dan(naravno pod uslovom da nije neka prevara) - http://www.polovniautomobili.com/putnic ... edition-30
Sta znam, za hiljadu evra manje bih pre uzeo ovo, jos je i godinu dana mladji a dize se na 300 ks za dobar dan(naravno pod uslovom da nije neka prevara) - http://www.polovniautomobili.com/putnic ... edition-30
Poznanik prodaje. Za ovu lovu tesko da je prevara. 
On je vozio ovaj auto pre par godina, pa je 2 godine bio kod drugog vlasnika koji je 2 meseca godisnje u Srbiji, pa ga je otkupio nazad. Auto je dobar, mozda mu fali dobro poliranje.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk

On je vozio ovaj auto pre par godina, pa je 2 godine bio kod drugog vlasnika koji je 2 meseca godisnje u Srbiji, pa ga je otkupio nazad. Auto je dobar, mozda mu fali dobro poliranje.
Ne znam, meni je ovo potcenjeno 
Nije mi samo jasno da ima navigaciju i siber a nema komande na volanu i xenone. Po nekim detaljima bih rekao da je prava kmtraza.

Nije mi samo jasno da ima navigaciju i siber a nema komande na volanu i xenone. Po nekim detaljima bih rekao da je prava kmtraza.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
ovaj E90 bez barem osnovnog iDrive-a izgleda uzasno bedno.starac vujadin napisao:Vrlo interesantna je priča oko ove verzije...auto za ljubitelje dobre vožnje
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... si-m-paket
...
Tom enterijeru nema spasa. Najgrđi deo na bimeru.
Tapatalk
Tapatalk
videh ga jutros, sad ima bg twr tablicedragan napisao:kaparisan auto, ali je pitanje da li ce doci do prodaje, a posto je prica potpuno bizarna sacekace malo dok ne bude izvesan ishod...
drugar je u pitanju...

kojih vise nema na crvenom akordu...

Eto ti ga takmac 

Ma brži je on sigurno, moram ga pitati da napravimo ključ za ključ, da i ja od nekog budem brži 
Sent from my D5503 using Tapatalk

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Poslednja izmena od Kornjaca Rade u 04 Nov 2015, 11:23, izmenjeno 1 put ukupno.
Nije me nesto impresionirao, ne verujem da je brzi. Dok ga ne cipuje. 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kako se pokazo taj Ceed GT? Ovako na prvu mi ne uliva poverenje prvi Kiin HH i rekao bih da je pametnija kupovina nesto od Renoa, Seata ili Opela.
Hahaha, sad mi kaže jbt nije bilo mesta nigde sinoć da ga parkira... Brate, bahati vozač kije, oksimoron 
Šalim se ja Mare, dok se potrefi da smo oba ista smena pa ćemo probati. Kao hh se još i pomene ponegde, verovatno delom plaćeni člankovi, ne verujem da je nešto, ali mislim da nije ni loš. Morala je kija od nečeg početi, naučiće već, polako...

Šalim se ja Mare, dok se potrefi da smo oba ista smena pa ćemo probati. Kao hh se još i pomene ponegde, verovatno delom plaćeni člankovi, ne verujem da je nešto, ali mislim da nije ni loš. Morala je kija od nečeg početi, naučiće već, polako...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Odlican sleeper pre svega zato sto je kia, ko u recimo f30 320d ocekuje da ga otrese kia kakva god bila 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100