nuk napisao:Mene to izluđuje a evo i sa cyan to nije promenjeno dok je ovo što Stefan pominje sada omogućeno sa app corner opcijom u podešavanjima
Cisto da dodam da sam otkrio da opcija postoji, samo treba duze da drzis prst na zeljenom mestu, gde zelis kursor da se pomeri
Takodje, selektovanje nekog teksta ili reci u browseru radis tako sto drzis sekund, pa onda jos jednom kliknes.
U sustini, kada razmislis, nisu ni toliko losa resenja, samo je malo glupavo sto do njih moras da saznas kroz krv i znoj, jer generalno nista nigde nije objasnjeno.
Takodje cu pohvaliti preciznost pomeranja selektora izmedju slova, koji je jedno 5 puta precizniji nego na Androidu.
Tu opet Android kaska zbog univerzalnosti os-a, pa je sve to reseno na drugi softverski nacin.
Skapirao sam da sam prebrzo ocrnio neke stvari, i to samo zato sto sam ocekivao da sve funkcionise na isti nacin, kao na Androidu.
Naravno, ostaje mi dosta gorko u ustima zbog nemogucnosti selektovanja dela sms poruke, vec samo kopiranja ili prosledjivanja cele. Mozda ima jos slicnih ergonomskih propusta koje ja nisam izvalio...videcemo.