Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Re: Ne brže od života!

Post od Velja »

Naravno da je smeo po mraku da tera biciklo putem gde idu kamioni, al' očigledno nije TREBAO.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Ako nije imao svetla na bicikli ništa me ne čudi ovo. Malo lošije vreme i jako je teško uočiti bicikliste.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Užasne su to stvari. Ja ne bi mogao pobeći kakva god da je situacija i da sam 100% kriv i da robijam do kraja života. Daleko bilo, uvek se plašim takvih situacija.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ljudi ne razmišljaju, i uglavnom olako shvataju rizike
Tek sa vremenom i kilometražom, postaješ pažljiv učesnik u saobraćaju

Tragedija, jbg
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Ovo sinoc je bila bas uzasna scena. Kad vidis ljudsko telo da izgleda kao lubenica kad je bacis na beton, nemas sanse da se ne potreses. Ali avaj, tip ne da se nije potresao,nego je jos i pobegao.
Ja sam video crni Passat kako koci i staje,i iz njega izlece momak i hvata se za glavu. A malo ispred nwki dzip se vraca u rikverc. Mislio sam da udes napravio neko od njih dvojice, pa zato nisam ni stao. Racunam da sam naisao max .30 sekundi nakon nesrece jer sam tig Passata video malo ranije na semaforu. Nikakvog kamiona nije bilo u blizini.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Svakodnevno viđam na ulici nenormalne likove koji na tacni nude svoj život pod parolom ,,imam pravo" :(
Mislim na sve učesnike u saobraćaju, al' najbahatiji prema sebi su biciklisti i pešaci.
Posebno nenormalna kategorija pešaka su mlade majke. Dakle, totalno besvesna bića koja podmeću nedužnu dečicu(često u kolicima) pod točkove, a sve to sa pogledom preko mobilnog telefona ,,pa šta što idem po sred ulice, ja sam sada majka"...
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Velja napisao:Svakodnevno viđam na ulici nenormalne likove koji na tacni nude svoj život pod parolom ,,imam pravo" :(
Mislim na sve učesnike u saobraćaju, al' najbahatiji prema sebi su biciklisti i pešaci.
Posebno nenormalna kategorija pešaka su mlade majke. Dakle, totalno besvesna bića koja podmeću nedužnu dečicu(često u kolicima) pod točkove, a sve to sa pogledom preko mobilnog telefona ,,pa šta što idem po sred ulice, ja sam sada majka"...
:plusone:

Potpuno se slažem.
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

srdjanyo napisao:A u komentarima pojedini pitaju da li je SMEO da se kreće putem?
Tuga.
Inače,u toku je potraga za nekim likom iz Sarajeva koji je preksinoć ubio 2 devojke u Sarajevu i pobegao Golfom 6. Sinoć je prešao u Srbiju na graničnom prelazu Uvac.

Sony Xperia Z3
Meni stvarno nije jasno zasto pojedini ljudi voze bicikle tim putem(i uopste po NS) pored odlicne biciklisticke staze koja ide skroz do Futoga

Da se razumemo, ovo je strasna stvar i nadam se da ce odbeglog uhvatiti.

Cesto i sam popizdim kad vozim tuda, jer se vozi relativno brzo, a biciklisti ni sami ne vode previse racuna o svojoj glavi
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Obično oni koji nisu vozači nisu svesni toga. Ko je vozač drugačije gleda na stvari.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Ja kad vozim bickl, vrat usinem gledajuci preko ramena...ne zelim nikome da smetam, a ni da mene neko ugrozava-bolje da se preventivno sklonim sam

Letos kod mene u selu slicna situacija, cica pao pod tockove zmajevke pune zita. Dzaba ga je traktorista obilazio, kad je ovaj bio pijan
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

superboss napisao:
srdjanyo napisao:A u komentarima pojedini pitaju da li je SMEO da se kreće putem?
Tuga.
Inače,u toku je potraga za nekim likom iz Sarajeva koji je preksinoć ubio 2 devojke u Sarajevu i pobegao Golfom 6. Sinoć je prešao u Srbiju na graničnom prelazu Uvac.

Sony Xperia Z3
Meni stvarno nije jasno zasto pojedini ljudi voze bicikle tim putem(i uopste po NS) pored odlicne biciklisticke staze koja ide skroz do Futoga

Da se razumemo, ovo je strasna stvar i nadam se da ce odbeglog uhvatiti.

Cesto i sam popizdim kad vozim tuda, jer se vozi relativno brzo, a biciklisti ni sami ne vode previse racuna o svojoj glavi
:kuku:
Uz dužno poštovanje.Da li si vozio biciklističkom stazom Futoškom ulicom od Bulevara Oslobođenja do Veternika (do Vuković pumpe,na primer)?Verovatno nisi u skorije vreme,pa bi ti bilo jasnije zašto ljudi radije voze bicikl po kolovozu tom deonicom.Ja sam prošao početkom maja tom trasom,išao sam na posao.Od tada više ne prolazim.Bubreg nemam,kamenje takođe.

Ne bih da krivim poginulog,ali mene jako nevira ako je bio ne osvetljen.Baš iz ovih razloga jer je vozač motornog vozila uvek kriv.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:

Post od McGruja »

Što ne tražite stazu, jbt
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Biciklisticka inicijativa stalno organizuje neke akcije po ovom pitanju. Ovi iz grada obecavaju..., i tako u krug...
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:

Post od McGruja »

Jebite im mater, plaćate poreze, jesu oni normalni
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Pricao sam sa jednim klijentom koji pored servisa telefona radi i kao vozac u hitnoj. Bio je na intervenciji sinoc i kaze da jos ne moze da se sabere. Za 18 godina kaze da nista slicno nije video, a video je svasta, nazalost. Citam da je vozac kamiona u bekstvu, a poznanik mi kaze da policija smatra da vozac nije ni osetio kada je udario biciklistu.
Odgovori