Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Naravno da je smeo po mraku da tera biciklo putem gde idu kamioni, al' očigledno nije TREBAO.
Ako nije imao svetla na bicikli ništa me ne čudi ovo. Malo lošije vreme i jako je teško uočiti bicikliste.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Užasne su to stvari. Ja ne bi mogao pobeći kakva god da je situacija i da sam 100% kriv i da robijam do kraja života. Daleko bilo, uvek se plašim takvih situacija.
Posetite www.garaza.rs !
Ljudi ne razmišljaju, i uglavnom olako shvataju rizike
Tek sa vremenom i kilometražom, postaješ pažljiv učesnik u saobraćaju
Tragedija, jbg
Tek sa vremenom i kilometražom, postaješ pažljiv učesnik u saobraćaju
Tragedija, jbg
Ovo sinoc je bila bas uzasna scena. Kad vidis ljudsko telo da izgleda kao lubenica kad je bacis na beton, nemas sanse da se ne potreses. Ali avaj, tip ne da se nije potresao,nego je jos i pobegao.
Ja sam video crni Passat kako koci i staje,i iz njega izlece momak i hvata se za glavu. A malo ispred nwki dzip se vraca u rikverc. Mislio sam da udes napravio neko od njih dvojice, pa zato nisam ni stao. Racunam da sam naisao max .30 sekundi nakon nesrece jer sam tig Passata video malo ranije na semaforu. Nikakvog kamiona nije bilo u blizini.
Ja sam video crni Passat kako koci i staje,i iz njega izlece momak i hvata se za glavu. A malo ispred nwki dzip se vraca u rikverc. Mislio sam da udes napravio neko od njih dvojice, pa zato nisam ni stao. Racunam da sam naisao max .30 sekundi nakon nesrece jer sam tig Passata video malo ranije na semaforu. Nikakvog kamiona nije bilo u blizini.
Svakodnevno viđam na ulici nenormalne likove koji na tacni nude svoj život pod parolom ,,imam pravo"
Mislim na sve učesnike u saobraćaju, al' najbahatiji prema sebi su biciklisti i pešaci.
Posebno nenormalna kategorija pešaka su mlade majke. Dakle, totalno besvesna bića koja podmeću nedužnu dečicu(često u kolicima) pod točkove, a sve to sa pogledom preko mobilnog telefona ,,pa šta što idem po sred ulice, ja sam sada majka"...

Mislim na sve učesnike u saobraćaju, al' najbahatiji prema sebi su biciklisti i pešaci.
Posebno nenormalna kategorija pešaka su mlade majke. Dakle, totalno besvesna bića koja podmeću nedužnu dečicu(često u kolicima) pod točkove, a sve to sa pogledom preko mobilnog telefona ,,pa šta što idem po sred ulice, ja sam sada majka"...
Velja napisao:Svakodnevno viđam na ulici nenormalne likove koji na tacni nude svoj život pod parolom ,,imam pravo"![]()

Potpuno se slažem.
Meni stvarno nije jasno zasto pojedini ljudi voze bicikle tim putem(i uopste po NS) pored odlicne biciklisticke staze koja ide skroz do Futogasrdjanyo napisao:A u komentarima pojedini pitaju da li je SMEO da se kreće putem?
Tuga.
Inače,u toku je potraga za nekim likom iz Sarajeva koji je preksinoć ubio 2 devojke u Sarajevu i pobegao Golfom 6. Sinoć je prešao u Srbiju na graničnom prelazu Uvac.
Sony Xperia Z3
Da se razumemo, ovo je strasna stvar i nadam se da ce odbeglog uhvatiti.
Cesto i sam popizdim kad vozim tuda, jer se vozi relativno brzo, a biciklisti ni sami ne vode previse racuna o svojoj glavi
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Obično oni koji nisu vozači nisu svesni toga. Ko je vozač drugačije gleda na stvari.
Posetite www.garaza.rs !
Ja kad vozim bickl, vrat usinem gledajuci preko ramena...ne zelim nikome da smetam, a ni da mene neko ugrozava-bolje da se preventivno sklonim sam
Letos kod mene u selu slicna situacija, cica pao pod tockove zmajevke pune zita. Dzaba ga je traktorista obilazio, kad je ovaj bio pijan
Letos kod mene u selu slicna situacija, cica pao pod tockove zmajevke pune zita. Dzaba ga je traktorista obilazio, kad je ovaj bio pijan
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
superboss napisao:Meni stvarno nije jasno zasto pojedini ljudi voze bicikle tim putem(i uopste po NS) pored odlicne biciklisticke staze koja ide skroz do Futogasrdjanyo napisao:A u komentarima pojedini pitaju da li je SMEO da se kreće putem?
Tuga.
Inače,u toku je potraga za nekim likom iz Sarajeva koji je preksinoć ubio 2 devojke u Sarajevu i pobegao Golfom 6. Sinoć je prešao u Srbiju na graničnom prelazu Uvac.
Sony Xperia Z3
Da se razumemo, ovo je strasna stvar i nadam se da ce odbeglog uhvatiti.
Cesto i sam popizdim kad vozim tuda, jer se vozi relativno brzo, a biciklisti ni sami ne vode previse racuna o svojoj glavi

Uz dužno poštovanje.Da li si vozio biciklističkom stazom Futoškom ulicom od Bulevara Oslobođenja do Veternika (do Vuković pumpe,na primer)?Verovatno nisi u skorije vreme,pa bi ti bilo jasnije zašto ljudi radije voze bicikl po kolovozu tom deonicom.Ja sam prošao početkom maja tom trasom,išao sam na posao.Od tada više ne prolazim.Bubreg nemam,kamenje takođe.
Ne bih da krivim poginulog,ali mene jako nevira ako je bio ne osvetljen.Baš iz ovih razloga jer je vozač motornog vozila uvek kriv.
Što ne tražite stazu, jbt
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Biciklisticka inicijativa stalno organizuje neke akcije po ovom pitanju. Ovi iz grada obecavaju..., i tako u krug...
Jebite im mater, plaćate poreze, jesu oni normalni
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pricao sam sa jednim klijentom koji pored servisa telefona radi i kao vozac u hitnoj. Bio je na intervenciji sinoc i kaze da jos ne moze da se sabere. Za 18 godina kaze da nista slicno nije video, a video je svasta, nazalost. Citam da je vozac kamiona u bekstvu, a poznanik mi kaze da policija smatra da vozac nije ni osetio kada je udario biciklistu.