Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
IE je i na kompu od verzije 11 valjda, super browser. Na mobu mi radi fenomenalno za sada.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da li neko zna sa sigurnoscu koliko pre isteka ugovorenih 24 meseca moze da se uzme novi telefeon i produzi ugovor u Telenoru?
Pre je to bilo 3 meseca ili 21 mesec od potpisivanja ugovora, da li je doslo do nekih promena?
Pre je to bilo 3 meseca ili 21 mesec od potpisivanja ugovora, da li je doslo do nekih promena?
Ja nisam siguran ali mislim oko 3 meseca pre kraja.
U telekomu može oko 2 messca najviše ja mislim.
poslato sa tapatalka koristeći komšin vajrles
U telekomu može oko 2 messca najviše ja mislim.
poslato sa tapatalka koristeći komšin vajrles
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
U Telekomu je 3 meseca.
Heroj ja sam na 720 mogao da selektujem deo sms-a cini mi se, kad kliknes na neku rec i on je selektuje vuces prstom levu ili desnu ivicu, i on selektuje redom na tu stranu
Mesec dana pre isteka, provereno posto cekam zeni da istekne pa sam pitao.Gaginh0 napisao:Da li neko zna sa sigurnoscu koliko pre isteka ugovorenih 24 meseca moze da se uzme novi telefeon i produzi ugovor u Telenoru?
U Telenoru ja produzujem 3 meseca pre isteka ugovora...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
U Telenoru, za fizicka lica mesec dana, a za pravna lica 3 meseca ranije...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
https://play.google.com/store/apps/deta ... p2sd&hl=enZveroljub napisao:HTC desire X je poceo da baguje, koristi oko 70-80% memorije, kad posaljem sms ne pokazuje da je sms poslat dok ne izadjem pa se vratim u sms,viber vise ne mogu da koristim osim za poruke.
Da se ne vracam unazad ko zna koliko, ima li neko od forumasa da moze da mi sredi tel, a da ne koristi cekic? Cekicem mogu i sam
Prvo što će da ti obriše cache i dosta memorije oslobodi, a drugo, možeš dosta apk da prebaciš na SD karticu. Ako nisi ovisnik pa ti treba milion aplikacija, ovo rešava stvar.
Posetite www.garaza.rs !
Sada je moguća kupovina na Google Play i iz Srbije
http://mondo.rs/a722082/Mob-IT/Vesti/Sa ... rbije.html
Srbija je dodata na listu zemalja u kojima je moguća kupovina aplikacija iz Android Play Store, objavio je na svom zvaničnom sajtu Google.
Srbija je konačno dodata na listu država u kojima je moguća kupovina aplikacija za Android na Google Play Store, objavio je na svom zvaničnom sajtu Google. Odmah smo otišli u prodavnicu i pokušali da dođemo do neke premijum aplikacije, ali srpski Play Store još uvek ne nudi aplikacije koje se plaćaju i za to ćemo morati da sačekamo možda koji sat.
Kontaktirali smo Google u vezi s ovim slučajem i dobili još jednu potvrdu da je Srbija na spisku za kupovinu aplikacija preko Android uređaja - pogledajte!
Od zemalja iz okruženja tu su još i Bosna i Hercegovina, Makedonija i Hrvatska, dok Crne Gore još nema.
Ako neko bude više informacija u narednim danima neka postavi vest. Muči me samo jedna aplikacija koja se plaća.
http://mondo.rs/a722082/Mob-IT/Vesti/Sa ... rbije.html
Srbija je dodata na listu zemalja u kojima je moguća kupovina aplikacija iz Android Play Store, objavio je na svom zvaničnom sajtu Google.
Srbija je konačno dodata na listu država u kojima je moguća kupovina aplikacija za Android na Google Play Store, objavio je na svom zvaničnom sajtu Google. Odmah smo otišli u prodavnicu i pokušali da dođemo do neke premijum aplikacije, ali srpski Play Store još uvek ne nudi aplikacije koje se plaćaju i za to ćemo morati da sačekamo možda koji sat.
Kontaktirali smo Google u vezi s ovim slučajem i dobili još jednu potvrdu da je Srbija na spisku za kupovinu aplikacija preko Android uređaja - pogledajte!
Od zemalja iz okruženja tu su još i Bosna i Hercegovina, Makedonija i Hrvatska, dok Crne Gore još nema.
Ako neko bude više informacija u narednim danima neka postavi vest. Muči me samo jedna aplikacija koja se plaća.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Skini krekovanu dok ne bude moglo da se kupi, onda je kupi. Za neke stvari developeri stvarno zaslužuju da im se plati.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Pa.. već jesam.
Samo što verovatno nije sređena do kraja, pa mi se automatski gasi na tačno 5 dana, što zahteva ponovnu instalaciju.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Mogu i da preformulišem, skini dobro krekovanu verziju... :-D
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Ne vredi, izgleda da su sve preuzete sa istog izvora...
Ova aplikacija.
https://play.google.com/store/apps/deta ... camera.mod
Od svih mi se nekako najbolje pokazala, tj. najbolje ispravlja mane fabričkog programa. Ko je raspoložen može da proba narodnu verziju, pa da se javi za 5 dana.
Ova aplikacija.
https://play.google.com/store/apps/deta ... camera.mod
Od svih mi se nekako najbolje pokazala, tj. najbolje ispravlja mane fabričkog programa. Ko je raspoložen može da proba narodnu verziju, pa da se javi za 5 dana.

camera fv 5
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro