Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Prelep auto, sa poznatim poreklom i svim proverama u inostranstvu.
Tapatalk
Tapatalk
Mozda si pomesao bavaria premium selection sa bmwovim premium selectionom 

Ma jok. Dobra kola uvoze.
Tapatalk
Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ako se ne varam, ovaj je vec nekoliko puta ovde postavljan...
nidzo jel znas auto pa zato te informacije ili tek onako? Vecina automobila su solidno ispopravljani pre pustanja u prodaju, isto kao i na svakom drugom placu polovnih automobila.
Pritom ocigledno je dovodjenje u zabludu sa tim bavaria premium selection da neko pomisli da je to bmw premium selection sto je u poredjenju sa 'bavaria' garancijom nesto sasvim drugo.
Pritom ocigledno je dovodjenje u zabludu sa tim bavaria premium selection da neko pomisli da je to bmw premium selection sto je u poredjenju sa 'bavaria' garancijom nesto sasvim drugo.
Pa nije dzabe 20 soma jeftiniji, a samo 4.500km presao.
Imaju svoj servis u sklopu salona, vecina kola im je popravljano.
Sent from my Sony
Imaju svoj servis u sklopu salona, vecina kola im je popravljano.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Meriva i jeste uradjena na šasiji Corse. Zato je i tako mala unutra. Prednost joj je niska cena eksploatacije. Osim nje, u razmatranju je Mercedes A klase, čiji sam protivnik. Ne znam jel postoji još nešto u toj klasi malih autića sa povišenim sedenjem?dunx81 napisao:Sedeo sam nedavno prvi put u jednoj,na osnovu spoljnog izgleda nekako sam očekivao da ima više mesta unutra.
Kad parkiram pored nje,deluje mi nekako glomaznije od Astre a ustvari je manja. Nabubrela Corsa.
Pogledaj Mitsubishi Space Star. Sa dizelom nemam nekih losih iskustava posle 50ak hiljada predjenih. Mogu da se nadju restajling primerci sa kraja proizvodnje, mozda i za manji novac od Merive. Neces uzivati u voznji, ali sluzice svrsi. Sto se tice motora, 1.6 benzin se pokazao kao najbolji izbor.
Имам једно потпитање...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Honda Jazz
, stari Ford Fusion, sada B-Max, stari SX4, nova Vitara...

Bravo, SX4 bi mogao ući u izbor, ali ne znam koliko je povišeno sedenje?! Ovi ostali ispadaju iz igre ( Visoko sedenje je prvi i glavni uslov, da je uzvišen kao džip, ali da nije džip nego zgodan za vožnju po gradu! A da nije Smart! Jbg. žensko! )
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sad sam se vratio da vidim koja su godišta u igri tj. okvirno budžet. Tu bi možda i stara Honda HR-V bila aktuelna.
A da otvoris temu, ne kosta nista?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.