Servis - Razno
Re: Servis - Razno
Kod mene je 99% bilo do spulne jer je mesec dana pre prodaje otkazala sirena i komande na volanu, tj radili sporadicno ali vise nisu nego sto su radili ali nisam hteo to da resavam jer sam bio vec uzeo alfu a punta prodavao
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
ChobbyNS napisao:Otkud mi znamo koliko si hrabar?
Ako imas jako ozvucenje moze da se tera sve dok tocak ne otpadne.

Ovo isto kao prekjuče, kad sam bio kod vulkanizera sa ćaletom i lik ispred nas pita nešto u fazonu "pa koliko je ok da mi trese u rukama volan", pretpostavljam zbog gume, i lik mu kaže - pa zavisi od toga koliko si jak u rukama...

Jako mi bilo žao što nisam čuo ostatak razgovora, tj. prvi deo.
P.S. Lik nije zamenio problematične gume...
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Astra >> Lambo
Što se mene tiče rešio bi to još danas, ali ne zavisi ništa od mene. Jedan mehaničar ne može pre 5 Novembra, videćemo za drugog.
Ako se menja samo ležaj, onda vožnja sa lošim ležajem može dovesti do oštećenja rukavca, pa se onda ipak ne menja samo ležajOMP napisao: 17 Okt 2025, 12:11 Koliko vidim na tim starim A klasama pozadi se menja samo lezaj ne cela glavcina i taj lezaj nije vise od 20e e sad ne znam majstor koliko uzima ali svakako sa 50e ces vrv resiti problem i resavaj sto pre

Treba ga zameniti hitno.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Izgleda da je majstor u Svrljigu najbolje zanimanje. 
Sent from my CPH2581 using Tapatalk

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Vrede li cemu sprejevi za sprecavanje skripe kaiseva?
Na 2.0 hdi mi cvrkuce kanalni kais iako je skoro stavljen. Mislio sam da podmazem tim sprejem.
E sad, vidim da postoje i za kanalni i za klinasti, i univerzalni. Ili je to sve isto..
Na 2.0 hdi mi cvrkuce kanalni kais iako je skoro stavljen. Mislio sam da podmazem tim sprejem.
E sad, vidim da postoje i za kanalni i za klinasti, i univerzalni. Ili je to sve isto..
Setio se da pravi svadbu, ono, baš kad meni prozujao ležaj... Mislim stvarnocarov2 napisao:Izgleda da je majstor u Svrljigu najbolje zanimanje.

Meni je samo pogoršao situaciju, poklonio bih ti ga da si bliže.Darko napisao:Vrede li cemu sprejevi za sprecavanje skripe kaiseva?
Probaj sapunomDarko napisao: 17 Okt 2025, 15:30 Vrede li cemu sprejevi za sprecavanje skripe kaiseva?

Имам једно потпитање...
Sapun je od vajkada resavao takve probleme 

Old Spice u stiku. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Reklamiraj majstoru.
Sent from my Pixel 7a using Tapatalk
Sent from my Pixel 7a using Tapatalk