A rega jeftina. Pre par godina sam video Sasu Popovica za volanom i8. Auto kao da je iz buducnosti, brutalno su ga odradili. Steta sto ga taj ex harnomikas tera.
То је Алексићев Ролс Ројс, власник кондиторске индустрије Пионир, врањанског Алфа Плама, неколико хотела, итд, итд.
Ево ти слике тог РР, од марта 2018.године, бахато паркиран, снимљене испред кафане Франш на Аутокоманди.
Гага napisao:То је Алексићев Ролс Ројс, власник кондиторске индустрије Пионир, врањанског Алфа Плама, неколико хотела, итд, итд.
Ево ти слике тог РР, од марта 2018.године, бахато паркиран, снимљене испред кафане Франш на Аутокоманди.
Pre neko veče ispred Hyatta je bio, ja iza njega, kolko ovaj auto ima dobar zvuk. Dao je gas ja sam se okrenuo da vidim sta je. Ni na pamet da se cuje RR :O
Meni nesto u glavi za taj Rolls da ga je neki "nas" Kosovar iz Bujanovca vozio...ili sam pogresnu informaciju cuo tada...
Elem,juce,Nbgd...BRABUS G...meni je neverovatno kako ovolika mrcina od dve ipo tone ili kolko vec,onako bolesno ubrzava kad mu je dao gas...Kolko god konja,njutna da ima...ono nije realno...