Domaće auto emisije
Re: Domaće auto emisije
Velika greška. https://www.youtube.com/c/m539restorations
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Obrnuo lezaj na radilici na 3-cem klipu. Jebiga sada je jasnije zasto je auto imao problem sa varijatorima, pritisak ulja je pravio problem, zasto i kako, neutvrdjeno, ko zna sta su Italijani smuvali. Mada nije ni bitno, radilica ostecena, delova ni za lek. Horor od "kvaliteta". Videce se sutra na novom klipu kad bude postavio.sebekkg napisao: 28 Jul 2024, 21:09 Kod Sretena. Kad je Sretenu to riknulo onda znaj kakav je kvalitet. A čovek pedantan u stotu.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Iz Poljske novi motor je na putu (rece da stize danas/sutra) pa ce spakovati to. Nadam se da je pametan i odmah oglasi.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
U bivsem komsiluku se pojavio jedan, bas lepo sredjen.OMP napisao:kolko ovaj auto ima smeka u odnosu na ove nove

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne vidim zašto se onda pljuje po kvalitetu maseratija kad je očigledan propust majstora?Dzoni_m napisao: 29 Jul 2024, 20:02Obrnuo lezaj na radilici na 3-cem klipu. Jebiga sada je jasnije zasto je auto imao problem sa varijatorima, pritisak ulja je pravio problem, zasto i kako, neutvrdjeno, ko zna sta su Italijani smuvali. Mada nije ni bitno, radilica ostecena, delova ni za lek. Horor od "kvaliteta". Videce se sutra na novom klipu kad bude postavio.sebekkg napisao: 28 Jul 2024, 21:09 Kod Sretena. Kad je Sretenu to riknulo onda znaj kakav je kvalitet. A čovek pedantan u stotu.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Iz Poljske novi motor je na putu (rece da stize danas/sutra) pa ce spakovati to. Nadam se da je pametan i odmah oglasi.
Nije čudno na 300.000 da zašteka uljna pumpa ili neki sličan problem, ima primera i na manjim km i na mladjim kolima takvih havarija i to u svim grupacijama.
Samo što kod švaba kad rikne motor to se skriva od svih i to je redovno održavanje a kod italijana je propast teška.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Samo 300.000 presao i crkao motor? Strasno. Treba tuziti Maserati i ugasiti im fabriku. Verovatno vozen na vr gasa , kako se inace voze takvi automobili.
Sramotno.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Mora da se pljuje jer je talijan
Kod svaba se to ne dogadja 

Sad kad sam bio u GR najvise svaba videh stoje pored puta ili su vec na prikolici, uglavnom vw program, dobro ne mogu da gresim dusu francuzi idalje drze prvo mesto, videh i jedan kajen par godina star pored puta na 4 migavca i trokut postavljen.
Imam drugara mehanicara koji pljuje italijane samo tako a najmanje se njih naradio u servisu, sve mu dolazi vw program ali nema veze to je nemacki kvalitet i nikako ne priznaje kad je neki problem kod vw uvek ima neki izgovor.
Imam drugara mehanicara koji pljuje italijane samo tako a najmanje se njih naradio u servisu, sve mu dolazi vw program ali nema veze to je nemacki kvalitet i nikako ne priznaje kad je neki problem kod vw uvek ima neki izgovor.
Urbana legenda kaže da su Italijani navodno “dno auto industrije”. I ne treba se ni truditi da se urbana legenda eventualno ažurira... 

Kad u sezoni ides cg autoputem uzbrdo, redovno vidis pregrejane automobile u zaustavnoj, uglavnom nema italijana jer ih crnogorci ne voze 
Inace kod sretena je crkla i bmw alpina gde se zakljucilo da je taj motor felericno konstruisan i da bukvalno svaki crkava i zamenio ga je za slican v8.

Inace kod sretena je crkla i bmw alpina gde se zakljucilo da je taj motor felericno konstruisan i da bukvalno svaki crkava i zamenio ga je za slican v8.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Jedina stvar gora od ljudi koji pljuju Italijane, su ljudi koji brane Italijane. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
E carov, bio si mi jako drag, ali posle ovake izjave

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Ljudi, ja sam vaš. 
Ali stvarno, prvi moj forum, ARCS, dugo godina hteo Alfu 159, pratio, ćale dugo vozio Lanču Kapu, i sada imamo bar 3 čini mi se...

I tako...

Ali stvarno, prvi moj forum, ARCS, dugo godina hteo Alfu 159, pratio, ćale dugo vozio Lanču Kapu, i sada imamo bar 3 čini mi se...

I tako...